Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha szinte sehol nem hajlandóak a lányok ismerkedni, akkor azok, akiknek mégis van párjuk, hol ismerkedtek össze?
A legnagyobb baj talán az, hogy egyszerűen nincsenek ismerkedési lehetőségek. Ha már fentebb szóba kerültek a földönkívüliek, mivel én oda, abba a témába is szoktam írni elég gyakran, pont a múltkor írtam oda viccesen fogalmazva, de sajnos nagy keserűséggel telve, hogy itt ezen a bolygón már lassan csak a földönkívüliek segíthetnek ilyen téren is, olyan borzalmasak az ismerkedési lehetőségek.
Szörnyű, hogy az ember állandóan csak ezt hallja: buli, buli, buli. Ehhez eleve hangulat is kellene, meg társaság és pénz, de aki alapból, eleve utálja az ilyen helyeket, sőt akárhol, akármilyen helyen a tömeget és a borzalmas nagy hangzavart, ahol tényleg a saját hangját sem hallja az ember, és nincsenek társai sem, az mit csináljon?! Én személy szerint bármilyen nagy hangra meg tömegre nagyon érzékeny vagyok, akárhol is van, arról nem is beszélve, hogy nem is iszok meg nem dohányzok. Ilyen helyeken meg jellemzően ezt csinálják. Meg eleve olyanok járnak bármilyen más vendégfogadó helyekre is, akiknek ilyesmire van "zsetonjuk" elkölteni. Tényleg elszomorító, hogy ha az ember belegondol, hogy mi pénzbe kerülne egy párkapcsolat fenntartása, kezdve mindjárt az ismerkedési fázistól.
Ha nincsenek barátaid, haverjaid, akkor csajozás helyett először azzal kéne foglalkoznod, hogy szerezz néhányat. Pénz nem feltétlenül kell, sok hely ingyenes, inni meg nem muszáj. Zaj sincs mindenhol, bulikban is szoktak lenni csendesebb, beszélgetős helyek. Egyéb kifogás? :D
De nem csak buliban lehet ismerkedni.
Lehet, hogy én vagyok a hülye, de soha nem tudtam elképzelni, miben érint engem, ha valaki másnak van pénze.
Pont ezért csak annyira "pénzes" pasit akarok, mint amilyen én vagyok. Ő elmenne nyaralni a világ végére, nekem meg csak a Balcsira telik? Vicces lenne.
"Te miért gondolod a tengervízről hogy sós? "
Én azért, mert ezt mondják az emberek.
Sose voltam még tengernél és nem kóstoltam, és nem is tervezem.
Ezért aztán nem is tudhatom, nekem sós lenne-e ha megízlelném.
Ezt Te is szem előtt tarthatnád.
54: Hát ez nem így van.
Olaszországba mentek a páromék (kempingeztek), és gondolkodtak, hogy engem is vigyenek-e, de mivel arra már nem futotta, én nem mentem.
Én még otthon sem szoktam nyaralni, nemhogy külföldon, szóval nem tudnám finanszírozni.
43, 34: Ugye tudjátok, hogy ha a nők a bunkóságra lennének vevők, rajtatok fürtökben lógnának? Még mindig nem esett le, hogy a világ taplói vagytok, és ezért kerülnek titeket a nők? Az csak távoli álom, hogy ti kedves, szeretetteli fiúk volnátok!
"De nektek van fogalmatok róla, hogy kell kapcsolatot építeni, akiknek annyiból áll az "ismerkedés", hogy kiteszitek mindenetek, letollászkodtok a szórakozóhelyre, és 2 óra múlva már mentek is a város k*cs*gjeivel összefeküdni"
1. Legrövidebb időtartam, amit egy fiúval ismerkedtem, mielőtt lefeküdtem vele, 7 hónap volt.
2. Sose ismerkedtem össze fiúval szórakozóhelyen, tekintve hogy nem járok szórakozóhelyre.
3. Nem teszem ki semmimet, farmerban és mellközépig érő fekete pólóban járok legtöbbször hátizsákkal.
"Ugye tudjátok, hogy ha a nők a bunkóságra lennének vevők, rajtatok fürtökben lógnának?"
Nem vagyunk bunkók, csak őszinték. Az őszinteség úgy látom manapság megvetendő tulajdonság, amit irtani kell.
"Még mindig nem esett le, hogy a világ taplói vagytok, és ezért kerülnek titeket a nők? Az csak távoli álom, hogy ti kedves, szeretetteli fiúk volnátok!"
Mondod te, érdekesmód egy pénzes taplóval első körben leléptek. Azon meg nem kell csodálkozni hogy szerinted nem vagyunk kedves, szeretetteli fiúk. Azok után ahogy minősítesz minket, ne is várd el. És mellesleg amúgyse ezekre van kereslet.
Törpike, én kerülöm a megkeseredett, negatív embereket, mert rosszul érzem magam a közelükben. Én is voltam nagyon a padlón, és család tekintetében nehezített pályát kaptam, de én harcolok, és nem sajnáltatom magam nonstop, még ha néha jólesik is kipakolni valakinek, de összeszedem magam és megyek tovább, és ezt elvárom egy férfitől is.
Nem egy nyavalygó kölyköt akarok páromnak, arra elég lesz majd a gyerekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!