Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Veled akarom leélni az életem, de előtte ki szeretném élni magam-erre mégis mit lehet reagálni?
Várj rájuk egy 5-10 évet :D
Szerintem ilyen pasikkal ne kezdj, inkább olyanokkal akik már felnőttek agyilag is
Ja hogy ezt ennyivel később....csoda, hogy nem hagyják rád a spermájukat, hogy figyu ezt rakd el most jó állapotban van, egy pár év után visszajövök aztán szépen beültetjük, de addig vigyázz rá és fagyaszd le.
mond nekik h semmi probléma, de neked is szükséged van más pasikra mert a himbilimbije túl kicsi, de 10 év múlva már elegendő lesz
"én vagyok a rossz, ha kijelentem, hogy tőlem élje ki magát, de akkor hozzám hiába jön vissza, mert nem lesz folytatás. Normális ez?"
Szerintem ez egy eléggé jó válasz a kérdésben szereplő mondatra.
Jóformán tudatja veled, hogy mehetsz amerre látsz, már nem szeret (vagy eddig sem szeretett). Kedves.
:)
"Akkor éld le az életedet azzal, akivel kiélted magad, én inkább olyannal élem le az életemet, akinek én kellek, és nem mást akar dugni."
Vagy valami hasonlót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!