Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Veled akarom leélni az életem,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem mondod :D kérdése:

Veled akarom leélni az életem, de előtte ki szeretném élni magam-erre mégis mit lehet reagálni?

Figyelt kérdés
Eddigi kapcsolataimban mindig előjött ez a fent említett dolog. Eléggé zavaró, hogy mindenkinek kellenék, de nem szórakozni, hanem feleségnek. S akkor én vagyok a rossz, ha kijelentem, hogy tőlem élje ki magát, de akkor hozzám hiába jön vissza, mert nem lesz folytatás. Normális ez?
2015. júl. 22. 22:25
1 2 3 4 5 6
 31/51 anonim ***** válasza:
Amúgy ha az a 2.5 év illetve az a 3 év viszonylag zökkenőmentesen telt, tudom, hogy ku.va nehéz, de gondolj a szép dolgokra inkább. Ez ilyen közhely, meg amcsizene is mehetne alá meg minden, de nem a cél a fontos sokszor, hanem a bejárt út. Ha jó volt, örülj annak, hogy részed volt benne, de aztán az életben új fejezetek nyílnak sokszor és lesz még ugyanilyen jó, ha nem jobb a jövőben.
2015. júl. 23. 00:21
 32/51 anonim ***** válasza:

Tegyük fel, hogy a mondatban van igazság.

Nos, ebben az esetben úgy tudnám lefordítani a dolgot, hogy háziasszonynak nagyon jó vagy, szeretőnek viszont -szerintük legalábbis - nem eléggé.

2015. júl. 23. 06:33
 33/51 anonim ***** válasza:
Már csak pár évek kell várnod, és harmincas nőként, és 30-as nőként hasonló stílusban ejtheted pofára a hozzád illő férfiakat.
2015. júl. 23. 17:45
 34/51 anonim ***** válasza:

Ennél hülyébb dumát, mint, hogy "ki akarom élni" magam?

Ehhez 12 db nőt kell megfektetni, vagy elég 10, de akkor anál?

Ha ott voltál nekik, szívvel- lélekkel, akkor mi a francot akar "majd" veled élni.

De ne parázz, két mellélövés nem olyan vészes.

2015. júl. 25. 07:53
 35/51 omba ***** válasza:

Kiélt:

[link]

forrás: [link]

Meglehetősen igénytelen kinézetű, elhasznált, kiélt, lompos nőket lehet így hívni. A szó eredeti jelentése: cigányk_rva.

XD

2015. júl. 25. 08:34
 36/51 anonim ***** válasza:

Vagyis mindkét pasi megunt téged 2-3 év után. Szebbre, szexibbre vágynak. De gyereket szülni, főzni és a hideg sört a fotelba hozni meccs közben még jó leszel. Az izgalmas szexről meg majd gondoskodnak a háttérben...

Kb. ezt jelenti az ilyen szakítás.

Két dolgot gondolnék át a helyedben (ami lesz három is):

1. "Unalmas vagyok külsőmben vagy személyemben?"

2. "Jó velem a szex? Vágyat mutatok vagy csak egy fadarabb vagyok az ágyban?"

3. "Honnan, milyen körből jövök össze a pasikkal?"

Én a te korodban örültem, hogy végre összejött egy stabil kapcsolat...

Éld ki te is magad, flörtölj, vagy nyugodtan dobj ki néhány pasit 1-2 hónap után, és ne csak megszokásból legyél évekig velük. Akivel nem passzol minden, azzal idővel úgyis vége lesz, de jobb nem elhúzni évekig, mert elfogy az időd.

2015. júl. 25. 12:26
 37/51 A kérdező kommentje:
A hülyeség csak az, hogy szakítani viszont nem akartak, én szakítottam és azóta is havonta megpróbálják visszakönyörögni magukat. Szebbre vágyhattak, de a szex és más terén nem találtak volna jobbat, kezdeményezőbbet. Viszont az egyiknek én vettem el a szüzességét és a másik azóta is csak kihasználja a csajokat, 26 évesen 14 évesekkel kezd ki :)
2015. júl. 25. 13:00
 38/51 anonim ***** válasza:

Ez a 14 éves hajkurászó inkább azt mutatja, hogy az eszeddel van a "baj" - de hát az meg úgyis kilátszik :D

Hogy nem vagy szép? - nekem volt 14 éves kapcsolatom egy nővel, aki majdhogynem ronda.

Ilyennek láttam előtte, meg most is - közben meg érdekes módon nem.

2015. júl. 25. 13:34
 39/51 A kérdező kommentje:
Ugyan miért lenne az eszemmel baj? Érdekes következtetéseket tudsz levonni, az egyszer biztos :D
2015. júl. 25. 13:41
 40/51 anonim ***** válasza:

Következtetés? - Hol van az még? :D

Te írtad: "legtöbb pasi nem szereti az okos nőket, " - én is hallottam ilyenről, láttam is, mellesleg létezik ez fordítva is.

Találtál két értetlenkét, majd találsz rendeset is!

2015. júl. 25. 13:59
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!