Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha szinte sehol nem hajlandóak a lányok ismerkedni, akkor azok, akiknek mégis van párjuk, hol ismerkedtek össze?
21:04-nek igaza van. Nemhiszem ha mondjuk két köteg nemzetibankkal a zsebében jött volna ,akkor is el lett volna hajtva.
Lepontozni meg én is tudok, rögvest be is mutatom. Na lássuk csak...
15:07, azért gondoljuk azt hogy a nők a jó külsőre és a pénzre hajtanak, mert ez így van.
Te miért gondolod a tengervízről hogy sós?
A hozzád hasonló rendes lányokkal csak annyi a baj hogy interneten & mesében léteznek csak. Olyan fura hogy odakint a való életben egyet se látok, csak pénzéhes felszínes libákat.
Azt meg kb. senki nem veszi be hogy téged nem érdekel a pasi pénze. Legalább magadnak ne hazudj már.
Persze, van kb. 1-2% kivétel. Ennek az 1-2%-nak a 98%-a tini kora óta hosszútávú párkapcsolatban van. Most hasra ütöttem, nyilván nincs erre statisztikai adatom, de olyan sokat nem tévedek arányaiban, az biztos. Úgyhogy nem felháborodni aranyom...
De mondok egy szemléltető példát. Lévén nem nézek ki jól - nem, nem azt mondom mint néhány fiú itt, hogy én vagyok a világ legrondább embere, csupán férfiatlan vagyok külsőre - és táncolni sem tudok, nem szoktam szórakozóhelyekre menni. Alapból a világ b@romságának tartom az ilyen helyeken való ismerkedést - ami a legelterjedtebb évek óta, gyakorlatilag aki nem bulizik azt lassan földönkívülinek nézik -, egyáltalán hogy lehet megismerni valakit egy olyan helyen, ahol a saját hangod nem hallod, na mindegy...De néha azért lerángatnak a haverok, adott egy esemény, amire illett nemrégiben elmenni. Elején leszögezném, hogy felsőoktatásban szereplő nőkről lesz szó, tehát nem a legalja, sőt. Volt egy férfi, aki már elég jól volt, és próbált táncolgatni a csajokkal. Röviden annyi történt, hogy a csajok meghívatták magukat pár koktélra, majd nagyon szemét módon koptatták le szegény srácot, pedig tényleg csak táncolni akart. Hozzáteszem az említett férfi még idősebb is volt, munkája, egzisztenciája van, nem néz ki jól, de azért az ördögnél szebb. Na itt gondoltuk azt a haverral, hogy lassan ennyi elég is lesz a szórakozóhelyből és a nőkből ma estére. Csávókámnak egy tizes tuti ugrott a semmire. Talán ha bmw kulcsot lenget, több sikere lett volna.
Nagyon sok szerep megcserélődött a nemek között napjainkban, a legszembetűnőbb, amit látok, hogy mostanra a férfiak jobban igénylik a szeretetet, mint a nők. Ahol nem számít a pénz, csak nagyon korlátozott módon a külső, és az egy hullámhosszon mozgás, a mélyebb beszélgetések fontosabbak. Erre egyre jobban van igénye a férfiak jelentős részének, és egyre kevésbé a nőknek.
Francnak hívja meg őket, aztán csodálkozik, hogy csak lehúzzák. Nem védem a nőket, mert tényleg szemétség ilyen helyzetben kihasználni egy balekot, de ellenkező esetben szinte bárki hasonlóan tett volna. Kevesen utasítják vissza az ingyen ebédet.
Szórakozóhelyeken így kell tolni :D
Ja, aztán ha a kaja biztosítója elkezdi behajtani a számlát, akkor megy a picsogás.:-)
Én ahogy mondtam a szórakozóhelyeket hagyom. Ha kurv.ázni akarok, fizetek érte, ezek se érnek többet, ahogy a mai nők jó része sem. Arról ne is beszéljünk, hogy amelyik lesmárol egy vadidegent 5 perc után, arra mennyire lehet tervezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!