Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért ennyire nehéz megtalálni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ennyire nehéz megtalálni a "megfelelőt"?

Figyelt kérdés

Nos nem egy újabb "picsogós" kérdést terveztem, habár lehet, hogy az lesz belőle. :)

23 éves lány vagyok, akinek még nem volt egy "normálisnak" mondható párhapcsolata. Igen, itt sokmindenkinek az lesz az első gondolata, hogy válógatós vagyok.

Igen bevallom, vannak bizonyos dolgok, amikből nem szoktam engedni. Mondjuk pl. soha nem kellett olyan pasi, aki mellett nem éreztem jól magam. Fontos, hogy megtudjon nevettetni. Észrevegye, ha rossz napom van, tehát legyen figyelmes... Sorolhatnám még a különböző féle pozitív jelzőket, de felesleges! Egyszerűen éreztesse vele, hogy ÉN kellek neki és fontos vagyok a számára. Ennyi!

A külsőségekre nem térek ki, mert nincs egy konkrét ideálom. És nem szeretném, hogy az én kérdésemnél is az kerekedjen ki, hogy a nők a külsőre és társaira mennek.

Tehát a kérdésem csak annyi lenne, hogy én csinálok rosszul valamit, hogy engem az ilyen férfiak elkerülnek vagy tényleg kevés van belőlük?? (én nem hinném..., mármint azt, hogy kihalófélben vannak :P)

Mindenki írja le (fiúk, férfiak, nők, asszonyok...)nyugodtan a tapasztalatát, hogy szerintetek hol van ez az egész elrontva! :)

Köszi nektek! :)

2015. júl. 13. 13:45
 51/94 anonim ***** válasza:

még hozzátoldva, azt kifelejtettem, hogy a férjem, akkor tudod mi volt? Egy biztonsági őr. kb 100 ezer ft fizetéssel és olyan albérlettel, amiben rajta kivül még 2-en laktak. Én mégsem ezt néztem, hanem azt, h mindettől függetlenül, ő, mint XY személy szerint mennyire kezel nőként, mennyire tisztel. Soha nem érdekelt, hogy pl buszoztunk egy pizzériába, vagy nem vitt el Krétára nyaralni. SOHA. Mert nem a pénzére voltam kiváncsi, hanem arra, aki ő valójában.

És őszintén szólva eleinte, főleg az esküvőnél sok kiadásunk volt, mégis EGYÜTT megoldottuk és tovább haladtunk. De ha az ő hozzáállása más lett volna, nyilván én sem lettem volna ennyire kedves hozzá. Boldog vagyok, h ő a férjem, mert a legelső perctől kezdve a tenyerén hordoz. Ami nem abban nyilvánul meg, hogy havonta járunk nyaralni külföldre, meg alám tolja a BMW-t, meg elhalmoz ékszerekkel, vagy elshoppingolom a pénzét. Hanem abban, hogy érzem, hogy NŐként kezel, tisztel és szeret, számíthatok rá, mint férfire, mint társra, apára bármikor bármiben.

Mi így építettük az első perctől a kapcsolatunkat.

Talán szerencse is van benne, hogy egymásra találtunk. Nem tudom, de az biztos, hogy ő egy nagyon jó ember, aki él hal a családjáért és folyamatosan arra törekszik, hogy jobb legyen. Én ezt úgy igyekszem meghálálni, ahogy a fentiekben leírtam. Ha lányomnak fele ilyen jó ember lesz a férje, már arra összeteszem a kezem, és ha a lányom már feleennyire jó feleség lesz, akkor különösen.

2015. júl. 14. 15:23
 52/94 anonim ***** válasza:

"33-as, 1-es vagyok..."

Ezzel nincs is gond, csak manapság ilyen klasszikus udvarlással nem nagyon lehet célt érni. Nincs rá igény. Azzal semmi baj sincs, ha elvárod, hogy a férfi kezdeményezzen, azzal már van, ha elvárod, hogy teperjenek érted, de a leírásod alapján ez inkább csak rossz szóhasználat volt részedről.

A probléma az, hogyha ma férfiként odamész egy nőhöz és udvariasan elhívod egy kávéra, akkor általában amit kapni fogsz az vagy hazugság a szemed közé, vagy bunkó visszautasítás. És igen abban egyet értek, hogy a kezdeményezés fontos.

Ami engem illet és ez a 74 százalékos kérdésére is válasz, hogy 25 éves koromig miért nem találtam normális párt (habár barátnőm volt már), arra az a válasz, hogy fiatalon annyira, beledöngölték az önbizalmamat a földbe, hogy egyszerűen nem mertem kezdeményezni. Pedig semmi gond nem volt velem gimnáziumban sem, csak az, aki nem volt kihaénnem istencsászár nagypofájú egyén az abban a közegben nem volt ember.

Szóval én egyetemen kezdtem el kapizsgálni az egész párkapcsolatok témát, ráadásul 22 éves koromig iszonyatosan naiv, szerény és idealista voltam ez pedig a nők szemében megbocsáthatatlan bűn.

2015. júl. 14. 15:27
 53/94 anonim ***** válasza:

"Nem tudsz jol sertegetni, igy nem veszem magamra."

Nem is akartalak sértegetni. Azt viszont, hogy ilyen értékrenddel neked mi a normális pasi... hát bocsi szerintem nem az, mint amit én magamban annak elképzelek, de őszintén nem is igazán érdekel, hogy számodra ki normális és ki nem.

2015. júl. 14. 15:30
 54/94 anonim ***** válasza:
kedves 74% troll gyerek! mi nem a pláza meg a top 10 es csajoknál kezdeményezek és bunkón vissza vagyok utasítva meg azok lépnek le a bunkókkal aztán sírnak hogy nem megy a kapcsolat de egy 10 éves troll gyereknek ezt nem magyarázom úgy se érti.....
2015. júl. 14. 15:48
 55/94 anonim ***** válasza:
:))
2015. júl. 14. 15:59
 56/94 anonim ***** válasza:
Miert lett torolve a valaszom? Ovoda lvl200, de mindegy kar ratok idot szakitani. Este iszok is egyet erre ;).
2015. júl. 14. 16:01
 57/94 A kérdező kommentje:

Jó ég, hogy itt mekkora nagy vita lett egy egyszerű kérdésből...Mondjuk vitának nem nevezném, mert ott az érvek legalább váltják egymást, itt pedig ilyen csak pár helyen fordult elő!

Nos hát, akkor én is kifejteném egy kicsit részletesebben a véleményem...

Nem volt sok kapcsolatom, de én is jöttem már ki 1-2 kapcsolatból úgy, hogy teljesen kiábrándultam az összes férfiból. De mégsem rohantam ide szidni az összes. Nem az a baj, hogy pár férfinak meg van a nőkről a (rossz) véleménye. Hanem, hogy már-már szinte betegesen szidja, pocskondiázza őket.

Szerintetek az ilyen hozzáállás nem látszódik meg a kisugárzásotokon, viselkedéseteken?? Óóó, dehogynem!

Szerintetek nem kellene kicsit változtatni a felfogásotokon és lazábban kezelni ezt az egész dolgot??

Én tisztában vagyok vele, hogy nekem is vannak hibáim (nem hiába vagyok egyedül), de én legalább szeretnék tenni érte és nem másban keresem görcsösen a hibát. Mondván:" az összes pasi egy szemétláda, akiknek csak a szilikonmellű plázacicák tetszenek." Mert valószínű, hogy nem az összes ilyen csak egy bizonyos réteg.

Szép lenne, ha még a megkeseredettség is látszana rajtam, na akkor aztán már végképp lehúzhatnám a rolót! :DD

2015. júl. 14. 16:19
 58/94 anonim ***** válasza:

lehetek én a világ legpozítiv embere ha azzal pattintanak le hogy bocsi nekem olyan pasi kell aki nálam magasabb mert az a férfias! de ez itt a legnagyobb probléma ami a videóban van!

https://www.youtube.com/watch?v=tHSS5oGzr2A

2015. júl. 14. 16:26
 59/94 A kérdező kommentje:

Ja igen, azt azért még elmondanám, hogy nem egy és nem is két férfitól kaptam levelet privátban, hogy leírják a véleményüket, tapasztalataikat a kérdéssel kapcsolatban.

(Amire majd persze szeretnék válaszolni is.)

Az ő levelükben érdekes nem ment ennyire a nők szidása. Teljesen korrekt leveleket írtak arról, hogy nem csak a nők a hibássak ebben a próblémában...

Tehát én még mindig fent tartom a véleményem arról, hogy van normális férfi és nő is!

Akik meg itt a kérdésem alatt annyira "vergődtek", hogy milyenek a nők, azoknak csak annyit mondanék, hogy mindennek két oldala van.

Én komolyan sajnálom, hogy ennyi a rossz tapasztalatotok, de már ez nem normális dolog, hogy ennyire brutálisan mondjátok a magatokét és még csak az ellenérveket sem hallgatjátok meg...

2015. júl. 14. 16:27
 60/94 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező, a férfit mindig ti választjátok. Ha rosszat választottál, az egészen más szituáció, mint amikor nem kellesz, mert nem vagy elég macsó a másik nemnek. Arról nem is beszélve, hogy az átlagos csajok egóját is elég rendesen boostolja a mostani társadalom. Ez a férfiaknál nincs így, nálunk ha 25 éves korodra nem kefélted végig a fél világot, akkor kb. lúzernek néznek. Igen, ti nők is. Kedvencem az volt, amikor drága volt osztálytársnőm ott lelkendezett, hogy milyen jó, hogy orvosira járok és lassan végzek, majd szó szerint rákérdezett, hogy hány barátnőm volt egyetem alatt. Na azt a pálfodulást kellett volna látni, amikor kijelentettem, hogy egy viszonylag rövid pár hónapos. Láttam, ahogy leírt magában. Manapság, aki nem kihaénnem, menő Casanova az sajnos a hölgyek számára nem férfi.
2015. júl. 14. 16:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!