Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Erre mégis mit lehet reagálni?
A barátnőmnek mostanában viszonylag gyakran lett hirtelen rossz kedve, ilyenkor általában nem mondta el mi baja, mert azt mondta, hogy pontosan ő maga se tudja, és ezt amúgy is neki kell megoldania.
Végül mégis elmondta, hogy mi a baja: megijeszti, hogy szeretem. Azt mondta, hogy mikor a kapcsolatunk kezdődött, meg még az egész ismerkedésünk, akkor biztonságban érezte magát teljesen, mert nekem más lány tetszett és úgy gondolta, hogy sose fogom őt szeretni. Ő viszont szerelmes belém nagyon, de nem akarja, hogy én is szeressem Őt. De közben persze mégis szeretné...
Egyébként nagyon szeretem, és mikor összejöttünk, meg elkezdtünk ténylegesen randizgatni, már régóta csak őt akartam!!
Ez mégis mi?? Mit kéne erre lépnem? Tudom, hogy ez csak valami védekezési mechanizmus, de hogy segíthetnék neki, hogy ne féljen ennyire? Vagy ha biztosítom arról, hogy mennyire szeretem, akkor csak még jobban félni fog? Nem értem...
22 éves lányról van szó
Én a helyedben tipliznék a francba...
Valami nem stimmel az agyában.
Vagy vaj van a füle mögött...
Menekülj, amíg nem késő! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!