Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért ennyire nehéz megtalálni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ennyire nehéz megtalálni a "megfelelőt"?

Figyelt kérdés

Nos nem egy újabb "picsogós" kérdést terveztem, habár lehet, hogy az lesz belőle. :)

23 éves lány vagyok, akinek még nem volt egy "normálisnak" mondható párhapcsolata. Igen, itt sokmindenkinek az lesz az első gondolata, hogy válógatós vagyok.

Igen bevallom, vannak bizonyos dolgok, amikből nem szoktam engedni. Mondjuk pl. soha nem kellett olyan pasi, aki mellett nem éreztem jól magam. Fontos, hogy megtudjon nevettetni. Észrevegye, ha rossz napom van, tehát legyen figyelmes... Sorolhatnám még a különböző féle pozitív jelzőket, de felesleges! Egyszerűen éreztesse vele, hogy ÉN kellek neki és fontos vagyok a számára. Ennyi!

A külsőségekre nem térek ki, mert nincs egy konkrét ideálom. És nem szeretném, hogy az én kérdésemnél is az kerekedjen ki, hogy a nők a külsőre és társaira mennek.

Tehát a kérdésem csak annyi lenne, hogy én csinálok rosszul valamit, hogy engem az ilyen férfiak elkerülnek vagy tényleg kevés van belőlük?? (én nem hinném..., mármint azt, hogy kihalófélben vannak :P)

Mindenki írja le (fiúk, férfiak, nők, asszonyok...)nyugodtan a tapasztalatát, hogy szerintetek hol van ez az egész elrontva! :)

Köszi nektek! :)

2015. júl. 13. 13:45
 11/94 anonim ***** válasza:
4%

"de az nekem kicsit fura, hogy itt ezen az oldalon minden második válasz az, hogy a nők a szuperjópasit várják kitömött zsebekkel egy vadiúj BMW-ben. Nem mondom, hogy nincsenek ilyen nők, de ne mindenkire ezt a típust akarjátok már ráhúzni."

Nincs ebben semmi fura, én naponta találkozok ezzel a típussal. A normálisnak mondott kivétel pedig eddig csak az interneten létezett.

2015. júl. 13. 14:45
 12/94 anonim ***** válasza:
54%
Es hol talalkozol te napi szinten ezekkel a lanyokkal? Jo ha 10/ 2 ilyen, aki a penzre, izomra, es a bmw-re megy.
2015. júl. 13. 15:14
 13/94 anonim ***** válasza:
Miskolcon is, Budapesten is, ezeken a helyeken teszem tiszteletem (ha muszáj). Hogy hol vannak még ilyenek, arra igazából azok tudnak válaszolni akik szintén ezt tapasztalják tőlem függetlenül.
2015. júl. 13. 15:18
 14/94 anonim ***** válasza:
10%

"Én azt is elfogadom, ha nem vagyunk egy véleményen, de kérlek titeket ne tudjátok már jobban, hogy én a "szupermacsót" várom fehérlovon, amikor meg is mondtam, hogy ez nincs így. :DD "

Csak az a probléma, drága hölgyem, hogyha nem így lenne már rég lenne párod, ugyanis hatalmas a választékotok és iszonyat könnyű párt találnotok.

2015. júl. 13. 15:23
 15/94 anonim ***** válasza:
77%

Véleményem szerint valószínűleg az emberek intelligensebb csoportjába tartozol. (Ezt most csak a fogalmazásodból, az írásmódodból, a gondolataid kifejezéséből szűrtem le).

És bizony egy értelmes ember hozzá hasonló párt keres. Viszont ugye az intelligencia eloszlása Gauss görbét követ, így a magasabb régiókban kevesebb ember van, mint a görbe közepén:P

Ezért van az, hogy viszonylag nehezen találsz partnert.

De azért ne aggódj, nem hiszem, hogy vénlány maradsz. Csomó értelmes lány ismerősöm van, aki huszonévesen találta meg (akár az első) szerelmet, aztán nemsoká házasság és gyerek lett belőle:)

2015. júl. 13. 15:54
 16/94 anonim ***** válasza:
Hova kéne menni a bringával? :D De magassarkút most ne húzz! :) Majd utána ;)
2015. júl. 13. 16:27
 17/94 anonim ***** válasza:

Visszeres Torpicsek.

Es akkor ez alapjan mar az osszes no olyan amilyen, szerinted. Ugyan. Inkabb mondanam a jokepu arcot ami szinte minden lanynal azert kozre jatszik(mint, nalatok a helyes, szep pofi). Legalabbis elorebb van, mint a penz es a kigyurtsag, ha a kulsot nezuk.

2015. júl. 13. 16:35
 18/94 A kérdező kommentje:

Nem értem, hogy miért hiszitek itt sokan, hogy egy nőnek könnyebb párt találni, mint egy férfinek...:O

Nektek is van bőségesen választék, és mára már sok nő kezdeményez is.

Szerintem mindkét félnek iszonyú nehéz a számára alkalmas párt megtalálni.

Ja igen, valaki felhozta, hogy nem járok el szórakozni. Igaza volt, mostanában már nem járok discoba. Ennek az az oka, hogy már a bejáratnál minimum 3 kéz tapadt a fenekemhez. A tánctérről meg már jobb, ha nem is beszélek. Nyitott vagyok az ismerkedésre, de mindennek meg van a helye és az ideje.

Na igen van még egy dolog, amit nem említettem meg. Azok a füves pasik. (rendszeresen "megtalálnak") Most is van egy srác, aki próbálkozik, de ő maga bevallotta, hogy alkalmanénk nem veti meg a könnyű drogok használatát. Tudom sokan ezt még tolerálják, de ez nekem már nem fér bele...Pedig sajnálom, mert nagyon rendes srácnak tűnik.

2015. júl. 13. 17:26
 19/94 anonim ***** válasza:

Nem értem, hogy miért hiszitek itt sokan, hogy egy nőnek könnyebb párt találni, mint egy férfinek...:O

Nektek is van bőségesen választék, és mára már sok nő kezdeményez is.

mert nektek könnyebb a férfinak meg oda kell tenni magát ha nőt akar! van igen választék csak az elvárásaikat maga az isten se tudná teljesíteni hol van az a bolygó? ahol a nők mennek oda a pasikhoz?

2015. júl. 13. 17:31
 20/94 A kérdező kommentje:

Varacskos Vadmalac! Veled csak az az egy bajom, hogy egyet hajtasz és meggyőzhetetlen vagy. Nem azt mondom, hogy egyáltalán nincs igazad, de azért én kíváncsi lennék arra, hogy milyen igényekről is van szó, mármint a nők részéről. (a pénzt, kocsit, kinézetet és társait már hallottuk, most más oldalról is közelítsd meg egy kicsit) És hogy te hogyan képzelsz el egy jól működő párkapcsolatot! Valamint te mit vársz egy nőtől?

Köszi!

2015. júl. 13. 17:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!