Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha szinte sehol nem hajlandóak a lányok ismerkedni, akkor azok, akiknek mégis van párjuk, hol ismerkedtek össze?
Én interneten, élőben meg csak akkor lennék nyitott az ismerkedésre, ha már ismerem az illetőt egy ideje, pl baráti társaság tagja, munkatárs, iskolatárs, stb az illető.
Utcán tuti nem hagynám a random vadidegeneknek, hogy "felszedjenek" :D
"iskola, diszkó, park, bevásárlóközpont, kutyasétáltatás, strand, szomszédság, más bemutatja őket egymásnak, munkahelyi kapcsolatok, akár kolléga, akár ügyfél valahol, rendelőben, fagyizónál, karate-edzésen, nyári táborokban vagy sítáborokban, mittomén:)"
Ezek nagy részét már kipróbáltam, egyik sem vált be...
Valamit rosszul csinálsz, ha nem jön össze. Egyébként ott van pl. a munkahely (egyik nagyszüleimnek bejött), vagy valami hobbival kapcsolatos csoport, közösség, esetleg tömegrendezvények.
Amúgy meg nem tudom, hogy próbálsz ismerkedni, de nekem pl. szimpatikus, ha valaki beszélgetést kezdeményez, csak úgy, nem tolakodó módon, ergo találékony, viszont azzal nem tudok mit kezdeni, hogy "szia, ismerkedünk?", mert ahhoz nem feltétlenül van kedvem direktben.
Szerintem nincs olyan, hogy valami rosszul csinálsz, egyszerűen nem tartozol abba a rétegbe akitől bármit is akarnának.
Amióta Pestet járom én is dettó ugyanezt tapasztalom. Szinte az összes lány ilyen "ne merj rám sem nézni halandó" stílust vesz fel, ha éppen nincs fülhallgató a fülén és van belemerülve a telefonjába.
De szerintem a mai lányok már nem akarnak ismerkedni, inkább kivárásra játszhatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!