Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha szinte sehol nem hajlandóak a lányok ismerkedni, akkor azok, akiknek mégis van párjuk, hol ismerkedtek össze?
Figyelt kérdés
Mindenütt(legalábbis Pesten)flegmák,közönyösek a lányok, mindig "sietnek" valahová. Hol lehet mégis csak felszedni őket? Hiszen vannak azért olyan férfiak, akiknek sikerül.2015. júl. 1. 23:24
61/65 anonim válasza:
Szerinted mi így nyomjuk a "hétköznapokban" is?:)) Természetesen férfiként nem rinyálok mások előtt, nem is lenne semmi értelme. Bár azt azért el kell mondjam, hogy egyre több haveromról derül ki, hogy hasonló véleménnyel van az ellenkező nemről, mint nekem. Pedig aztán van köztünk sokféle ember.Azt meg nem veszem magamra, hogy bunkó vagyok, ha velem töltenél egy napot, ez lenne a legutolsó jelző, ami eszedbe jutna.:)) Az 59-hez hasonló lányokat meg valamilyen rejtélyes oknál fogva én is csak a mesékben és a gyakorin látom. Vagy ha valami csoda folytán találkoznék egyel, az hótziher hogy évek óta kapcsolatban élne.
62/65 anonim válasza:
Hát, van, aki a hétköznapokban is ilyen negatív.
63/65 anonim válasza:
#60, én meg kerülöm a felszínes, pénzéhes nőket. Azt pedig megnézném, hogy cirka 500 elutasítás után mennyire szednéd össze magad és fognál bele egy újabba.
Ja és nem akarok családot & gyereket se :)
64/65 anonim válasza:
Megnézheted, mert itt vagyok. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!