Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha szinte sehol nem hajlandóak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha szinte sehol nem hajlandóak a lányok ismerkedni, akkor azok, akiknek mégis van párjuk, hol ismerkedtek össze?

Figyelt kérdés
Mindenütt(legalábbis Pesten)flegmák,közönyösek a lányok, mindig "sietnek" valahová. Hol lehet mégis csak felszedni őket? Hiszen vannak azért olyan férfiak, akiknek sikerül.

2015. júl. 1. 23:24
1 2 3 4 5 6 7
 11/65 anonim ***** válasza:
90%

Hát, pedig lehet rosszul csinálni.

Aki ismeri az 50 első randi című filmet, biztos tudja, ki az a 10 másodperces Tom. Hát, volt egy hasonló élményem pár éve. Hát nem volt olyan humoros a szituáció, mint a filmben.

2015. júl. 2. 00:22
 12/65 anonim ***** válasza:
95%

Nyolcasnál a lényeg.

"Én nem utasítanék vissza egy helyes ÉS! kedves fiút"

Lefordítva, ha nem vagy "helyes", akkor teljesen felesleges törnöd magad, lehetsz kedves, odaadó, törődő, bármi, le sem fognak tojni a nők.

2015. júl. 2. 00:43
 13/65 anonim ***** válasza:
68%
én bárhol szívesen veszem az ismerkedést, ha nem nyomulnak. úgy értem, én jobb szeretem ha csak barátkozni akarnak velem. aki egyből "belém esik", az elég zavaró, hisz nem is ismer. és sajnos ez gyakori, hogy egyből barátnőt keresnek a férfiak.
2015. júl. 2. 01:00
 14/65 anonim ***** válasza:
73%

Áruld már el, szerinted miért akar egy férfi szándékosan megismerkedni egy neki tetsző nővel?

Sorold fel kérlek, hogy erre milyen egyéb okai lehetnek a lehetséges párkapcsolat vagy alkalmi szexuális kalandon kívül. Mert egy férfi nem akar megismerkedni és a közelébe férkőzni egy nőnek CSAK azért, hogy barátok legyenek.

Vagy te mint nő talán odamennél egy számodra helyes és vonzó pasihoz csak azért, hogy barátkozzatok, de szigorúan semmi több?

2015. júl. 2. 01:13
 15/65 anonim ***** válasza:
45%
Arról nem is beszélve, hogy ez a barátzóna a legkegyetlenebb dolog. A férfi megszereti a nőt, beszélgetnek, a nő beavatja a titkaiba, érzéseibe, nagyon közel kerülnek egymáshoz...aztán benyögi, hogy bocsika, de csak barátként tekintek rád. Kösz, többször ilyet nem kérek, nem is értem, hogy gondolják ezt a nők...
2015. júl. 2. 01:17
 16/65 anonim ***** válasza:
17%
Nincs rossz helyszín,csak rossz technika. Ha azzal kezded a ismerkedést, hogy "gazdag vagyok", záros határidőn belül lesz nőd.
2015. júl. 2. 01:31
 17/65 anonim ***** válasza:

5: Sokaknak viszont bevált, és innen van a barátjuk.

Kérdésed megválaszolva.

2015. júl. 2. 03:13
 18/65 anonim ***** válasza:
A középsuliban.
2015. júl. 2. 03:16
 19/65 anonim ***** válasza:
94%

14: Viszont a nők zöme a barátai közül választ párt.

Tehát ha nem vagy hajlandó barátkozni vele, nem tud megismerni, nem tud rád érezni, nem adsz neki alkalmat, hogy megtetsszél neki, akkor nulla esélyed van.

Velem zömmel barátkozni akarnak a fiúk, és nem lehet belőle párkapcsolatot csinálni az istennek se, pedig néhányból szeretnék! Minden barátom fiú, úgy, hogy közben vagy van párjuk, vagy nincs, nők, házasságok jönnek-mennek az életükben, de a barátságunk állandó.

2015. júl. 2. 03:17
 20/65 anonim ***** válasza:
27%
Ha jól néznél ki, bárhol szívesen ismerkednének veled.
2015. júl. 2. 08:44
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!