Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
26 éves csinos anyuka vagyok, miért nem kellék senkinek?
mikor a kislányom nélkül sétálok, érdekes mindig megbámulnak, de ha a gyerkőc ott van...
Mindegy is, nem ezt szeretném!
1 hete egy társkeresőn megismerkedtem egy 34 éves férfival, majd találkoztunk is.
A találkozó szerintem jól sikerült, azonnal írt, mikor elment, másnap is. Mostanság meg nem. Ha írok neki válaszol, de nem kérdez vissza.
Egyértelmű tudom...
De miért van az, hogy SENKINEK nem kellek?
Ez azt jelenti, hogy örökre egyedül maradok???
Szintén 26 éves, egyedülálló anyuka vagyok egy kislánnyal, és egy 10 éves kapcsolattal a hátam mögött.
Volt azóta kapcsolatom, de inkább no comment. Lehetne is, meg $zar egyedül, de a felsorolt dolgok már elveszik a kedvem, meg amúgy sem tudok már nyitni senki felé.
http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarske..
#20-as komment
"Én soha a büdös életben nem kezdenék megint olyan nővel, akinek már van gyereke. 3-ból 3-al ráfáztam soha többet!
8 hónapig pelenkáztam a hölgyike kölkét, kidolgoztam a belem is, erre tettek még egy próbát a gyerek kedvéért a volt palijával. Nem telt el 2 hét már jött volna vissza, de akkor sem úgy, hogy hülye volt elnézést kért volna. Simán közölte, nem jött össze, akkor inkább itt marad. Hát nem maradt, mert be se engedtem!
2éves gyerekes nővel jöttem össze, apuka kezdetben havi 1-er jött, később 2 hetente, majd hetente, végül hétköznapi dugásnál rájuk nyitottam. Megakarta magyarázni félreértem a dolgokat, nincs köztük semmi komoly, engem szeret.
3-aska sosem beszélt a gyerekéről, ha felmerült a kérdés letagadta, 2 hónappal összeköltőzés után ismerte el édesanyja neveli 1éves kislányát. Félt, hogy emiatt nem jönnék vele össze, sok rossz tapasztalata volt már. (A sok-nak ki kellett volna vernie nálam a vészharangot, de a lila köd elvette a maradék eszem is.) Később kiderült róla, hogy még házas, ráadásul a gyerek egy másik palitól van és mindkettő szeretné látogatni a kislányt. A hazugságok tömkelegét megspékelendő férjével a közös házuk hitellel terhelt, de nem tudják fizetni, jó lenne ha besegítenék. Kösz nem!"
Ennyi szerencsétlen onerzetes egos f..szkalapot!Annyira szánalmas!Ki kérte,hogy ítélkezzen vagy a volt kapcsolaton csamcsogjatok?Mit kell skatujazni?Tudnek Én nokent olyat mesélni,hogy nem tennetek zsebre.Szep fiatal,értelmes nokent,raadasul penzem is van (es nem azert,mert az "Iphoneos bunko"-t lehuztam,hanem 4even at napi 15orat meloztam,hogy kesobb ne kelljen fuggjek senkitol)nalam ersze csak egy rakas nyomorek vagytok,akiknek nem jut NO.
Hogy miért?
Pelda egy valaszra reagálva aki azt írta,hogy semmi
*hogy semmi mást nem látna az olyan nőben akinek gyereke van,hogy vele éri be mert ha nincs ló jó a szamár is.Kb.
Az ilyen nem is erdemel soha nőt!semmilyet!mert a legtöbb ilyen,azonnal a saját egojaval van elfoglalva,ítélkezik,stb.ahelyett,hogy próbálna a dolgok mögé látni es megerteni a masik embert.de nem is próbál mert megvan a szanalmas kis eloitelete amivel erősíti az önbizalom hiányos egojat,és sajnaltatja magát.
Kérdező,egyébként ezt főként neked irtam nem azért,hogy az itteni szanalmakra reagaljak.
Nehogy Te merd már annak tükrében magad,hogy ilyebeknek nem kellett.Aki értékes,intelligens ferfi és képes szeretni téged(téged és nem saját magát a kapcsolatban)annak nem fog a gyerek semmi problémát jelenteni.Kevés ilyen ember(ffi,nő egyaránt)van,de létezik.Vagy talalkozol vele,vagy szerintem ilyen egos nyomorekokra semmi szükséged akik a gyerek miatt kizárnak.Attól egyedül is jobb.És amugy sem vagy egyedül van egy szép kislanyod!
Minden jót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!