Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
26 éves csinos anyuka vagyok, miért nem kellék senkinek?
mikor a kislányom nélkül sétálok, érdekes mindig megbámulnak, de ha a gyerkőc ott van...
Mindegy is, nem ezt szeretném!
1 hete egy társkeresőn megismerkedtem egy 34 éves férfival, majd találkoztunk is.
A találkozó szerintem jól sikerült, azonnal írt, mikor elment, másnap is. Mostanság meg nem. Ha írok neki válaszol, de nem kérdez vissza.
Egyértelmű tudom...
De miért van az, hogy SENKINEK nem kellek?
Ez azt jelenti, hogy örökre egyedül maradok???
Kérdező, ha megengeded, elemezném a helyzetedet, férfiszemmel.
Nő - rendben, oké
26 éves - hű, kis fiatal husika
csinos - nyami-nyami, cupp-cupp
anyuka - STOP! HALT! ACHTUNG! NEIN!
Remélem, segítettem :-)
Ne aggódj semmin kérdező, - meg főleg ne ezeken a bunkó beszólásokon.
Én 40 F ként váltam, aztán mégis lett még két gyerek, - volt is olyan kapcsolatom, ahol egy kisfia, tök jól kijöttünk.
Ne erőltesd a dolgot, csak legyél nyitott, meg a szemed is.
Társkeresőn nehezen találsz normális pasit, itt meg normális választ.
Huszonéves szűz fiúk, akik nem szerettek senkit, és akiket nem szert senki számolgatják mibe kerülne egy iylen dolog, nem volna-e mégis olcsóbb egy prosti....
Rengeteg egyedülálló anyuka talál magának párt, mert csak a normális pasiból van több.
Ha akarod ha nem, az új párod a gyereked pótapja lesz. Vagyis ha 3asban elmentek valahova és meghív egy gombóc fagyira, akkor őt is meg kell hívnia egy gombóc fagyira, magyarul költ rá.
Ha meg nem költ rá, nem foglalkozik vele, mivel nem az övé, akkor meg neked lesz szálka a szemedben, hogy miért nem foglalkozik a gyerekkel a szemét f*reg.
Kevés pasi van aki ezzel tud számolni és el tudja viselni. Aki elvált apuka talán könnyebb mert a felek egyenlő helyzetben vannak. Mind a 2 nél van +1 személy, és 2nek 2-t kell megismerni és igazodni egymáshoz.
Én se kezdenék gyerekes nővel.
26F
54:
Apa halott=árvaellátás, elég szép summa
Apa nem fizet=állambácsi megfinanszírozza és behajtja az apán
Plusz az egyedülálló anyák tönbsége maga is keres, nem kell eltartani. Tesóm pl. még a pasiját is eltartotta, míg nem volt munkája.
"Apa nem fizet=állambácsi megfinanszírozza és behajtja az apán "
Tényleg? Papíron ugye?
60-as, ne is, meg gyerektelennel se... az a sok költség... ott a kis kezed ingyen, sőt, ha lenyalod utána, még vissza is térül az energiád. :D
(meg legalább nem szaporodsz)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!