Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem kellek senkinek, ezért nem jó a "kisugárzásom", ezért még úgyse kellek senkinek. Ki lehet lépni ebből a körből?
Persze, hogy ki lehet. Első lépés a kifogáskeresés és önsajnáltatás feladása.
Ha szeretnél bármilyen változást is elérni az életedben, akkor azt is fogadd el, hogy nem mindenki egyenlő esélyekkel indult, az élet igazságtalan, de vagy ebből és ilyen feltételek mellett állsz talpra, vagy megrekedsz a tétlen panaszkodásnál.
Aki erre azzal felel, mondani ezt mindig könnyű, vagy hogy ez így túl általános konkrétumok nélkül, az értelmezze a legelső sort és azt, mi volt a kérdés. A hozzáállásod változtatása a legfontosabb, ha ez nincs meg, a gyakorlati tanácsok sem érnek semmit.
Én is voltam ebben a körben. A gondolkodásmódodon kellene változtatni kicsit. Az úgyse kellek senkinek helyett mondanád azt inkább hogy de igenis nekem ő tetszik és ki fogom deríteni hogy tetszem-e neki (vagy ha nagyon félsz akkor barátod/barátnőd kérdezze meg tőle) Nézd az értékeidet, ha szükséges akkor változtass a ruhatáradon, a stílusodon hátha akkor több önbizalmad lesz kicsit. De hogyha fiú vagy akkor az önbizalmadat főleg a csajok kell hogy adják.
Próbáltam nem sablonos jótanácsokat adni, sok sikert!
Kisugárzás nem létezik, bölcsészek találták ki.
Arcod van, amit örököltél, ami vagy hasonlít az aktuális sztárocskákéhoz és akkor tied a világ, vagy nem hasonlít és rábsztál (mint én), ebbe kisugárzást belelátni baromság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!