Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Veled akarom leélni az életem,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem mondod :D kérdése:

Veled akarom leélni az életem, de előtte ki szeretném élni magam-erre mégis mit lehet reagálni?

Figyelt kérdés
Eddigi kapcsolataimban mindig előjött ez a fent említett dolog. Eléggé zavaró, hogy mindenkinek kellenék, de nem szórakozni, hanem feleségnek. S akkor én vagyok a rossz, ha kijelentem, hogy tőlem élje ki magát, de akkor hozzám hiába jön vissza, mert nem lesz folytatás. Normális ez?
2015. júl. 22. 22:25
1 2 3 4 5 6
 11/51 anonim ***** válasza:
100%

De egy "Rendben, szia!" is megteszi.

:D

2015. júl. 22. 22:41
 12/51 A kérdező kommentje:

De a hülyeség az egészben az, hogy van pofájuk 2-3 év után (nem is beszéltünk és nem is találkoztunk ez alatt az idő alatt), felhívni és randira hívni meg persze kérni a folytatást.

Amúgy meg, 23 évesen(év végén leszek 24 :D)nem korai macskázni :)) ilyen pofáraesések után kérdéses, hogy van-e értelme szóba állni pasikkal.

2015. júl. 22. 22:42
 13/51 anonim ***** válasza:
Viccen kívül: "jó, akkor szia", és hagyd ott a szarba. Minek ennél több? Ne add alá a lovat, ne anyázz, ne oktasd ki. Minél hidegebb vagy és rövidebb, annál jobban fogja frusztrálni a dolog, hogy ennyiben lerendezted, még ha ő is akart téged lerendezni úgymond.
2015. júl. 22. 22:42
 14/51 anonim ***** válasza:
Áá nincs semmi értelme! "24 évesen ilyen idősen, ilyen öregen?? Á felejtsd el most már felesleges, gondolj bele maholnap 25 éves leszel! Atya úr isten, ez rengeteg gondolj bele! Fúúú hát ilyen öregen tuti csak a cicusoknak fogsz kelleni....
2015. júl. 22. 22:47
 15/51 A kérdező kommentje:
Nem azért írtam :) Csak az ember azt gondolná, hogy húszon felül már vannak értelmesebb pasik is :) Persze lehet, hogy csak én vonzom a s@ggfejeket :)
2015. júl. 22. 22:50
 16/51 anonim ***** válasza:
szerintem kutyust is szerezz be, hogy ellesznek egymással
2015. júl. 22. 22:54
 17/51 anonim ***** válasza:
Ez azért még így is elég erős kijelentés. Tegyük fel, hogy volt már n+1 pasi az életedben (n<10). Ez baromi kicsi szám ahhoz, hogy így gondolkodj. Ja, kifogtál pár hülyegyereket, ez van. De ha úgy nézzük, amíg meg nem házasodsz a nagy Ővel, az összes kapcsolatod egy kudarc, hisz nem velük jöttél össze végül.
2015. júl. 22. 22:56
 18/51 A kérdező kommentje:
n=2(ami komoly volt), de ez bőven sok volt rádöbbenni, hogy túl komoly vagyok egyeseknek :))
2015. júl. 22. 23:02
 19/51 anonim ***** válasza:

Na, pláne két fiúra alapozni mindent nagy hülyeség lenne. Alapból szerintem a hozzáállás rossz. Gondolkodj úgy, hogy te vagy az egy leendő kapcsolatban, akit "ki kell szolgálni" lelkileg, testileg, meg minden ilyesmi. Még ha nincs is így mert két ember kell egy jól működő kapcsolathoz, érezd magad kicsit felsőbbrendűnek.

Na a fenti bullshitszövegnek csak annyi a lényege, hogy állj talpra, és mindig te legyél a kicsit passzívabb a a kapcsolatban, akkor kevésbé lesz szar a hidegzuhany később.

2015. júl. 22. 23:13
 20/51 A kérdező kommentje:
Ezzel csak annyi baj van, hogy ha kapcsolatban vagyok, akkor beleadok mindent, hogy működjön a dolog. És nem tudok passzívabb lenni, mert vagy teljes szívvel csinálok valamit, vagy sehogy :)
2015. júl. 22. 23:28
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!