Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mindegy lenne ha nem élnék,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindegy lenne ha nem élnék, úgy se kellek senkinek. Mit csináljak? Törődjek bele hogy magányos leszek életem végéig?

Figyelt kérdés
Lehetek akármilyen egy egy fiúval, úgy is ott hagy mert unalmas vagyok. Nem számít hogy hűséges, tisztességes, megértő, néha elnéző vagyok.
2015. júl. 11. 13:30
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

az "unalmas" alatt pontosan mit értesz?

miért lennél az?

2015. júl. 11. 13:36
 2/12 A kérdező kommentje:
Nem tudom elképzelni mi másért hagyhatnak ott. Unalmas vagyok, mert nem vagyok egy társasági ember.
2015. júl. 11. 13:40
 3/12 Evergrey ***** válasza:
Te unalmasnak tartod önmagad?
2015. júl. 11. 13:42
 4/12 Dreed ***** válasza:
hogyan lehet az,hogy sok férfi is ezt érzi,mégsem találtok egymásra? vicces az élet..
2015. júl. 11. 13:46
 5/12 anonim ***** válasza:

Ha ennyire nem megy a dolog, plusz meg ilyen gondolatok kavarognak a fejedben, én hanyagolnám a dolgot.Fogalkozz mással, kicsit toltodj fel.

Ha meg megis nagyon szeretnel már valtozást, van olyan h tarskereso coach.Keress fel egyet, tuti fog neked segiteni és sikered lesz!

2015. júl. 11. 13:48
 6/12 A kérdező kommentje:
De mi értelme az életemnek így? Mint ha csak azért születtem volna meg hogy velem csupa rossz dolog történjen. Valami csak van velem, mert még barátkozni sem akart velem soha senki.
2015. júl. 11. 13:49
 7/12 anonim ***** válasza:
Ha unalmasnak tartod magad, járj önismereti csoportba. Rájössz, hogy nem is vagy unalmas,több önbizalmad lesz. Aztán lehet folytatni, hogy ezt mások is jobban lássák.
2015. júl. 11. 14:08
 8/12 anonim ***** válasza:
Esetleg szard le, hogy mások mit gondonak rólad, meg hogy kellenél-e vagy sem és élj azért, hogy neked jó legyen, ne azért, hogy nekik.
2015. júl. 11. 14:10
 9/12 anonim ***** válasza:
Nem a megfelelő fiúkkal ismerkedtél meg. Keresgess tovább. Sokan örülnének egy hűséges, tisztességes és megértő lánnyal lehetnének.
2015. júl. 11. 14:32
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Találhatnál más célokat is az életben, ne a társtalálás legyen a kizárólagos.
2015. júl. 11. 15:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!