Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 26 éves csinos anyuka vagyok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

26 éves csinos anyuka vagyok, miért nem kellék senkinek?

Figyelt kérdés

mikor a kislányom nélkül sétálok, érdekes mindig megbámulnak, de ha a gyerkőc ott van...

Mindegy is, nem ezt szeretném!

1 hete egy társkeresőn megismerkedtem egy 34 éves férfival, majd találkoztunk is.

A találkozó szerintem jól sikerült, azonnal írt, mikor elment, másnap is. Mostanság meg nem. Ha írok neki válaszol, de nem kérdez vissza.

Egyértelmű tudom...

De miért van az, hogy SENKINEK nem kellek?

Ez azt jelenti, hogy örökre egyedül maradok???

2015. júl. 16. 22:34
1 2 3 4 5 6 7
 21/67 A kérdező kommentje:
A normális és kedves, logikus válaszokat köszönöm!
2015. júl. 16. 23:00
 22/67 anonim ***** válasza:
78%

Nem csak ot , kene innen kitiltani...:)

Most is egy olyan ertelmi szinvonal mutatkozik meg, amelyhez jobb nem lesullyedni.

2015. júl. 16. 23:01
 23/67 anonim ***** válasza:
38%

Merre laksz kedves kérdező és mivel foglalkozol?

Hány éves a pici gyermeked?

Kicsit bővebb infót kérnék tőled. :)

2015. júl. 16. 23:02
 24/67 anonim ***** válasza:
34%

" A szerelemben NINCS feltétel."

Ez hülyeség.

Amúgy mit jelent az, hogy elromlott? Ki kezdeményezte a szakítást, és miért? Ezt azért lenne jó leírnod, hogy tudjuk, jogos-e a felháborodásod.

Amúgy még 2 kérdés: Te szívesen nevelnéd más nô lányát? Szeretnél gyereket attól a férfitól is, akivel ismerkedsz?

2015. júl. 16. 23:04
 25/67 anonim ***** válasza:
67%
Nem akarok okoskodni, de fordított helyzetben a nők is gyerektelen pasit keresnek.. Társkeresőn a nők 99%-ának az van beállítva, hogy ne legyen gyereke.. Tudod miért? Mert egy gyereket legyártani nem művészet, de felnevelni az igen!! Nem csoda ha más gyerekét sokan nem vállalják be, már csak anyagi okokból sem!! Bocsi, ha megbántottalak, de ezek a tények mindenki az egót nézi (hogy neki mi a jó) és nem azt, hogy a másiknak mi a fontos.. Egy idegen gyerek sajnos meg tudja bonyolítani a viszonyokat, és ha probléma van, akkor az anya a gyerek érdekét fogja nézni (ami különbözhet a párja érdekével). Persze vannak szép ellenpéldák is ismerősi körben, de ez inkább a mázli kategória..
2015. júl. 16. 23:07
 26/67 anonim ***** válasza:
73%

Kérdező! Nem kell elásnod magad gyerekkel, nekem is úgy sikerült társat találnom, hogy van már gyerekem. És tudok olyanról is, akinek hárommal is sikerült. Nem ezen múlik.

Viszont a válaszaid alapján... lehetnek gondok a személyiségeddel is... Akkor pedig hiába vagy csinos, a pasik bizony menekülni fognak, akár van gyereked, akár nincs...

2015. júl. 16. 23:09
 27/67 anonim ***** válasza:
45%
amikor csávót keresnek listát írnak ! most meg A szerelemben NINCS feltétel. ez kész :D sajnos itthon nicsenek álom fizetések és sokan a saját gyereküket szeretnék nevelni a pénzből nem pedig másét
2015. júl. 16. 23:12
 28/67 anonim ***** válasza:
79%
Most hogy már mindenki kidühöngte (ezt hogy kell leírni helyesen? :)) magát, nekem van egy olyan valószínűleg eléggé beteges elképzelésem, hogy olyat szeretnék magam mellé, olyanra várok, aki rám várt. Tudom, érzelgősnek hangzik, de így látatlanban nem tudnám elképzelni magamat olyan mellett, aki már átélt, megtapasztalt egy csomó olyan dolgot, amit én még nem, és én ezt szeretném először együtt megtapasztalni őket valakivel akivel szeretjük egymást. De ha valakinek volt már egy 8 éves kapcsolata, van egy gyereke, mindig úgy írezném magam mellette hogy én vagyok a B terv, a szamár a ló helyett. Persze ismerek olyan anyukát akivel simán el tudnám képzelni a jövőm, de mikor megismertem, még nem tudtam hogy anyuka. Nem tudom jobban elmagyarázni, ez ilyen. :)
2015. júl. 16. 23:12
 29/67 anonim ***** válasza:
44%

Amit most írok abban az esetben igaz, ha apuka otthagyott.

Szerintem anyukának apuka mellett a helye. Sok férfi jelentkező közül választottál (lehet én is köztük voltam) egyet, ő tetszett a legjobban.

Teljesen mindegy, hogy izmos, vagy vékony, gazdag, vagy szegény.

TE választottál, a TE döntésed volt.

Nem a gyerekkel van a gond de ha egy csinos 26 éves anyukának tetszenék, nem tudnék másra gondolni, mint hogy a menő bunkó lelépett és akkor most már velem is beéri.

Azon kívül bármikor felbukkanhat apuka, aki nosztalgiából lefekszik anyukával. Megjelenhetnek a rokonok, akik bekavarhatnak, ha a gyerek idősebb, ő is keresztbe tehet.

Aztán addig megy a veszekedés, ordibálás, míg végül újra összejönnek, én leszek a csúnya gonosz, akinek mennie kell.

Természetesen max 1 év és újra kezdődik az egész.

30F

2015. júl. 16. 23:15
 30/67 anonim ***** válasza:
69%
Én például azért nem jönnék össze gyerekes anyukával, mert a kapcsolat arról is szól, hogy csak mi ketten vagyunk, senki más. Ne zavarjon be nagypapa, nagymama, nagynéni, nagybácsi, húgi, nővér, öcsi, báty, pláne nem egy egész nap üvöltöző, ordító kisgyerek. Ha kettesben el szeretnénk menni valahová, a gyereket vagy mindig vinni kéne, vagy rá kéne bízni valaki másra, aggódás tárgyát is képezné feltehetőleg, s ha vége a közös programunknak, akkor megint csak a kisgyerekhez kell alkalmazkodnom. 31/F
2015. júl. 16. 23:17
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!