Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem kellek senkinek sem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem kellek senkinek sem?

Figyelt kérdés
Úgy elegem van ebből az életből, hogy minden velem egykorúnak van valakije csak nekem nincs. Volt már úgy hogy a testvéremmel elmentem szórakozni, jártam koncertekre, de még akkor sem figyelt fel rám senki. Pedig elvileg még csúnya sem vagyok. A pasik is akik jártak velem is hamar otthagytak. Olyan lúzer vagyok hogy még szexuális kapcsolatom se volt senkivel 24 évesen.
2015. júl. 16. 08:15
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
10%
Nekem kellenél ha nem dohányzol és fővárosi vagy, de már csak titkos szerető lehetnél, mert foglalt vagyok :-)
2015. júl. 16. 08:19
 2/17 A kérdező kommentje:
Az idióta troll hozzászólások nem érdekelnek, akik azt írják nekem a külső számít.
2015. júl. 16. 08:19
 3/17 anonim ***** válasza:
62%

Tudom mit érzel, én is ugyanígy vagyok ezzel. De nem szabad feladni. Mindenki rátalálhat a párjára, csak továbbra is nyitott szemmel kell járni, élvezni kell az életet, jól érezni magad a bőrödben, aztán majd csak valaki eljön, akivel kölcsönösen is szerethetitek majd egymást.

25/L

2015. júl. 16. 08:27
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

Ugyan így vagyok, csak férfi bőrben :D

Szerintem ez gázabb!

2015. júl. 16. 08:42
 5/17 Noren1989 ***** válasza:

Valószínűleg azért nem volt senkid, mert így gondolkodsz. Ha magadnak is folyton azt mondod, hogy nem kellesz senkinek, bizony ezt fogod kifele sugározni. Változtass az önértékeléseden.

25/F

6/17 anonim ***** válasza:
41%
Akkor írd le mi számít, milyennek kell lennie a fiúnak akivel járnál.
 7/17 anonim ***** válasza:

Nyugi, lányok - tényleg szokatlan, hogy ennyire elkerüljön a boldogság, de hát én annyi mindent láttam már...

Kérdező, te mennyi ideig jártál egy pasival?

Hogy-hogy nem vetődött fel a szex sem?

Te kerülted, vagy ő nem akarta? :O

2015. júl. 16. 08:44
 8/17 anonim ***** válasza:
69%
Lehet te is olyan antoszoc vagy, mint én. Hiába megyek bárhova, nem nagyon tudok ismerkedni, beszélgetni. Majdnem olyan érzés nekem egy idegent leszólítani, mint annó a középsuliban szóban felelni.
2015. júl. 16. 08:44
 9/17 A kérdező kommentje:
Csak az a baj hogy pont amiatt mert otthagynak nem magas az önértékelésem.
2015. júl. 16. 08:45
 10/17 anonim ***** válasza:
0%

#Noren1989

Ezt légyszi írd már le a srácoknak is..

2015. júl. 16. 08:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!