Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Veled akarom leélni az életem,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem mondod :D kérdése:

Veled akarom leélni az életem, de előtte ki szeretném élni magam-erre mégis mit lehet reagálni?

Figyelt kérdés
Eddigi kapcsolataimban mindig előjött ez a fent említett dolog. Eléggé zavaró, hogy mindenkinek kellenék, de nem szórakozni, hanem feleségnek. S akkor én vagyok a rossz, ha kijelentem, hogy tőlem élje ki magát, de akkor hozzám hiába jön vissza, mert nem lesz folytatás. Normális ez?
2015. júl. 22. 22:25
1 2 3 4 5 6
 21/51 anonim ***** válasza:
Még tehetsz dolgokat teljes szívvel, beleadhatsz mindent, de kicsit visszafogottabban. Van egy ilyen képzeletbeli mérleg és ha te vagy az folyton, aki aktívabb, ez a mérleg kileng szépen. Az pedig az, amit nem akarsz.
2015. júl. 22. 23:34
 22/51 anonim ***** válasza:

Szerintem az a baj, hogy a fejecskedben van egy kep, hogy x idosen mar kell egy kapcsolat, xy idosen mar hazassag, aztan gyerek, stb.

En kozelebb vagyok a 40hez es meg mindig ugy erzem, hogy az elet meg tele van meglepetesekkel.

Talalkoztal ket phaszkalappal? Big deal. Orulj neki, hogy ilyen egyszeruen megusztad. Ugy ertem, hogy nem valami agressziv taploval hozott ossze a sors aki vert, vagy akitol nem tudtal megszabadulni.

Ki akarjak elni magukat? Hajra. Keress mast, aki mar kielte magat. Talan ha kicsit idosebb korosztallyal probalkozol nagyobb szerencsed lesz. Vagy valtoztass a lelohelyen. Ha eddig dizsiben ismerkedtel, most szedj fel konyvtar/muzeum latogato pasikat. Talan oket nem hozza lazba az eljuk ki magunkat oszton.

Macska? Ne mar!!! Es ki vigyaz rajuk, amikor majd bejon Mr. Nagy O es elvisz egy hetre az Adriara vitorlazni? Vagy kiderul hogy Mr. Herceg allergias az allatszorre?

Macskat raersz akkor tartani, amikor mar a gyerekek elmennek tavoli foiskolakra es nem akarsz egyedul maradni otthon.

2015. júl. 23. 00:05
 23/51 anonim ***** válasza:

Ja amúgy, ez meg a másik, "rohadjon meg az összes fiú, aki ki akarja élni magát 22-24 évesen!!!"

Basszus, inkább most, mint mondjuk mikor már (szuperkombó alliteráció) x éve összeházasodtatok, meg minden.

2015. júl. 23. 00:08
 24/51 A kérdező kommentje:
Egyedül azzal van bajom, hogy mostanában csak azt lehet látni, hogy minden idiót@ luxuskrv@nak "komoly kapcsolata" van és akkor még enyhén fogalmaztam. Oké, szép az nem vagyok, de jó fej meg minden ilyesmi igen :) És ha ilyen fiatalon sem találok egy normális emberkét, akkor mikor a francban fogok? Szóval a környezetemben meg úgy amúgy is, csak azt látom, hogy aki ribi meg hasonló dolgok, annak jó dolga van, s az értelmesebb emberkéket vagy megcsalják vagy messziről elkerülik. Persze hallottam olyanról is, hogy a legtöbb pasi nem szereti az okos nőket, de hát ne már!
2015. júl. 23. 00:12
 25/51 A kérdező kommentje:
Nem mondtam olyat, hogy rohadjon meg. Éljék ki magukat, oké...de nehogy már én legyek a pitsa, amiért később nem fogadom vissza...
2015. júl. 23. 00:13
 26/51 anonim válasza:

lehet rossz helyen keresed :D 20eves vagyok 2,5eve elek boldog parkapcsolatban. november ota menyasszony es anya vagyok.

ha hiszed ha nem . kiraktam facebookra hogy kapcsolatban vagyok de azt nem hogy kivel es akkor kb 10 csavi is irt hogy szia cica stb stb es facebookon szimpla kep alapjan bejelolt a jelenlegi parom ismerosnek par tali utan mar tudtuk ez orokke fog tartani :')

2015. júl. 23. 00:13
 27/51 anonim ***** válasza:

Honnan tudod, hogy a luxusribik mit éreznek? Lehet, azt mutatják kifelé, hogy minden oké. Plusz pont olyan példát hoztál fel, amire nem hiszem, hogy irigykedned kéne. Az azért egy alsóbb szint a tiednél, ha már ilyesmiken agyalsz, mint most.

Különben meg minek törődsz mások életével? Ne másokból indulj ki sose, ha ilyesmiről van szó.

2015. júl. 23. 00:14
 28/51 anonim ***** válasza:

"de nehogy már én legyek a pitsa, amiért később nem fogadom vissza..."

Senki nem mondta, hogy az leszel. Szerintem a többség pont azt is sugallta, hogy eszed ágában ne legyen visszafogadni bárkit is ezek után. Szép volt, jó volt, ennyi volt, majd jön a következő, akinél meg talán pont te fogod majd azt érezni, hogy nem az igazi, míg ő idáig van érted.

2015. júl. 23. 00:16
 29/51 A kérdező kommentje:
26. Örülök nektek, de csak úgy megsúgom, hogy az első párom 2,5 év után és a másik 3 év után jött ezzel a ki akarom élni magam szöveggel :) Sosem lehet tudni, mit hoz a jövő :)
2015. júl. 23. 00:16
 30/51 A kérdező kommentje:
Nem irigy vagyok és tényleg nem érdekel mások élete. Egyszerűen csak rossz érzés és ennyi az egész :) De fő az optimizmus :)
2015. júl. 23. 00:17
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!