Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyűlölünk benne mindent, miért szeretjük mégis?
Na jó, ez csak egy zeneszám címe, és nem gyűlölök benne semmit, csak van pár 1-2 dolog ami valahogy nem tetszik. Persze, ez fordítva is igaz.
Valójában rengeteget veszekszünk, apró semmiségeken is, mondjuk ez így megy már egy ideje, majdnem mindig is ilyenek voltunk. Inkább itt az a baj, hogy valahogy nagyon érzékeny vagyok, és sok mindent magamra veszek. De ő is ilyen.
Viszont amikor találkozunk, úgy várjuk egymást, mint a kölyökkutya a gazdáját, ugyanolyan nagy izgulással, mint 1,5 évvel ezelőtt..De ha meg együtt vagyunk, csak marjuk egymást.
Van mentség, vagy örökre ilyen lesz a kapcsolatunk?
Hát, igazából szinte kezdetektől. Tényleg mindenen képesek vagyunk összeveszni. Volt egy vitánk, aztán úgy volt, hogy jön pénteken értem. De én meg mondtam, hogy nem akarok kimenni hozzájuk, mert először nem akarta hogy menjek, utána kényszerből nem megyek. Erre kérdi, hogy jöjjön-e szombaton. Mondom mindegy. Erre tök durcisan mondja, hogy mindegy? Hát akkor majd gondolkozom. Én meg rá pár percre írtam neki, hogy inkább nem is akarom, hogy jöjjön.
Na, tehát mint az oviban..:D Csak néha tényleg képesek vagyunk fullra megsértődni ilyeneken..
De legbelül akartam menni, meg hogy ő jöjjön, csak ilyen "márcsakazértsem"-ből nem mondom ki. Szerintem ő is így van vele sokszor..
Én a 22 évemmel egyébként érthető, ha még ilyen gyerekes vagyok, de ő 27:D Bár lehet, hogy ha én ilyen vagyok, akkor ő is az lesz-alapon megy az egész..
Meg mondjuk amikor együtt alszunk (heti 6 alkalom), én nem tudok aludni, mert horkol(van füldugóm), ő meg attól nem tud aludni, hogy felkeltegetem, hogy ne háton aludjon hanem oldalt. Szóval néha egymás agyára megyünk, de ha külön vagyunk, akkor az a baj..
Pont azt akartam írni,hogy van egy ilyen szám :)
https://www.youtube.com/watch?v=d8ekz_CSBVg&feature=youtube_..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!