Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 26 éves csinos anyuka vagyok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

26 éves csinos anyuka vagyok, miért nem kellék senkinek?

Figyelt kérdés

mikor a kislányom nélkül sétálok, érdekes mindig megbámulnak, de ha a gyerkőc ott van...

Mindegy is, nem ezt szeretném!

1 hete egy társkeresőn megismerkedtem egy 34 éves férfival, majd találkoztunk is.

A találkozó szerintem jól sikerült, azonnal írt, mikor elment, másnap is. Mostanság meg nem. Ha írok neki válaszol, de nem kérdez vissza.

Egyértelmű tudom...

De miért van az, hogy SENKINEK nem kellek?

Ez azt jelenti, hogy örökre egyedül maradok???

2015. júl. 16. 22:34
1 2 3 4 5 6 7
 31/67 anonim ***** válasza:
69%
Lehet szidni a kérdezőt, de a házasságok fele válással végződik. Előbb-utóbb az emberek, ahogy idősödnek rá lesznek utalva, hogy olyannal kössék össze az életüket, akik már gyerekesek.
2015. júl. 16. 23:18
 32/67 anonim ***** válasza:
72%
Szóval azt akarom csupán kifejezni, hogy amíg az anyuka elviseli az én rigolyáimat, nekem kapásból két emberét kéne eltűrjem, és ez valamilyen szinten nem fair, megint én húzom a rövidebbet.
2015. júl. 16. 23:20
 33/67 anonim ***** válasza:
44%
Persze h valassal vegzodik. Nem kell a rendes dolgos huseges pasi, hanem kulso alapjan valogatnak. Jobb az ontelt ffej mert jobban nez ki. De ok maradnak aztan egyedul eletuk vegeig, foleg a nok, a ferfi ugyis talal masikat. A rendes emberek pedig bekeben elnek.
2015. júl. 16. 23:21
 34/67 anonim ***** válasza:
75%
#40 te mégis milyen bolygón élsz?
2015. júl. 16. 23:24
 35/67 anonim ***** válasza:
24%
sok dolgot nem tudunk mi van ha az apuka 1 agresszív állat? akkor naponta kéne közelharcot vívni vele? ez több dologból tevődik össze sajnos
2015. júl. 16. 23:25
 36/67 anonim ***** válasza:
82%

Hat ezen most sirok! :DD Ti tenyleg azt hiszitek, hogy a"rendes ,kis cuki, atlagos" ferfiak nem dobbantanak es valnak el? Minden exferj egy szuper macso, nem?

Jaj, ha nem lteznetek titeket ki kene talalni...

2015. júl. 16. 23:26
 37/67 anonim ***** válasza:
61%
Ezeknek a rendes, kedves pasiknak fog kinyílni a csipájuk negyvenes éveikben és tizenéves kislányok után fognak epekedni, csalni a feleségüket, mert "a csúnya nők miatt nem volt időnk fiatalkorunkban kiélni magunkat".
2015. júl. 16. 23:28
 38/67 anonim ***** válasza:
Feleseg??? Nagyon joszivu vagy...:)
2015. júl. 16. 23:33
 39/67 anonim ***** válasza:
100%
Én szívesen ismerkednék gyermekes anyukával is , ha tényleg kialakulna kölcsönös szeretet, vonzalom , el tudnám fogadni a helyzetet. Viszont a munkám kiszámíthatatlan van h egy hónapra eltűnnék vagy fél évre ... Ezt viszont nem mindenki tudja elviselni és nem csak h a nő de a gyerek se tudna alkalmazkodni , nem akarna ilyen életvitelű embert , hiszen akinek gyereke van az már biztonságra és kiegyensúlyozott életre törekszik ...így nem lennék jó hiába fogadnám el a helyzetet
2015. júl. 16. 23:34
 40/67 anonim ***** válasza:
46%
Milyen érdekes, hogy a kérdező feltette a kérdését, majd jöttek az őszinte válaszok, majd a kérdező kiakadt és utána az őszinte válaszolók ellen fordultak a többiek is a kérdező pártját fogva.:D Lehet itt akárkinek nyalni, fiatal férfiaknak nem kell gyerekes nő, 40 év körüli pasinak már talán igen, mert nem akarja a 0-ról kezdeni és 55 éves lenni mire a fia 15 éves lesz.
2015. júl. 16. 23:36
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!