Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
26 éves csinos anyuka vagyok, miért nem kellék senkinek?
mikor a kislányom nélkül sétálok, érdekes mindig megbámulnak, de ha a gyerkőc ott van...
Mindegy is, nem ezt szeretném!
1 hete egy társkeresőn megismerkedtem egy 34 éves férfival, majd találkoztunk is.
A találkozó szerintem jól sikerült, azonnal írt, mikor elment, másnap is. Mostanság meg nem. Ha írok neki válaszol, de nem kérdez vissza.
Egyértelmű tudom...
De miért van az, hogy SENKINEK nem kellek?
Ez azt jelenti, hogy örökre egyedül maradok???
Szanalmas a sirankozasod. Meg veletlenul se magadban keresd a hibat, hanem masokban.
Csak idezem amit ti irtok nekunk mindig:))))))))))
Es ezt tenyleg TE b**tad el TE tehetsz rola, az elet megbuntetett.
Ne haragudj meg érte, nem is akarlak minősíteni, mert nem ismerlek, de manapság olyan sok egyedülálló anyuka van. És miért? Mert a státuszszimbólumokkal (bömbi, ájfon) rajoló, macsókat választják, aki persze ha jön a gyerek, megfutamodik.
Aki meg tényleg olyan pasi, aki szerető családban nőtt fel, felelősségteljes apa lenne belőle, azt meg betakarítjátok egyből a "barát zónába".
Én is szeretnék gyereket, de sajátot, nem másét.
Ha egy szó se igaz ebből rád, nem neked szól, mert nem ismerlek, s lehet más is a szitu (pl.: meghalt az apja a gyereknek), de sajnos egyre több olyat látok, amit fent leírtam. :(
És ez elszomorít....
Akkor:
8 éves kapcsolatom volt
Egy kutyát és egy gyereket hoztam el tőle
Nem volt autó sem ház, csak albérlet.
Szerettem, de megromlott.
Bezzeg mikor egy kapcsolat sz%r, és a gyerek szívja meg, Naaa az normális. Mi??
Nem azért írtam ki, hogy véleményezzetek engem, hanem azért mert, egyszerűen nem értem.
A szerelemben NINCS feltétel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!