Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha szinte sehol nem hajlandóak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha szinte sehol nem hajlandóak a lányok ismerkedni, akkor azok, akiknek mégis van párjuk, hol ismerkedtek össze?

Figyelt kérdés
Mindenütt(legalábbis Pesten)flegmák,közönyösek a lányok, mindig "sietnek" valahová. Hol lehet mégis csak felszedni őket? Hiszen vannak azért olyan férfiak, akiknek sikerül.

2015. júl. 1. 23:24
1 2 3 4 5 6 7
 21/65 anonim ***** válasza:
Nincs párom jelenleg, de az eddigieket baráti társaságon keresztül ismertem meg. Ha egy random idegen odajönne hozzám, nem valószínű, hogy akarnék vele ismerkedni.
2015. júl. 2. 11:15
 22/65 anonim ***** válasza:
61%

14: milyen egyéb okai lehetnek? mondjuk barátság?

én akárkihez odamegyek, azzal barátkozni akarok. a párommal egy évig barátok voltunk, mire összejöttünk. ő is csak barátkozni akart, nem esztelenül összeszedni egy barátnőt. minden lány ismerősöm előbb barátkozik, és ha megismerte és többet is szeretne tőle, akkor jönnek csak össze. nem is akarnék kapcsolatot egy olyannal, aki szándékosan csak azért akar megismerni, mert barátnőnek kellek, másnak nem vagyok elég jó. :D

2015. júl. 2. 11:51
 23/65 anonim ***** válasza:
71%
amúgy 13-as voltam.
2015. júl. 2. 11:51
 24/65 anonim ***** válasza:
62%
Ha a 22-esre hallgatsz, garantáltan bent ragadsz a barátzónában.
2015. júl. 2. 11:57
 25/65 anonim ***** válasza:
88%
Barátzóna NEM létezik, amiről beszéltek, az BARÁTSÁG.
2015. júl. 2. 12:13
 26/65 anonim ***** válasza:
29%
Lényegtelen minek hívjuk. Ha az egyik fél többet akar (ez általában a férfi), a másik meg csak barátságot, lelkizést, akkor hívhatjuk akár pokolnak is.
2015. júl. 2. 12:41
 27/65 anonim ***** válasza:
50%

"És ismét gazdagabb Hollywood egy sztárpárral, Bella Thorne valamint Gregg Sulkin szerelmesek lettek. A két sztár már régóta jó barátok hírében álltak ..."

[link]

2015. júl. 2. 14:24
 28/65 anonim ***** válasza:
48%

26: Elárulnád, honnan tudod egy vadidegen nőről, hogy barátnőnek akarod? ilyesmit hosszas ismeretség után határoznak el az emberek.

Nem egészséges dolog, amit érzel, és ettől menekülnek a nők, akikhez közeledel.

2015. júl. 2. 14:27
 29/65 anonim ***** válasza:
53%
Én ismertem jól kinéző pasit, aki egyébként egy nagy tuskó volt. Szóval a kinézet csak egy része a dolgoknak. Én is barátkozni akarok először, megismerni, hogy milyen ember, és nem fejest ugrani egy kapcsolatba egy vadidegennel.
2015. júl. 2. 16:15
 30/65 anonim ***** válasza:
Nem ezt mondtam.:) Én se úgy akarok kapcsolatot kezdeni, hogy "csá, dugunk?". De saját hibámból okulva - ha valami csoda folytán lesz még rá alkalmam - maximum 2-4 hét közötti időtartamot töltenék legközelebb az ismerkedésre, aztán lépnék. Ha kialakul rövid időn belőle több, akkor hurrá, ha meg nem, minden kapcsolatot megszakítani a nővel, ha még jól el is vagyunk. Köszönöm, egyszer már átéltem, hogy minden tökéletes volt látszólag, hónapokig minden nap 8-10 órát beszéltünk, megosztottuk a titkainkat, teljesen egy hullámhosszon voltunk, aztán legyünk csak barátok...persze arra jó maradtam, hogy az érzéseit velem beszélje meg, meg növeljem az önbecsülését a szeretetemmel. Mindeközben olyan kínokat éltem át, amiket nehéz leírni, mert néha nyitott, néha kizárt, sőt, történt más is. Úgyhogy mégegyszer ezt nem, bár jó eséllyel előbb sz@rnak huncut piros törpöket a kirakatbábuk, minthogy lenne rá lehetőségem.
2015. júl. 2. 16:30
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!