Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha szinte sehol nem hajlandóak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha szinte sehol nem hajlandóak a lányok ismerkedni, akkor azok, akiknek mégis van párjuk, hol ismerkedtek össze?

Figyelt kérdés
Mindenütt(legalábbis Pesten)flegmák,közönyösek a lányok, mindig "sietnek" valahová. Hol lehet mégis csak felszedni őket? Hiszen vannak azért olyan férfiak, akiknek sikerül.

2015. júl. 1. 23:24
1 2 3 4 5 6 7
 31/65 anonim ***** válasza:
78%

Igen, nyilvánvaló, hogy nem rögtön szexet akarnának a férfiak, akik tényleg szeretnének egy nőt megismerni. Hát, nem tudom, hogy mire gondolnak, mert az ismerkedési szándék, a megszólítás az már a lányoknak, nőknek egyet jelent az úgynevezett tolakodással, a lefekvési kényszerrel? Esetleg nincsenek ezek a lányok elkényeztetve, és azért ilyenek?

Az a baj, hogy esélyt sem adnak az ismerkedésre! Nézzük meg a társkereső oldalakat, ott egy levélküldés gyakorlatilag egy megszólítással ér fel. És mi van, jellemzően le sem tojják a férfiakat, még válaszra sem méltatnak! Még ők beszélnek itt barátkozásról, ismerkedésről, holott pont ők nem akarják ezt! Egyszer mindenki idegen a másiknak, akárhol is történik az ismerkedés.

De még a szexkényszert is meg lehet érteni, ha valakinek még nem volt része benne, mint például nekem. Én a legszívesebben azt csinálnám, ha csak rajtam múlna, hogy minden nekem tetsző lánnyal egy rövid pár napos alap ismerkedési szakaszt és feltételezett oldódást követően lefeküdnék, és ezek után már jobban tudnák koncentrálni a velük történő mélyebb ismerkedésre, a lelki dolgokra is, és nem pedig rögtön a szex jutna az eszembe róluk, ahogyan meglátom őket. Hát nem is csoda, mert sokuknak már a puszta öltözködése is olyan, hogy a látványuk érthetően párzási kényszert vált ki a férfiakból.

Nyilvánvaló, hogy mindenkinek, minden embernek a szex a végső célja, tehát nem itt dől el a dolog. Ha egy nő a fejébe veszi, hogy nem akar semmit egy férfitól, akkor közeledhet hozzá akárhogyan valaki, nem lesz belőle semmi!

Arról meg nem is beszélve, hogy nem látják egymás gondolatait az emberek, máshogyan fogalmazva: ugyan honnan a fenéből lehet azt előre tudni egy vadidegenről, hogy hogyan fog reagálni egy megszólításra, meg hogy milyen stílus tetszik neki?! Jó lenne, ha ebbe is belegondolnának a nők, mert erről hajlamosak megfeledkezni!

Ők azért variálnak ennyire, mert válogathatnak, és megengedhetik maguknak azt, hogy magasra tegyék a mércét a férfiak számára.

2015. júl. 2. 23:57
 32/65 anonim ***** válasza:
42%

"Hát, nem tudom, hogy mire gondolnak, mert az ismerkedési szándék, a megszólítás az már a lányoknak, nőknek egyet jelent az úgynevezett tolakodással, a lefekvési kényszerrel?"

Nem. Egy ilyen szitu arra válaszadási kényszer, hoyg az illető mint férfi, partner szóba jöhet-e. Én kérlek ezt ilyen hamar nem tudom és nem is akarom megmondani senkiről. Vedd már tudomásul, hogy a női ösztönök másmilyenek, mint a férfi ösztönök, és alkalmazkodj hozzájuk valamelyest!

"Az a baj, hogy esélyt sem adnak az ismerkedésre!"

Mért kéne ESÉLYT ADNI? Egy nő nem zsűri, aki előtt bármit bizonyítanod kell!

"Nézzük meg a társkereső oldalakat, ott egy levélküldés gyakorlatilag egy megszólítással ér fel. És mi van, jellemzően le sem tojják a férfiakat, még válaszra sem méltatnak!"

Én akkor szoktam ilyet tenni, ha az illető nyilvánvalóan le se szrta, amit a reglapomra írtam.

Pl. ha 20-25 éves, hosszúhajú 165-170 centi magas, budapesti, egyedülálló fiút keresek férjnek a reglapom szerint, akkor hiába ír 33-szor egy 3 gyermekes, nős, 54 éves kopasz férfi, aki titkos szeretőt keres, nem fogok rá reagálni, mert bssza meg a szemtelen, pofátlan disznaja.

Szóval ha ilyesmit tapasztalsz, annak az az oka, hogy nem egy világban mozogsz az illető nővel, oda se bagóztál rá, mit akar. Ha úgy indítasz, hogy le se szarod, akkor ezt kapod vissza is.

2015. júl. 3. 02:41
 33/65 anonim ***** válasza:
55%

"maximum 2-4 hét közötti időtartamot töltenék legközelebb az ismerkedésre"

Ebből is látszik, hogy fogalmad sincsen róla, hogyan kell egy kapcsolatot felépíteni. Mert azt Neked kell felépíteni, nem csak úgy terem, ugye tudod?

2015. júl. 3. 02:44
 34/65 anonim ***** válasza:
66%
De nektek van fogalmatok róla, hogy kell kapcsolatot építeni, akiknek annyiból áll az "ismerkedés", hogy kiteszitek mindenetek, letollászkodtok a szórakozóhelyre, és 2 óra múlva már mentek is a város k*cs*gjeivel összefeküdni, mert befeszítette nektek a deltáit, meg odadörgölte a farkát a farotokhoz. Az átlagos srác meg udvaroljon és ismerjen meg titeket fél évig, hogy aztán a barátzónába téve lehessen neki sírni, hogy b*szott át titeket a következő fentebb említett pasi, miközben nemhogy kapcsolatot, semmit nem kap. De biztos csak nekem tűnik logikátlannak ez a gondolkodás.;)
2015. júl. 3. 07:41
 35/65 anonim ***** válasza:
69%
Nekem pár hét kevés, hogy kialakuljanak valaki iránt olyan érzések, amikből lehet több. Különösen, hogy én nem érek rá napi 8-10 órákat beszélgetni (se interneten, se telefonon). Főiskolás koromban ez még másképp volt, de az már rég volt. Most dolgozom. Amikor munkanélküli voltam, akkor meg az kötötte le a teljes figyelmemet, hogy munkám legyen, és lehetőleg stabil. Attól még nem zárkóztam el teljesen, csak nem tudtam átadni magam a társkeresésnek. Úgyhogy választhattam, vagy a minden lében kanál emberek véleményét kapom meg, hogy miért nem ismerkedek, vagy a türelmetlen pasik ásnak el rögtön. Az előbbit jobban tudtam kezelni, így nem keresek idegenek között társat. Idegenekkel csak barátkozok, aztán a barátságból tovább lehet lépni, ha úgy alakul, mert a barátságban már ott az a bizalom, ami egy párkapcsolathoz kell. Az a helyzet, hogy én is megégettem már magam párszor, a tapasztalat meg építette a falakat, és az idegenekkel szembeni óvatosságot. Ettől függetlenül bárkivel elcseverészek utazás közben is, de annyira nem tudom átadni magam, hogy több legyen, és ha nekem szegezi valaki a szándékát úgy, hogy alig ismerjük egymást, zárom a kaput. Automatikusan, ez már a csalódások következménye.
2015. júl. 3. 07:55
 36/65 anonim ***** válasza:
58%
Milyen álszentek vagytok ti nők. A valóságban már a megismerkedés pillanatában pontosan tudjátok, hogy van-e esélye a srácnak vagy nincs. Ha jól néz ki, úgyis megbocsátotok neki minden belső hibát, ami felmerülhet. Ha nem, akkor meg bármilyen jól jöttök ki egymással később, bármilyen tökéletes belsőre, soha nem lesz esélye nálatok. Aki ezt tagadja, az hazudik.
2015. júl. 3. 08:06
 37/65 anonim ***** válasza:
57%

"megbocsátotok neki minden belső hibát" - Mindent azért nem...

Nem bocsátom meg, ha bunkó velem, ha agresszív, ha állandóan kiabál, ha előbb üt, mint kérdez, ha lenéz, ha kihasznál, ha meglop, ha csak azért, mert férfi, felsőbbrendűnek tartja magát, ha szélsőséges nézeteket vall, ha erőszakosan ragaszkodik az álláspontjához...

2015. júl. 3. 10:30
 38/65 anonim ***** válasza:
58%
Ez teljesen igaz hogy álszentek: jó előre eldöntik már külső alapján, kell-e nekik a fazon vagy sem. Aztán itt meg "önbizalom kérdése, kisugárzás kérdése", kerülgetik kerülgetik hogy ki kelljen mondaniuk az igazat hogy kinézet és pénz kérdése...
2015. júl. 3. 15:03
 39/65 anonim ***** válasza:
33%

milyen primitívek vagytok. :D

ha úgyis jobban tudjátok, hogy mit gondolnak a lányok, akkor mégis minek tesztek fel kérdéseket itt?

2015. júl. 3. 16:02
 40/65 anonim ***** válasza:
54%

"Nem bocsátom meg, ha bunkó velem, ha agresszív, ha állandóan kiabál, ha előbb üt, mint kérdez, ha lenéz, ha kihasznál, ha meglop, ha csak azért, mert férfi, felsőbbrendűnek tartja magát, ha szélsőséges nézeteket vall, ha erőszakosan ragaszkodik az álláspontjához..."

Dehogynem. Csak legyen elég jóképű hozzá. Ha úgy gondoljátok, hogy nem kapnátok még egy ilyen jó pasit, bármit eltűrtök, csak hogy a tiétek maradjon.

2015. júl. 3. 16:32
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!