Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Veled akarom leélni az életem, de előtte ki szeretném élni magam-erre mégis mit lehet reagálni?
Tegyük fel, hogy a mondatban van igazság.
Nos, ebben az esetben úgy tudnám lefordítani a dolgot, hogy háziasszonynak nagyon jó vagy, szeretőnek viszont -szerintük legalábbis - nem eléggé.
Ennél hülyébb dumát, mint, hogy "ki akarom élni" magam?
Ehhez 12 db nőt kell megfektetni, vagy elég 10, de akkor anál?
Ha ott voltál nekik, szívvel- lélekkel, akkor mi a francot akar "majd" veled élni.
De ne parázz, két mellélövés nem olyan vészes.
Vagyis mindkét pasi megunt téged 2-3 év után. Szebbre, szexibbre vágynak. De gyereket szülni, főzni és a hideg sört a fotelba hozni meccs közben még jó leszel. Az izgalmas szexről meg majd gondoskodnak a háttérben...
Kb. ezt jelenti az ilyen szakítás.
Két dolgot gondolnék át a helyedben (ami lesz három is):
1. "Unalmas vagyok külsőmben vagy személyemben?"
2. "Jó velem a szex? Vágyat mutatok vagy csak egy fadarabb vagyok az ágyban?"
3. "Honnan, milyen körből jövök össze a pasikkal?"
Én a te korodban örültem, hogy végre összejött egy stabil kapcsolat...
Éld ki te is magad, flörtölj, vagy nyugodtan dobj ki néhány pasit 1-2 hónap után, és ne csak megszokásból legyél évekig velük. Akivel nem passzol minden, azzal idővel úgyis vége lesz, de jobb nem elhúzni évekig, mert elfogy az időd.
Ez a 14 éves hajkurászó inkább azt mutatja, hogy az eszeddel van a "baj" - de hát az meg úgyis kilátszik :D
Hogy nem vagy szép? - nekem volt 14 éves kapcsolatom egy nővel, aki majdhogynem ronda.
Ilyennek láttam előtte, meg most is - közben meg érdekes módon nem.
Következtetés? - Hol van az még? :D
Te írtad: "legtöbb pasi nem szereti az okos nőket, " - én is hallottam ilyenről, láttam is, mellesleg létezik ez fordítva is.
Találtál két értetlenkét, majd találsz rendeset is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!