Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a pasik, akik állítjátok, hogy a nőket csak és kizárólag pénz és külső érdekli- ti sosem léptek ki a házból?
Mármint, itt annyira agresszíven sulykoljátok, hogy mennyire nem számítanak a nőknek a belső értékek, csak nézzen ki jól a férfi és legyen gazdag, na meg néha az sem árt, ha bunkó... Ha egy nő ennek ellent merészel mondani, akkor nyilván mennek a lepontozások és hazugozások.
De most őszintén, kezeteket a szívetekre téve: ti SOSEM láttok párokat az utcán kézen fogva menni? És azoknak a pároknak MINDEGYIKE ultraszuperüljól kinéző férfi? Vagy esetleg csak BMW-ben ülve láttatok még nőt férfi mellett? Netalán csak úgy láttatok egy párt, hogy a pasi direkt ordított vele az utcán és verte?
Nem hazudok, láttam ezek közül mindet. Úgy, a látott pároknak olyan 0,001%-át. A többiek meg általában átlagos nő, átlagos pasi, metrón is, nem csak hiperjárműben, és tekintve, hogy megválogatom, kikkel ismerkedem, nem mondhatom, hogy a kedves, jó fej és figyelmes férfiak annyira esélytelenek lennének a párkeresésben- mindegyiküknek ennivalóan aranyos, szép felesége van, egyiknek gyereke is már. Van, aki jobban keres az átlagnál, van, aki átlagos fizuval rendelkezik, van, aki meg nem éri el a magyar átlagkeresetet. Tehát a pénz ismerettségi körömben bőven nem számít a párkeresésben.
Szóval, akik állítjátok, hogy CSAK ÉS KIZÁRÓLAG- merthogy, a legtöbb sírós válasz erről szól- a külső, pénz és bunkóság a döntő, ti nem mentetek még ki életetekben az utcára? Nem ismertek egy olyan embert sem, aki ennek ellentmondana?
Nem provokációnak szánom a kérdésem, őszintén érdekel, miből, milyen konkrét tapasztalatok alapján állítjátok ilyen határozottan, hogy a belső értékek, kedvesség, törődés, érzelmek nem érnek semmit.
Köszönöm, ha veszitek a fáradtságot és megpróbáljátok felnyitni a szemem :)
"milyen primitív k..váknál próbálkozol be"
Tudjuk, az itteni nőket nem érdekli a szexualitás, csak az atomfizika.
A minap végigpörgettem a téma kérdeset, és egészen elképesztőnek tartom mennyire szánalmas az a pár nő, aki ide irogat. Mert az elég világos, hogy itt maximum 8-10 emberről beszélünk. Mintha valami buta fantázai világban ragadtak volna. Egy része meg csak úgy tesz, mintha. A másik része meg 50 éves. Eléggé kilóg a lóláb.
Sziasztok
"16.04 csodás ezzel is elárultad hogy milyen primitív k..váknál próbálkozol be :) ezt érdemled akkor, legyél boldog vele." Így van, de ez nem az én hibám, hogy csak erre van igénye a "hölgyeknek", persze a tévedés jogát fenntartom!
Nyilvánvalóan társkeresési célzattal, aki ilyenre kapható eleve kiesik a pikszisből, de a feszültség levezetésére elmegy!
Amikor odamegyek, többnyire oda sem érek már kapom a "Húzzál a fa***zba, van barátom!" "Bulizni jöttünk nem ismerkedni, kopj le a ge****ibe!" "Mi a fa***zt akarsz?" és még lehetne sorolni napestig. Mindezt a "normális nőktől" kapom anélkül, hogy esélyem lett volna akár megszólalni!
Ennek ellenére rengeteg barátzónába beterültem, ami bizonyítja, hogy azért próbálkozom.
Férfitársaim a hasonlóan formális női elutasításokról szerintem 1000 és 1000 oldalt tudnának írni, megerőltetés nélkül, de szerintem a te tárházadat sem kell félteni.
5 hete házibulira mentem, de eltévedtem ilyenkor mindig igyekszem hímnemű egyedek segítségét kérni, de ők nem tudtak segíteni. Majd egy hölgykoszorú következett, akik a béna leszólító szövegem miatt, elküldtek a halál faszára lovagolni! Durván egy óra bolyongás után, végre odataláltam, egy öreg házaspár volt olyan rendes és útbaigazított.
Később a buliban vajon kikkel találkoztam? Házigazda bemutatott nekik, elbeszélgettünk, majd néhány feles (ők piáltak én nem iszok alkoholt, ami miatt sokan elítélnek) után elkezdték nekem mesélni, hogy valami perverz alakot milyen sikeresen leráztak idefelé. KÖSZI!
Barátzónásokat általában hanyagolom, mivel rendszerint akkor keresnek, ha valamit szeretnének. A következő dolgokra nem vagyok hajlandó egy nő barátnak megcsinálni:
pénzt adni, furikázni, pakolászni, meghallgatni a férfi gondjaikat, eljátszani a palijukat lekoptatni az exet, beajánlani őket melóhelyre, féltékennyé tenni a palijukat, megvigasztalni őket, kutyát sétáltatni.... és még sorolhatnánk.
Szakítási utáni "pasihiányt" kielégítem, de nem vagyok hajlandó az új pasijuk lenni, a barátság kis plusszal még belefér, de nem leszek tartalék.
Összegezve nem vagyok ideális barátzónás pasi, kezdődhet a kövezés hölgyeim!
"Tudjuk, az itteni nőket nem érdekli a szexualitás, csak az atomfizika. " Te egy akkora hülye vagy!!! Mert csak ez a két véglet létezik mi? Az atomfizika meg a primitív k..va..Na fárassz már mást a kifogásaiddal. Tudod te ezt magad is hogy ökörségeket beszélsz össze, csak gondolom így, erősíted magadban a tudatot hogy te vagy az áldozat :)
Ti vagytok inkább páran akik itt picsogtok, de hagyjuk...
Valakivel összekeversz bébi. Összesen 4 hozzászólásom van az egész oldalon.
De például te vagy az egyik diszpinty. Rászállsz a férfiakra a fórumon, és minden szar sirórívó surmónak lehordod őket. Rutinból, már meg sem nézed kinek írod.
Kilóméterekról látszik a frusztráció.
Na és ehhez neked mi közöd van azon a szinten, hogy személyeskedve nekik ugrasz?
Itt fiatalemberek kiábrándító tapasztalatairól van szó, akiknek a negyedik randiszituáció után az ötödik nő is beleturkál a zsebébe. Tudod, anyukájuk nem ezt mesélte nekik a nőkről gyerekkorukban. Ahogyan pedig nyílik fel a szemük, kezdenek kiábrándulni is.
Akkor lennél korrekt, ha nem ócsárolnád őket, hanem írnál az egyiknek, hogy szia Norbi, én nem ilyen nő vagyok, szivesen megismernélek. De nem, te itt alázod őket. Miért? Mert frusztrált vagy. Azt, hogy ezt mi okozza, csak te tudhatod. Jónéhány nő csinálja ezt még itt rajtad kívül. Na tényleg sziasztok:-)
Először is, nem fogok nekik ilyet írni, mert nem vagyok abban az élethelyzetben. De nem tudom miért is kéne, bárkinek is kötelességből ráírni ezekre. Mi ez jótékonysági szolgálat?? Egy magányos nőt mikor vesznek feleségül szánalomból? Semmikor. A párkapcsolat nem erről szól.
Másrészt, csak hogy tudd nagyokos, volt már hogy beszélgettem ilyen fiúval, kérdezgettem kedvesen, jószándékkal a dolgairól, próbáltam neki látatlanban tanácsot adni. Szóval engem te csak ne oltogass légyszi. Ahogy láttam, nem én vagyok az egyetlen, aki próbál, próbált tanácsod adni, kedves lenni.
Látom új vagy, akkor leírom. Elindult ez a kategória, ahol megjelentek ezek a kérdések. Eleinte több nő próbálta nyugodt normális hangvételben leírni a véleményét. De mivel ez a kedves itteni férfiaknak nem tetszett, és a válasz csak a "teisegyhülyep.csavagy" szintű volt, így egyszer csak egyre kevesebb lett a normális vélemény mert hát minek. Én is mikor a fentebb említett fiúval beszéltem a dolgairól gyanusan passziv volt, pedig rákérdeztem sokmindenre ami fontos lehetett, na de mindegy én nem erőszakoskodom. Bezzeg mikor valaki mást hülye felszines ribizni kellett akkor hirtelen nagyon nekiindult az írásnak. Na röviden és tömören, ez is egy adok kapok dolog. Amíg minden normálisabb választ is csak lepontoznak mert nem egy szintén elkeseredett pasi irta, meg mocskolódnak, addig ez is lesz a tendencia. Sajnálom hogy kiverte a biztositékot nálad 1-2 hangvétel, de egyik másik válaszoló már már a ló túloldalára esik. Nézd meg a korábbi irások. Leírtam hogy nem csak a 2 véglet létezik. A "sziagyered..ni" meg az atomfizikus kocka csaj. Lehet kicsit nyersen írtam le, de ez annyira egyértelmű hogy nem normális, hogy ilyenre egyáltalán fel kell hívni bárki figyelmét. Röviden (illetve nem röviden) ennyi.
Lehet újra nekem esni, de mostmár tényleg nem érdekel, jobb lesz ezt a topikot nem látogatni mert itt csak a gyűlölködés megy.
A végletes hülyeségre azért nem reagáltam, mert aki nem érti a szarkazmust, annak felesleges magyarázni. Megkiséreljem? Tudod, tudom, hogy érdekel a szex, meg azt is, hogy nem vagy atomfizikus, sőt ahogy nézem túl okos sem, ezért hogy a nyilvánvaló álszentségre felhívjam a figyelmet, sarkítok. Elég arcpirító, hogy ezt el kell magyarázni, de nem érdekes.
És de, van más választásod is, az alázáson kivül. Az, hogy ha építő jellegűt nem tudsz hozzáfűzni, akkor nem fűzöl hozzá semmit. Ilyen egyszerű.
A végletes hülyeségre azért nem reagáltam, mert aki nem érti a szarkazmust, annak felesleges magyarázni.
A végtelen "hülyeségre" azért nem reagáltál mert igazat írtam benne szóról szóra, szóval nem kell a púder. Olvasd már vissza az előző hsz-ed, milyen kis nebáncsvirág módom oltottál hogy én hogy beszélek szegény szegény fiucskákkal ahelyett hogy...Na most te milyen hangvételben írtál nekem? Milyen jelzőkkel illettél? :)) Látod erről beszéltem... Igazam is volt, de tudod ezt magadtól is..Ti sem vagyok különbek egy picivel sem, sőt.
Az meg hogy nem gondoltad komolyan..háááát...én már itt mindent el tudok képzelni.
Na de nem is mennék bele a gyűlölködős játékodba. Ti erre izgultok úgy látom.
Kedves 53-as érett nő!
"Abban mi az arogancia, hogy nem csak 2 véglet van?"---Ezt pont nem találtam arroganciának, de a válaszadó sehol nem említette, hogy csak a 2 véglet lenne.
Ennek ellenére te mint 'modern és értékes nő' a legalpáribb stílusban reagálsz! Néha nem ártana visszaolvasni magad :
"Te egy akkora hülye vagy!!! Mert csak ez a két véglet létezik mi? Az atomfizika meg a primitív k..va..Na fárassz már mást a kifogásaiddal. Tudod te ezt magad is hogy ökörségeket beszélsz össze, csak gondolom így, erősíted magadban a tudatot hogy te vagy az áldozat :)
Ti vagytok inkább páran akik itt picsogtok, de hagyjuk..."
A következő idézet, ami szintén tőled származik nagyon jól jellemez téged:"Ez az igazság, sajnálom hogy betalált, és most nagyon fáj érte a pici lelked, mert még a végén be kel látnád hogy rossz helyen próbálkozol. "
"Ezt már most benézeted amúgy, de bármikor kapnék normális pasit mert nem vagyok ilyen megkeseredett gyűlölködő jellem mit te pl. Neked kéne változtatni, és megfogadni az itteni tanácsokat."---ezen írásod pedig jól tükrözi, hogy mennyire is szenvedsz önértékelési zavarban.
Nem vagy gyűlölködő jellem? Rendben elfogadom!
Szintén igazad van bármikor kaphatsz normális pasit, mivel alacsonyak az igényeink és örülünk már annak is, ha hozzád hasonló jószívű, aranyos és kedves NŐK lealacsonyodnak a szintünkre!
"Mondjuk. De nekem mindegy. Fröcsögj csak tovább a nőkre, vagy hajtsd a ribiket, aztán boldog magányos életet továbbra is.
A PM-el meg ne zaklassál már lehetőleg..."---köszönöm, és elnézést, hogy privátban pofátlanul rád mertem írni.
Elnézést kérek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!