Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Azok a pasik, akik állítjátok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azok a pasik, akik állítjátok, hogy a nőket csak és kizárólag pénz és külső érdekli- ti sosem léptek ki a házból?

Figyelt kérdés

Mármint, itt annyira agresszíven sulykoljátok, hogy mennyire nem számítanak a nőknek a belső értékek, csak nézzen ki jól a férfi és legyen gazdag, na meg néha az sem árt, ha bunkó... Ha egy nő ennek ellent merészel mondani, akkor nyilván mennek a lepontozások és hazugozások.

De most őszintén, kezeteket a szívetekre téve: ti SOSEM láttok párokat az utcán kézen fogva menni? És azoknak a pároknak MINDEGYIKE ultraszuperüljól kinéző férfi? Vagy esetleg csak BMW-ben ülve láttatok még nőt férfi mellett? Netalán csak úgy láttatok egy párt, hogy a pasi direkt ordított vele az utcán és verte?

Nem hazudok, láttam ezek közül mindet. Úgy, a látott pároknak olyan 0,001%-át. A többiek meg általában átlagos nő, átlagos pasi, metrón is, nem csak hiperjárműben, és tekintve, hogy megválogatom, kikkel ismerkedem, nem mondhatom, hogy a kedves, jó fej és figyelmes férfiak annyira esélytelenek lennének a párkeresésben- mindegyiküknek ennivalóan aranyos, szép felesége van, egyiknek gyereke is már. Van, aki jobban keres az átlagnál, van, aki átlagos fizuval rendelkezik, van, aki meg nem éri el a magyar átlagkeresetet. Tehát a pénz ismerettségi körömben bőven nem számít a párkeresésben.

Szóval, akik állítjátok, hogy CSAK ÉS KIZÁRÓLAG- merthogy, a legtöbb sírós válasz erről szól- a külső, pénz és bunkóság a döntő, ti nem mentetek még ki életetekben az utcára? Nem ismertek egy olyan embert sem, aki ennek ellentmondana?

Nem provokációnak szánom a kérdésem, őszintén érdekel, miből, milyen konkrét tapasztalatok alapján állítjátok ilyen határozottan, hogy a belső értékek, kedvesség, törődés, érzelmek nem érnek semmit.

Köszönöm, ha veszitek a fáradtságot és megpróbáljátok felnyitni a szemem :)

2015. jún. 12. 17:36
1 2 3 4 5 6 7
 61/66 anonim ***** válasza:
45%
Nem tudom miért beszélgetünk 2 helyen. De mint írtam ezek a szavak semmik sajna ahhoz képest amit itt egyik másik férfi ír...de nem írok tovább már leírtam a véleményem neked.
2015. jún. 14. 12:44
 62/66 anonim ***** válasza:
55%

Nem én PMezem veled, mondtam már az elején, hogy összekeversz valakivel.

A 49%-osnak meg igaza van.

2015. jún. 14. 12:56
 63/66 anonim ***** válasza:
41%
Tudom hogy nem veled leveleztem, nem is neked szólt hanem a 49%-osnak. Épp csak azt felejtette el odaírni, hogy ő mivel indított, amire ezt a választ kapta. De mindegy, ezt már leírtam neki én privátba, téged nem kevernélek ide, mert ahogy mondtam nem veled beszélgettem, és az utolsó üzit is neki szántam.
2015. jún. 14. 12:59
 64/66 anonim ***** válasza:
66%

A teljesség kedvéért és mindenki megnyugtatására, én írtam az említett PM-et

Az 53-as válaszra, az üzenetem a következő volt:

"Az üzenet szövege: Szép, büszke lehetsz magadra!

Minden szavad sértő, arrogáns, süt rólad a rosszindulat...

Nem ártana váltóztatnod, különben vénlány maradsz :) "

2015. jún. 14. 13:17
 65/66 anonim ***** válasza:
33%

:) Köszönöm, lényeg hogy megbeszéltük!

Vannak még itt kedves pártkeresők is na, nem csak az alja...:))

2015. jún. 14. 13:29
 66/66 anonim ***** válasza:

Ha már mindenki így összeborul, jelezném, én nem keresek párt, mert van párom. Ez a másik oldala lenne az éremnek. Ugyanis nem csak azok a férfiak gondolják azt, amit a nőkről, akik hoppon maradnak.

A párkapcsolatban elő férfiakon is az állandó nyomás a kondi és egzisztinciális helyzet minimum megtartására, de leginkább növelésére.

Az előző oldalon szereplő blogon sem 18 éves gyerekek beszélgetnek erről, hanem felnőtt, tapasztalt férfiak, többségük az arcát is vállalja.

Szóval az itt feltett kérdés mindenképp naivitásra utal.

A való élet bizony anyagias, és felszines, senkit nem érdekel a szerelem, meg egyéb dolgok, feltétel nélkül meg aztán főleg nem.

2015. jún. 14. 14:53
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!