Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem kellek senkinek sem?
Figyelt kérdés
Úgy elegem van ebből az életből, hogy minden velem egykorúnak van valakije csak nekem nincs. Volt már úgy hogy a testvéremmel elmentem szórakozni, jártam koncertekre, de még akkor sem figyelt fel rám senki. Pedig elvileg még csúnya sem vagyok. A pasik is akik jártak velem is hamar otthagytak. Olyan lúzer vagyok hogy még szexuális kapcsolatom se volt senkivel 24 évesen.2015. júl. 16. 08:15
11/17 Noren1989 válasza:
Majd leírom nekik is, de dolgoznom is kell, nem tudok minden kérdésre odafigyelni.
12/17 anonim válasza:
a kérdés költőinek tűnik...ha mégsem akkora választ magadban keresd, mert ennyiből nem tudjuk megmondani...
de talán megpróbálhatod egy itteni "sortársaddal" hátha összejön a dolog...
vagy több infóval talán többet tudunk segíteni...
22F
13/17 anonim válasza:
Imádom, amikor a kislányok azért picsognak, mert nem kellenek senkinek, holott a mai világban két lépésbe meg öt szóba kerülne neki, hogy találjon egy férfit, aki a csillagokat is lehozná neki az égből, persze a keresés derogál nekik, no de mindegy. A nagy számok törvénye alapján valószínűleg az fog történni, hogy kifogsz egy suttyó kretént, aki lépten-nyomon meg fog alázni, természetesen nem fogsz lelépni mellőle, hanem tűrni fogod az abúzusát, végül ő fog otthagyni és nekiállsz rinyálni, hogy miért nincs egyetlen rendes pasi se. Kívánom, hogy ne történjen ez meg veled, de sajnos ez fog megesni, a sajnálatomon kívül mást nem tudok adni.
14/17 omba válasza:
Kevés embernek van helyén az önértékelése, hol túl magas, hol túl kicsi, ezen ne aggódj.
Azért én a helyedben keresnék akár csak valami lazább kapcsolatot, mert nemsokára meg azon is parázni fogsz, hogy a szexuális tapasztalatod nulla.
15/17 anonim válasza:
Fogadjunk, ha rád írnék privátban nem válaszolnál, de ha mégis valami csoda folytán elkezdenénk beszélgetni, esetleg jól is alakulna a beszélgetés, de amint képet küldenénk egymásnak, te rögtön mellőznél, írnád a szokásos szöveget, hogy bocs, mást keresek, nem vagy az esetem, stb. vagy egyszerűen letiltanál. Biztos,hogy próbálkoztak nálad, nincs olyan nő, akinél nem próbálkoznának a férfiak, csak ugye nem voltak elég jó képűek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!