Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Így mégis hogyan legyen önbizalmam a nőknél? 22/F

Figyelt kérdés

Azokkal a nőkkel, akikkel eddig ismerkedtem, teljesen normálisak voltak. Szerények, aranyosak, kedvesek, nem voltak beképzeltek, nagyképűek. Hozzám hasonló nőkkel szoktam ismerkedni, akik csendesek, egyszerűek, visszahúzódóak, mert nem szeretem a beképzelt lányok társaságát.

Hetekig, hónapokig ismerkedünk, majd mindannyian lepasszolnak egy nálam sokkal jobb férfi miatt. De ha mindez nem lenne elég, ezekkel a srácokkal utána rajtam gúnyolódtak, hogy gyorsétteremben dolgozok, főiskola mellett nem keresek sokat, nem élek nagy lábon, meg hogy gagyi, unalmas hobbijaim vannak. Ezek nagyon rosszul esnek nekem.

Már ott tartok, hogy lassan bele se merek nézni egy nő szemébe sem, mert csak egy unalmas szaralakot látnak bennem.

2015. júl. 2. 10:30
 1/10 anonim ***** válasza:
Honnan tudod hogy rajtad gunyolodnak?
2015. júl. 2. 10:37
 2/10 anonim ***** válasza:
beleátsz az emberekbe
2015. júl. 2. 10:45
 3/10 Mumusan ***** válasza:
65%
Az ilyen gúnyolódás Őket minősíti s NEM TÉGED!! Ezt jól jegyezd meg! Lehet hogy közhely, de így van.
2015. júl. 2. 10:49
 4/10 A kérdező kommentje:

Változzak meg? Kezdjek el ejtőernyővel repülőgépből ugrálgatni? Vagy rinocéroszok elől futkorászni? Ezek nem unalmas hobbik? Keressek férfias állást, ahol nyakig turkálhatok az olajos gépekben, vagy vezethetek valami hatalmas darut, vagy mit kéne csináljak?

Átlagos lányokról van szó, és gazdag jóképű pasikkal lépnek le. Így hogyan vegyek erőt magamon, ha mindig minden lány talál nálam jobbat?

2015. júl. 2. 10:52
 5/10 Mumusan ***** válasza:
Mindenkinél van jobb. De! Találsz majd valakit aki úgy dönt hogy nem keresgél tovább. Nos, ő lesz a feleséged :)
2015. júl. 2. 11:09
 6/10 anonim ***** válasza:
Honnan szeded, hogy rajtad gúnyolódnak? Normális lányoknak van jobb dolguk is, mint az exükön gúnyolódni. Tudom, hogy itt megértésre vársz a többiektől, de nekem valami bűzlik.
2015. júl. 2. 11:17
 7/10 anonim ***** válasza:

Rengeteg férfi van ebben a helyzetben.

Az egyik barátomnak egy ismerőse 2 évig(!) járt egy nővel, minden jó volt addig, aztán a nő indoklás nélkül otthagyta, és összejött egy izmosabb, jóképűbb férfival.

Annyit tehetsz, hogy ismerkedsz tovább, megpróbálod kiszűrni a hülye nőket, és reménykedsz, hogy találsz egy olyan nőt, akivel összejöhetnél.

2015. júl. 2. 11:52
 8/10 anonim ***** válasza:
Legyen jó sok pénzed, nagyon sok, meglátod akkor nem fognak otthagyni...
2015. júl. 2. 15:42
 9/10 anonim ***** válasza:
Még mindig jó helyzetben vagy hozzám képest. Én 28 évesen még csak randizni sem randiztam, igaz, alacsony vagyok és minden lány szerint ocsmány, ezért nem csoda, hogy egyetlen egy lány sem még csak esélyt sem az ismerkedésre.
2015. júl. 2. 19:08
 10/10 anonim ***** válasza:

"Nálad sokkal jobb pasikra"

figyel mindenkinek más a jobb

2015. júl. 2. 20:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!