Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért ennyire nehéz megtalálni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ennyire nehéz megtalálni a "megfelelőt"?

Figyelt kérdés

Nos nem egy újabb "picsogós" kérdést terveztem, habár lehet, hogy az lesz belőle. :)

23 éves lány vagyok, akinek még nem volt egy "normálisnak" mondható párhapcsolata. Igen, itt sokmindenkinek az lesz az első gondolata, hogy válógatós vagyok.

Igen bevallom, vannak bizonyos dolgok, amikből nem szoktam engedni. Mondjuk pl. soha nem kellett olyan pasi, aki mellett nem éreztem jól magam. Fontos, hogy megtudjon nevettetni. Észrevegye, ha rossz napom van, tehát legyen figyelmes... Sorolhatnám még a különböző féle pozitív jelzőket, de felesleges! Egyszerűen éreztesse vele, hogy ÉN kellek neki és fontos vagyok a számára. Ennyi!

A külsőségekre nem térek ki, mert nincs egy konkrét ideálom. És nem szeretném, hogy az én kérdésemnél is az kerekedjen ki, hogy a nők a külsőre és társaira mennek.

Tehát a kérdésem csak annyi lenne, hogy én csinálok rosszul valamit, hogy engem az ilyen férfiak elkerülnek vagy tényleg kevés van belőlük?? (én nem hinném..., mármint azt, hogy kihalófélben vannak :P)

Mindenki írja le (fiúk, férfiak, nők, asszonyok...)nyugodtan a tapasztalatát, hogy szerintetek hol van ez az egész elrontva! :)

Köszi nektek! :)

2015. júl. 13. 13:45
 21/94 anonim ***** válasza:

Nem az összes nő hanem a döntő többség. Ha nagyon jóképű az illető, az is érhet annyit a pénz, úgy értem, ha valaki ronda is, sok pénzzel bármikor találhat párt.

És a nőknek azért könnyebb mert minden ujjukra akad jópár pasi, simán megtehetik hogy a legjobbat választják ki. És akkor fel vannak háborodva ha valaki megjegyzi hogy felszínesek.

2015. júl. 13. 18:07
 22/94 anonim ***** válasza:
79%
A malacnak igaza van. Az ember normális esetben hasonló értékrendű, műveltségű, önmagához hasonló társat szeretne. A probléma ott kezdődik, hogy az átlag magyar csaj elvégez valami egyetemet, aminek vagy van értelme vagy nincs, aztán hirtelen királykisasszonynak képzeli magát, és kb. osztályvezető főorvosnak, befutott üzletembernek, vagy profi mérnöknek kell lenni ahhoz, hogy az ember normális nőt találjon, mert ha nem ütöd meg a mércét, akkor lúzer vagy. A másik végletnek meg tök mindegy, hogy milyen a társadalmi státuszod csak nézz ki baromi jól és legyél macsó...
2015. júl. 13. 18:13
 23/94 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Mintha csak magamról olvasnék :D Én is 23 éves lány vagyok és hasonló problémával küzdök...

Valóban nagyon nehéz megtalálni a "megfelelőt", akár női, akár férfi szemmel nézzük. Sajnos nem vesz körül minden lányt az udvarlók hada (mint ahogy itt egyesek képzelik :)). Persze a srácokat is megértem. A sokadik kosár után, nyilván elmegy a kedvük az egésztől.

Szerintem teljesen reálisak az elvárásaid, meg lehet nekik felelni. Az enyémek is hasonlóak, még se jön össze egy normális, komoly kapcsolat. Nem tudom mit csinálunk rosszul, de nem adom fel, egyszer biztos mi is megtaláljuk az "igazit".

Úgyhogy Te se keseredj el, mert vannak még hozzád hasonló lányok :)

Ha lenne kedved beszélgetni, nyugodtan írj privátot.

Egy átlagos lány

2015. júl. 13. 18:30
 24/94 anonim ***** válasza:

22-es!

Én például sose nézem a pasik végzettségét, de azt elvárom, hogy helyesen tudjon írni és eligazodjon a világban. Szerintem ez nem nagy elvárás. Ha ezek megvannak, tőlem lehet kőműves is, vagy ami neki tetszik.

2015. júl. 13. 18:35
 25/94 anonim ***** válasza:

Én azt tapasztalom, hogy azok a lányok, akiknek ennyi idősen még nem volt komoly kapcsolata, azokkal "fejben" van valami gond. A gondot nem feltétlenül úgy kell érteni, hogy mentális betegek, vagy ilyen súlyos lenne a helyzet. Hanem van bennük valami, a viselkedésükben, ami elriasztja a pasikat, akármennyi vonzóak is külsőre. Például - és elsősorban - hisztisek. Apróságokon megsértődnek, féltékenykednek, halálosan komolyan vesznek mindent és a többi, amit egy épeszű pasi sem visel el sokáig. Én is régen itt rontottam el, de felfogtam, hogy velem van a bibi, de szerencsére sikerült változni, és most életem első komoly párkapcsolata tart :)

23/N

2015. júl. 13. 18:47
 26/94 A kérdező kommentje:

Nektek is köszi csajok a kommentet! :)

#23-as! Oké, írok majd egy üzit! :))

#24-es! Pontosan, ezzel én is így vagyok. Nem kell agytrösznek lennie, de azért legyen egy kialakult nézete a világról és egy normális értkérendszere.

#25-ös! Igen, nyilván valamit nem csinálok jól, ha eddig ez így alakult.

Lehet, hogy a stílusom, kinézetem, viselkedésem, stb... miatt adódik ez mindig így. Fene sem tudja!

Én is változnék szívesen csak nem tudom, hogy mi lehet a baj, úgy meg nehéz...:)

2015. júl. 13. 19:15
 27/94 anonim ***** válasza:
2015. júl. 13. 19:17
 28/94 A kérdező kommentje:
Jajj, ezek a női oldalak mindig megmondjuk a "tutit" :D Csak az a baj az összes ilyen cikkük egy általános sémára készül. Tehát sokat akar mondani, de nem tud előhozakodni semmi újdonsággal. :)
2015. júl. 13. 19:23
 29/94 anonim ***** válasza:

akkor ez a nő hazudik! mi? istenem de szánalmasok vagytok!

https://www.youtube.com/watch?v=X6zUNt2VqTM

2015. júl. 13. 19:24
 30/94 anonim ***** válasza:

Az eddigi válaszaid alapján normális lánynak, nem hiszem, hogy túl nagyok az igényeid.

Normális férfiak vannak, lehet, hogy azért nem mernek odamenni hozzád, mert (néhány bunkó nő miatt) félnek a durva visszautasítástól.

2015. júl. 13. 19:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!