Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért ennyire nehéz megtalálni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ennyire nehéz megtalálni a "megfelelőt"?

Figyelt kérdés

Nos nem egy újabb "picsogós" kérdést terveztem, habár lehet, hogy az lesz belőle. :)

23 éves lány vagyok, akinek még nem volt egy "normálisnak" mondható párhapcsolata. Igen, itt sokmindenkinek az lesz az első gondolata, hogy válógatós vagyok.

Igen bevallom, vannak bizonyos dolgok, amikből nem szoktam engedni. Mondjuk pl. soha nem kellett olyan pasi, aki mellett nem éreztem jól magam. Fontos, hogy megtudjon nevettetni. Észrevegye, ha rossz napom van, tehát legyen figyelmes... Sorolhatnám még a különböző féle pozitív jelzőket, de felesleges! Egyszerűen éreztesse vele, hogy ÉN kellek neki és fontos vagyok a számára. Ennyi!

A külsőségekre nem térek ki, mert nincs egy konkrét ideálom. És nem szeretném, hogy az én kérdésemnél is az kerekedjen ki, hogy a nők a külsőre és társaira mennek.

Tehát a kérdésem csak annyi lenne, hogy én csinálok rosszul valamit, hogy engem az ilyen férfiak elkerülnek vagy tényleg kevés van belőlük?? (én nem hinném..., mármint azt, hogy kihalófélben vannak :P)

Mindenki írja le (fiúk, férfiak, nők, asszonyok...)nyugodtan a tapasztalatát, hogy szerintetek hol van ez az egész elrontva! :)

Köszi nektek! :)

2015. júl. 13. 13:45
 31/94 anonim ***** válasza:
53%

1-es vagyok.. na a pasik belázadnak . Kicsit elborult ez a dolog egy irányba, hogy a nőknek milyen egyszerű. Hát nem. Vegyük pl a kövérebb nőket (én 60 kg vagyok, sportos) Azt hajtogatjátok, hogy az a jó, ha egy nőn van mit fogni, de érdekes 10 pasiból, ak iezt mondja és állítja annak valójában csak 1-nek van a valóságban is kövér bartánője. Van jópár nőismerősöm, aki kövérebb és őket pl mind csak szexre használják a pasik, de mutatkozni már nem mutatkoznak velük, mert "ciki" . ...

Mit vártok a nőtől ilyen hozzáállással, mi az, hogy a nő lépjen, kezdeményezzen? Akkor miért férfi a férfi? Miért kéne a nőnek átvennie a férfi szerepet?Pont ez az, ha meg átveszi és nem csak ebben, hanem pl stílusban, hozzáállásban, karrierben is, akkor meg egy hülye karrierista, feminista ribizli.

Most akkor mi kell nektek? (Főleg ezt a mai kis 30 alatti pasiktól kérdezem) Ti sem vagytok tisztában teljesen avval, hogy férfiként mi a normális viselkedési formba, egy nőtől meg elvárjátok, hogy tökéletesen kielégítsen mindenféle igényt számotokra.

Megmondom őszintén én nagyon féltem már most a lányaimat, hogy milyen puding hapsival fognak egyszer hazajönni, aki annyira életképtelen, hogy egy szöget beverjen a falba, mert azt fogja hajtogatni, hogy a nő is csináljon valamit, azér ez így nem éér!

Ha nőt akartok kapni .. NORMÁLISAT, olyat, aki tisztel és szeret titeket őszintén a személyetekért, humorotokért, ügyetlenségetekért, erőségetekért, akkor kezeljétek nőként az illetőt és ti viselkedjetek Férfiként, ne pedig szerencsétlen p..csként, aki sajnáltatja magát és egy erősebb nő lelkileg össze tudja csomagolni 2 szóval.

Amúgy hozzád szólva kedves kérdező, az a baj sok mai pasival, hogy azt hozzák, amit otthon látnak. Apu nem tiszteli anyut, letojja a fejét, erőfölényben van esetleg, talán repül néha 1-2 saller is. Ebből a mai fiúknak biztosan nem az fog lejönni, hogy tisztelni kell a nőt, vagy alapból, hogy kell nezelni őket. És sajnos ugyanígy van sok fiatal lány is, hogy nem tudja hol kezdődik az elej meg a vége, mert olyn családban nő fel, ahol pl elváltak a szülők és az anyu havonta 2-3 pasit ráncigált haza komoly reményekkel, de mindegyik csak megd....ta. Ilyen példákból nem lehet építkezni sajnos.

Ám továbbra is azt mondom, hogy ne add fel, mert van egy olyan réteg, akinek nem ez a mérvadó, nem fogalkozik a nyomással amit a haverok és a barátnők mantráznak, hanem igyekszik és törekszik (és úgy alakítja valóban is), hogy normális férj majd IGAZI apa legyen belőle. Ne add fel!

2015. júl. 14. 07:23
 32/94 anonim ***** válasza:
Tokeletesen egyetertek az utolso valaszoloval kar , hogy ezt is kifogjak forgatni.
2015. júl. 14. 09:04
 33/94 anonim ***** válasza:

Kedves 31. választ író. Haladjunk sorban. Kövér nők, nos a kövérség igénytelenség önmagunkkal szemben, és baromi egészségtelen is, de lehet ellene tenni. Olyan nincs, hogy valaki genetikailag kövér, igen vannak genetikailag masszív csajok de ők általában nem kövérek. Persze mindig mondjátok, hogy betegség így-úgy, a nagy túrót. Alig van egy-két betegség, ami hízást okoz és ezeket endokrinológus szakorvos nagyon jól tudja kezelni. Szóval aki kövér, az nemes egyszerűséggel igénytelen, mert nem sportol és zabál, mint egy disznó. Persze bántani nem kell a kövér embereket, de én kijelentem, hogy nekem se kövér nő nem kell, egy nő legyen egészséges alkatú, pláne fiatalon, amikor csak annyit kell csinálnia, hogy nem zabál, mint egy malac, és heti kétszer sportol fél órát.

Miért várjuk el egy nőtől, azt, hogy kezdeményezzen? Marha egyszerű a helyzet, én szoktam kezdeményezni a nőknél, DE ez a XXI. század, a drága hölgyek állandóan az egyenlőség miatt vinnyognak és teljesen azonos elbánást akarnak maguknak az élet minden területén. Rendben van. Akkor tessék kezdeményezni is! Ja, hogy azt már nem?! Már bocsánat de ez így hol fair, hogy egyenlő jogokat és elbírálást akartok, de a női előjogokat megtartanátok? Ráadásul általában pont azért nem kezdeményeznek a nők, mert iszonyatosan gyávák és életképtelenek, de tőlünk elvárnák, hogy legyünk sikeres, határozott, ezermester macsók...

Továbbá elvárások... én egy érzékenyebb lelkű férfi vagyok, nem vagyok papucs és nem vagyok puding, de igenis baromi rosszul esik, amikor teljesen udvariasan, odamegyek egy lányhoz és meghívom egy kávéra, vagy mondok neki egy bókot és azt kapom, vissza, "Te? Haha, ne röhögtessél már!" "Vagy nézz már magadra öcsi!" Úgy látszik, nekünk férfiaknak már ahhoz sincs jogunk, hogy fájdalmat érezzünk, amikor ok nélkül megaláznak minket. A mai férfiideál, egy érzéketlen lélek nélküli, gép... Bocs én nem tudok olyan lenni és nem is akarok.

A baj az, hogy a mai nőkkel is hatalmas problémák vannak, egoisták, nagyképűek, bunkók, és hiányzik belőlük a tisztelet nem csak a másik nem, hanem úgy általánosan mindenki felé. Persze mondhatjátok hogy ez a férfiakra is igaz... igen igaz, csak én nem férfiakkal akarok ismerkedni.

Ami meg azt illeti, hogy mit lát a gyerek otthon. Én a szüleimtől azt tanultam, hogy tiszteljem az embereket, legyek udvarias, kedves, tanuljak, dolgozzak becsületesen és akkor sikeres leszek az életben. Továbbá, be tudom verni a szöget a falba, el tudom vetni a borsót, fel tudom aprítani a fát ha kell, ki tudom cserélni az izzót, meg tudom kapálni a kertet, le tudom nyírni a füvet, tanulok főzni és még sorolhatnám. Ezen kívül sportolok és mellesleg nem rég végeztem orvosi egyetemen. A nőket világ életemben tiszteltem, de ez a tisztelet az elmúlt években elkezdett semmivé foszlani a mostani fiatal hölgyekben nem sok tiszteletreméltó akad.

Kényesek, csak a jogok érdeklik őket, fogalmuk sincs a felelősség fogalmáról, nem érdeklik őket a tetteik következményei, életképtelenek olyanról, hogy egy lány ma tud főzni, kertet művelni jobb, ha nem is álmodunk, arról meg pláne nem, hogy esetleg egy nő is beverhet egy rohadt szöget abba a bizonyos falba. De a fő probléma, hogy hiányzik belőlük, az empátia, a tisztelet az emberek felé, és hatalma az egójuk és az önzésük továbbá teljesen torzult az értékrendjük. Nekem az okozna örömet, akkor lennék boldog, ha lenne egy aranyos feleségem, lennének gyerekeim, és sikeres lennék a szakmámban, továbbá viszonylag jól élnénk és lenne házunk, autónk és el tudnánk menni évente nyaralni például. Egyszerű álmok, egy egyszerű embertől, és én mindent megtettem eddig ezekért az álmokért, de ezek nem egy emberes álmok, egy nő is kell hozzájuk. A probléma ott kezdődik, hogy a nőknek nem egy ilyen férfi kell. Számos hasonló mentalitású barátom van egyedül, mint én, a nőknek nem a családcentrikus, becsületesen tanuló, dolgozó férfiak kellenek, hanem az izgalmas macsók. Én a szemükben uncsi vagyok és meg sem akarnak ismerni, mert nem vagyok bunkó, nem fetrengek részegen minden bulin, hölgyemnek hívom őket, nem pedig cicának, nem török zúzok, verekszem, káromkodom stb. továbbá még nem vet fel a pénz. A mostani lányokat a siker, a pénz, a buli, a pörgés, az izgalmak motiválják és hiányzik belőlük a szerénység, a női báj. Persze vannak kivételek, de ők vagy nagyon gyorsan elkelnek, vagy ki sem dugják az orrukat otthonról, ezért nem lehet őket megtalálni, vagy egyszerűen nem lehet megfelelni a hatalmas igényeiknek.

Biztos a mai férfiakkal is vannak problémák, de a drága hölgyek is magukba nézhetnének, mert mind a viselkedésükkel, mind a mentalitásukkal, mind az elvárásaikkal óriási problémák vannak.

2015. júl. 14. 10:48
 34/94 anonim ***** válasza:
1 átlagos srácnak mint nekem mit mondanak? add lejjebb az igényedet és lesz bartánőd! Igen bevallom, vannak bizonyos dolgok, amikből nem szoktam engedni. Mondjuk pl. soha nem kellett olyan pasi, aki mellett nem éreztem jól magam! akkor hogy van ez? én adjam lejjebb de a nőknek nem lehet? egyenlőséget hírdettek mindenhol akkor te is add lejjebb ha pasast akarsz! én mi jogon járjak olyannal akihez nem vonzódok? ha te se jársz olyannal? ez az egyenlőség duma baromság ahogy van!
2015. júl. 14. 12:32
 35/94 anonim ***** válasza:
Akkor nezzetek az idosebb korosztalyban noket, ha ennyire sok kivetni valot talaltok, minden egyes fiatalabb lanyban.Ok mar valoszinuleg, nem akarnak "porogni", mar minden vagyuk egy kis csalad, amit ti ezek szerint(hisz intelligensek, kedvesek, odaadoak vagytok) tudtok nyujtani.
2015. júl. 14. 13:57
 36/94 anonim ***** válasza:
Kösz, balekok azért nem vagyunk, hogy egy kiégett klimaxos milffel jöjjünk össze két zabigyerekkel a nyakában (van erre is épp elég palimadár)
2015. júl. 14. 14:01
 37/94 anonim ***** válasza:
ma 13:57 így van ezek a "nők" 20-30 év között tomboltak mert hogy élni akarok be csuszott 1-2 gyerek is mert minek is védekezni aztán 30 éves korukra keresnek valami verebet akinek kelleni fognak mert hogy mindegy csak ki de legyek valakivel
2015. júl. 14. 14:06
 38/94 anonim ***** válasza:

Amugy meg miert? Miert eljen igazan az ember ha nem fiatalon? Jo oke, nektek ez nem megy, masnak igen.

Altalaban nem a legidealisabb hazassag es gyerek mellett elni a vilagunkat. Masreszt semmit nem tudttok ti a a nokroo innen is latszik. Rengeteg 30-as szingli no van.

2015. júl. 14. 14:09
 39/94 anonim ***** válasza:
Mikor eljen*
2015. júl. 14. 14:10
 40/94 anonim ***** válasza:

"Akkor nezzetek az idosebb korosztalyban noket, ha ennyire sok kivetni valot talaltok, minden egyes fiatalabb lanyban."

Másolhatod, hogy hol írtam azt, hogy minden egyes. Fel kellene már fogni, hogy jelenségekről nem lehet általánosítás nélkül írni.

És bocs, de 25 évesen a velem nagyjából egykorú, vagy fiatalabb hölgyekkel szeretnék családot alapítani, ugyanis sok gyereket, nagy családot (3-4 gyerek) szeretnék és őket valakinek egyrészt meg kell szülnie, továbbá nem egyedül szeretném felnevelni őket! Más gyerekét meg nem vagyok hajlandó nevelni és nem elvált anyukákra pályázom.

2015. júl. 14. 14:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!