Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 26 éves csinos anyuka vagyok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

26 éves csinos anyuka vagyok, miért nem kellék senkinek?

Figyelt kérdés

mikor a kislányom nélkül sétálok, érdekes mindig megbámulnak, de ha a gyerkőc ott van...

Mindegy is, nem ezt szeretném!

1 hete egy társkeresőn megismerkedtem egy 34 éves férfival, majd találkoztunk is.

A találkozó szerintem jól sikerült, azonnal írt, mikor elment, másnap is. Mostanság meg nem. Ha írok neki válaszol, de nem kérdez vissza.

Egyértelmű tudom...

De miért van az, hogy SENKINEK nem kellek?

Ez azt jelenti, hogy örökre egyedül maradok???

2015. júl. 16. 22:34
1 2 3 4 5 6 7
 11/67 A kérdező kommentje:
Koszonom a normális válaszokat! Természetes, hogy felhúzom magam. Érezzem magam nullának, mert az életben nem úgy sikerült valami, mint ahogy kellett volna??
2015. júl. 16. 22:50
 12/67 A kérdező kommentje:
Tulajdonképpen gyermekes apukáknál még nem, de csak azért mert nem volt olyan eddig. Nálam nem kizáró ok. Szeretem a gyerekeket, főleg ha az apja még a párom is! Sosem ítélkezek!
2015. júl. 16. 22:51
 13/67 anonim ***** válasza:
30%
tuti olyan vagy mint a nők 90% a teherbe estél 1 bunkómacsóalfahímtől aki meglátta a gyereket és lelépett tőled most meg még is jó lenne 1 ffi aki szeret no logik....
2015. júl. 16. 22:52
 14/67 anonim ***** válasza:
32%

Szanalmas a sirankozasod. Meg veletlenul se magadban keresd a hibat, hanem masokban.

Csak idezem amit ti irtok nekunk mindig:))))))))))

Es ezt tenyleg TE b**tad el TE tehetsz rola, az elet megbuntetett.

15/67 anonim ***** válasza:
37%

Ne haragudj meg érte, nem is akarlak minősíteni, mert nem ismerlek, de manapság olyan sok egyedülálló anyuka van. És miért? Mert a státuszszimbólumokkal (bömbi, ájfon) rajoló, macsókat választják, aki persze ha jön a gyerek, megfutamodik.

Aki meg tényleg olyan pasi, aki szerető családban nőtt fel, felelősségteljes apa lenne belőle, azt meg betakarítjátok egyből a "barát zónába".

Én is szeretnék gyereket, de sajátot, nem másét.

Ha egy szó se igaz ebből rád, nem neked szól, mert nem ismerlek, s lehet más is a szitu (pl.: meghalt az apja a gyereknek), de sajnos egyre több olyat látok, amit fent leírtam. :(

És ez elszomorít....

16/67 anonim ***** válasza:
68%
Kerdezo, nem kell oket komolyan venni. Megkeseredettek, mert ok meg egy szal magukba sem kellenek senkinek(jaaaaaj vajon miert?-koltoi kerdes).
2015. júl. 16. 22:53
 17/67 anonim ***** válasza:
59%
Az csak rajtad múlik hogy hogy kezeled a helyzetet. Mindenkinek vannak problémái, mégsem hibáztat mindenki másokat értük. (most speciel nem az előbbi egy-két ostoba megnyilvánulóra gondolok) Hozd ki a legjobbat abból ami van. Pl. kézenfekvően kereshetnél egyedülálló kisgyermekes apukákat, és akkor a lányodnak is lenne egy féltestvérkéje.
2015. júl. 16. 22:54
 18/67 anonim ***** válasza:
69%
JA ezt a gyerekes dolgot már írták. Nem baj, feltaláltam a spanyol viaszt. :)
2015. júl. 16. 22:56
 19/67 A kérdező kommentje:

Akkor:

8 éves kapcsolatom volt

Egy kutyát és egy gyereket hoztam el tőle

Nem volt autó sem ház, csak albérlet.

Szerettem, de megromlott.

Bezzeg mikor egy kapcsolat sz%r, és a gyerek szívja meg, Naaa az normális. Mi??

Nem azért írtam ki, hogy véleményezzetek engem, hanem azért mert, egyszerűen nem értem.

A szerelemben NINCS feltétel.

2015. júl. 16. 22:59
 20/67 anonim ***** válasza:
82%
Valahogy nincs rá mód, hogy véglegesen kitiltsák ezt az okádék, hányadék, szemetesbe való embert aki már regisztrált több néven pappka, sárga pillangó, mustafa kalifa, most meg vadmalac?
2015. júl. 16. 22:59
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!