Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha szinte sehol nem hajlandóak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha szinte sehol nem hajlandóak a lányok ismerkedni, akkor azok, akiknek mégis van párjuk, hol ismerkedtek össze?

Figyelt kérdés
Mindenütt(legalábbis Pesten)flegmák,közönyösek a lányok, mindig "sietnek" valahová. Hol lehet mégis csak felszedni őket? Hiszen vannak azért olyan férfiak, akiknek sikerül.

2015. júl. 1. 23:24
1 2 3 4 5 6 7
 41/65 anonim ***** válasza:
31%
Én nem tettem fel ilyen kérdést, pont azért mert tudom a választ :)
2015. júl. 3. 16:39
 42/65 anonim ***** válasza:
48%
Utasítottam már el jól kinéző pasit, mert tuskó volt. Én nem vagyok üres fejű liba.
2015. júl. 3. 20:47
 43/65 anonim ***** válasza:
20%
Akkor nem nézett ki elég jól. Nem kell ehhez üresfejű libának lenni, elég az is, ha nő vagy.
2015. júl. 3. 21:04
 44/65 anonim ***** válasza:
22%

21:04-nek igaza van. Nemhiszem ha mondjuk két köteg nemzetibankkal a zsebében jött volna ,akkor is el lett volna hajtva.

Lepontozni meg én is tudok, rögvest be is mutatom. Na lássuk csak...

2015. júl. 3. 21:09
 45/65 anonim ***** válasza:
25%
Nem, elég jó pasi volt, adtam volna neki esélyt, ha emberileg nem akkora tapló.
2015. júl. 3. 21:11
 46/65 anonim ***** válasza:
44%
Annyira szánalmasok vagytok!! :D csak sajnálni tudlak titeket. Most komolyan, mennyire életszerű az, hogy ti férfiak úgy vagytok tökéletesek, ahogy vagytok, mi nők viszont egytől egyig számító r***ncok? Mi vagyunk a hibásak minden kudarcotokért, ti pedig az áldozatok...mindjárt elsírom magam, tényleg...röhejesek vagytok. Talán ha nem gondolnátok azt, hogy minden nő csak a pénzre és az izomagyúakra hajt, és mindegyik "ribizli", akkor lehet, hogy a nők jobban tisztelnének titeket. Mást sem lehet hallani tőletek, minthogy minden nő ribi! Finoman szólva..Szánalmas, amit csináltok. És tudjátok, miért? Mert a nőket pont ugyanúgy át szoktátok verni ti is, mi pont ugyanúgy szenvedünk miattatok, úgyanúgy szoktatok lelketlenek és durvák lenni, csak az a különbség, hogy azt sosem veszitek észre, ellenben ha titeket ér csalódás, akkor bezzeg megy a rinya. Tudjátok, én mennyi fájdalmat éltem át miattatok? Mégsem kezdek el rinyálni a neten, hogy "miért van az, hogy minden férfi lelketlen f***, akit a "hancúrléce" vezet és csak szexre kellenek nekik a nők? A hozzám hasonló rendes lányokat miért nem szeretik, miért csak a rib.....-okra buknak, akik kihasználják őket??" Ésatöbbi...mert ez pont ugyanúgy elmondható rólatok is. Csak én vagyok azon az értelmi szinten, hogy tudjam, nem mind a 3 milliárd férfi olyan szemét, mint azok, akik itt sírnak, hogy milyen kegyetlenek velük a nők. És a legnagyobb baj, hogy a hozzátok hasonlók nem emberként tekintenek ránk, nőkre, hanem mint valami prototípusra...felfoghatnátok végre, hogy nem vagyunk mind ugyanolyanok!!! Ti valami receptet kerestek, amit minden nőnél alkalmazhattok, de ez nem így működik! Csak én és a legjobb barátnőm személyisége is nagyon különbözik, ő teljesen máshogy gondolkozik a férfiakról, mint én, teljesen mást vár tőlük. És ez csak két nő. Akkor szerintetek a többi pár millió az országban mennyire különbözik? Ti komolyan azt hiszitek, hogy minden nő k***a és a pénzre hajt? Akkor én vajon miért hajtottam el egy ügyvédet ( aki ráadásul piszkosul jóképű volt - de tudom, biztosan hazudok :D )?? Hát azért, mert egy ügyvéd egész nap az irodájában poshad, aztán késő este valamikor beesik, majd valószínűleg hétvégén is dolgozik, soha nem fogja látni a családját, arról nem is beszélve, hogy nem valami becsületes emberek az ügyvédek...hát nekem semmi szükségem egy ilyen emberre. Pedagógusok a szüleim, egész gyerekkoromban nélkülöznünk kellett, nagy családunk van. Ezért mindig is a család volt a legfontosabb, tojtunk magasról a pénzre, és ez ma is így van. Semmi nem tenne engem boldogabbá, mint egy család. Óvónőnek tanulok, tehát sejthetitek, hogy teszek magasról a pénzre, és bármikor örömmel hozzámennék egy pedagógushoz, nyilván, ha szeretem őt. Lehet, hogy nem tudnánk Hawaiin nyaralni és nem lenne Bentley-nk, de sok időt töltenénk együtt, mint ahogy a szüleimnél is így volt. És engem ez tenne boldoggá, nem pedig a hülye pénzetek. Na szép napot.
2015. júl. 4. 15:07
 47/65 anonim ***** válasza:
56%

15:07, azért gondoljuk azt hogy a nők a jó külsőre és a pénzre hajtanak, mert ez így van.

Te miért gondolod a tengervízről hogy sós?

A hozzád hasonló rendes lányokkal csak annyi a baj hogy interneten & mesében léteznek csak. Olyan fura hogy odakint a való életben egyet se látok, csak pénzéhes felszínes libákat.

Azt meg kb. senki nem veszi be hogy téged nem érdekel a pasi pénze. Legalább magadnak ne hazudj már.

2015. júl. 4. 15:20
 48/65 anonim ***** válasza:
47%

Persze, van kb. 1-2% kivétel. Ennek az 1-2%-nak a 98%-a tini kora óta hosszútávú párkapcsolatban van. Most hasra ütöttem, nyilván nincs erre statisztikai adatom, de olyan sokat nem tévedek arányaiban, az biztos. Úgyhogy nem felháborodni aranyom...

De mondok egy szemléltető példát. Lévén nem nézek ki jól - nem, nem azt mondom mint néhány fiú itt, hogy én vagyok a világ legrondább embere, csupán férfiatlan vagyok külsőre - és táncolni sem tudok, nem szoktam szórakozóhelyekre menni. Alapból a világ b@romságának tartom az ilyen helyeken való ismerkedést - ami a legelterjedtebb évek óta, gyakorlatilag aki nem bulizik azt lassan földönkívülinek nézik -, egyáltalán hogy lehet megismerni valakit egy olyan helyen, ahol a saját hangod nem hallod, na mindegy...De néha azért lerángatnak a haverok, adott egy esemény, amire illett nemrégiben elmenni. Elején leszögezném, hogy felsőoktatásban szereplő nőkről lesz szó, tehát nem a legalja, sőt. Volt egy férfi, aki már elég jól volt, és próbált táncolgatni a csajokkal. Röviden annyi történt, hogy a csajok meghívatták magukat pár koktélra, majd nagyon szemét módon koptatták le szegény srácot, pedig tényleg csak táncolni akart. Hozzáteszem az említett férfi még idősebb is volt, munkája, egzisztenciája van, nem néz ki jól, de azért az ördögnél szebb. Na itt gondoltuk azt a haverral, hogy lassan ennyi elég is lesz a szórakozóhelyből és a nőkből ma estére. Csávókámnak egy tizes tuti ugrott a semmire. Talán ha bmw kulcsot lenget, több sikere lett volna.

Nagyon sok szerep megcserélődött a nemek között napjainkban, a legszembetűnőbb, amit látok, hogy mostanra a férfiak jobban igénylik a szeretetet, mint a nők. Ahol nem számít a pénz, csak nagyon korlátozott módon a külső, és az egy hullámhosszon mozgás, a mélyebb beszélgetések fontosabbak. Erre egyre jobban van igénye a férfiak jelentős részének, és egyre kevésbé a nőknek.

2015. júl. 4. 17:19
 49/65 anonim ***** válasza:

Francnak hívja meg őket, aztán csodálkozik, hogy csak lehúzzák. Nem védem a nőket, mert tényleg szemétség ilyen helyzetben kihasználni egy balekot, de ellenkező esetben szinte bárki hasonlóan tett volna. Kevesen utasítják vissza az ingyen ebédet.

Szórakozóhelyeken így kell tolni :D

https://www.youtube.com/watch?v=wFTR9jNkeCg

2015. júl. 4. 17:55
 50/65 anonim ***** válasza:
39%

Ja, aztán ha a kaja biztosítója elkezdi behajtani a számlát, akkor megy a picsogás.:-)

Én ahogy mondtam a szórakozóhelyeket hagyom. Ha kurv.ázni akarok, fizetek érte, ezek se érnek többet, ahogy a mai nők jó része sem. Arról ne is beszéljünk, hogy amelyik lesmárol egy vadidegent 5 perc után, arra mennyire lehet tervezni.

2015. júl. 4. 19:03
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!