Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
26 éves csinos anyuka vagyok, miért nem kellék senkinek?
mikor a kislányom nélkül sétálok, érdekes mindig megbámulnak, de ha a gyerkőc ott van...
Mindegy is, nem ezt szeretném!
1 hete egy társkeresőn megismerkedtem egy 34 éves férfival, majd találkoztunk is.
A találkozó szerintem jól sikerült, azonnal írt, mikor elment, másnap is. Mostanság meg nem. Ha írok neki válaszol, de nem kérdez vissza.
Egyértelmű tudom...
De miért van az, hogy SENKINEK nem kellek?
Ez azt jelenti, hogy örökre egyedül maradok???
Nem csak ot , kene innen kitiltani...:)
Most is egy olyan ertelmi szinvonal mutatkozik meg, amelyhez jobb nem lesullyedni.
Merre laksz kedves kérdező és mivel foglalkozol?
Hány éves a pici gyermeked?
Kicsit bővebb infót kérnék tőled. :)
" A szerelemben NINCS feltétel."
Ez hülyeség.
Amúgy mit jelent az, hogy elromlott? Ki kezdeményezte a szakítást, és miért? Ezt azért lenne jó leírnod, hogy tudjuk, jogos-e a felháborodásod.
Amúgy még 2 kérdés: Te szívesen nevelnéd más nô lányát? Szeretnél gyereket attól a férfitól is, akivel ismerkedsz?
Kérdező! Nem kell elásnod magad gyerekkel, nekem is úgy sikerült társat találnom, hogy van már gyerekem. És tudok olyanról is, akinek hárommal is sikerült. Nem ezen múlik.
Viszont a válaszaid alapján... lehetnek gondok a személyiségeddel is... Akkor pedig hiába vagy csinos, a pasik bizony menekülni fognak, akár van gyereked, akár nincs...
Amit most írok abban az esetben igaz, ha apuka otthagyott.
Szerintem anyukának apuka mellett a helye. Sok férfi jelentkező közül választottál (lehet én is köztük voltam) egyet, ő tetszett a legjobban.
Teljesen mindegy, hogy izmos, vagy vékony, gazdag, vagy szegény.
TE választottál, a TE döntésed volt.
Nem a gyerekkel van a gond de ha egy csinos 26 éves anyukának tetszenék, nem tudnék másra gondolni, mint hogy a menő bunkó lelépett és akkor most már velem is beéri.
Azon kívül bármikor felbukkanhat apuka, aki nosztalgiából lefekszik anyukával. Megjelenhetnek a rokonok, akik bekavarhatnak, ha a gyerek idősebb, ő is keresztbe tehet.
Aztán addig megy a veszekedés, ordibálás, míg végül újra összejönnek, én leszek a csúnya gonosz, akinek mennie kell.
Természetesen max 1 év és újra kezdődik az egész.
30F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!