Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha mindketten szeretjük az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha mindketten szeretjük az exet, de mégis jól érezzük egymással magunk abból még lehet jó párkapcsolat?

Figyelt kérdés
2011. jún. 13. 13:48
 1/1 anonim ***** válasza:

Szerintem igazán jó kapcsolat csak abból lehet, ahol egymásba szerelmes a két fél. Különben úton- útfélen elő fog jönni az exkérdés... Persze lehetséges, hogy most egymással vigasztalódtok, aztán szépen belezúgtok egymásba... Én sose jönnék össze olyannal, akibe nem vagyok szerelmes, de ízlések és pofonok. Egy próbát megér. :)

20/L

2011. jún. 13. 13:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!