Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
26 éves csinos anyuka vagyok, miért nem kellék senkinek?
mikor a kislányom nélkül sétálok, érdekes mindig megbámulnak, de ha a gyerkőc ott van...
Mindegy is, nem ezt szeretném!
1 hete egy társkeresőn megismerkedtem egy 34 éves férfival, majd találkoztunk is.
A találkozó szerintem jól sikerült, azonnal írt, mikor elment, másnap is. Mostanság meg nem. Ha írok neki válaszol, de nem kérdez vissza.
Egyértelmű tudom...
De miért van az, hogy SENKINEK nem kellek?
Ez azt jelenti, hogy örökre egyedül maradok???
Azt bírom, hogy - szokás szerint - mindenki saját magából indul ki, és azért ezen az oldalon a megkeseredett emberek képviselik az átlagot...
Nekem van gyermekem, elváltam, és egy harmincas, gyermektelen férfi a társam. Tesóm szintén gyermekes, elvált, és egy gyermektelen férfival került össze (most várják közös babájukat). Főnöknőm szintén. Tehát csak a közvetlen környezetemben - velem együtt - három olyan nő van, aki gyermekesként összejött valakivel (nem negyvenes férfiakkal, hanem harminc körüliekkel!). Én ebből tudok kiindulni, nem pedig az itteni tendenciákból, amik elméletiek... az én tapasztalataim viszont gyakorlatra épülnek, valós párkapcsolatokról beszélek.
# 51: Nem arról beszélek, mikor valaki a saját véleményét írta, hanem hogy a válaszok többségében általánosítottak, hogy pl. egy gyermekes nő nem kell SENKINEK, meg EGY FÉRFI SEM akarja más gyerekét nevelni, eltartani (nem mintha bárki elvárná, hogy más nevelje, eltartsa a gyermekét, de ideológiának jó). Ezek pedig általánosítások, és éppen ezért közel sem igazak...
Nyilván egy gyermekes nő számára nem lehet potenciális partner olyan, aki nem fogadja el a gyermekét. Én is ismerkedtem ilyen férfival, de én sem akartam tőle semmit emiatt. Az viszont hülyeség, hogy nincs olyan férfi, aki elfogadja, mert bőven akad.
A "ló nincs jó a szamár is" elméletre: a mostani párom ezerszer jobb ember, mint az exem, és nap mint nap jelzem is, hogy mennyire értékelem. Fiatalabb koromban ugyanis kevesebb tapasztalattal nem tudtam jól választani. Most már igen. Szó sincs arról, hogy az exem "helyett" választottam volna, örültem volna, ha őt ismerem meg előbb... sajnos nem így alakult, ezt már nem lehet visszacsinálni, de most legalább van egy jó kapcsolatom. Soha nem kezdenék újra az exemmel.
"Szülnek ha kell,ha nem,nem mérlegelnek,egyedül maradnak"
Hat év együttélés után, közös döntés alapján született gyermekem az exemmel. Elég mérlegelés előzte meg szerintem. De persze szerinted minden gyerekes nő csak úgy felcsináltatta magát, a férfi akarata ellenére...
"Kapaszkodj meg: létezik olyan, hogy GYEREKTARTÁS"
Kapaszkodj meg aztán vagy fizeti valaki vagy nem. Mert, ha a volt apa mondjuk halott vagy a börtönben csücsül, akkor mégis milyen gyerektartásiról beszélünk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!