Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a pasik, akik állítjátok, hogy a nőket csak és kizárólag pénz és külső érdekli- ti sosem léptek ki a házból?
Mármint, itt annyira agresszíven sulykoljátok, hogy mennyire nem számítanak a nőknek a belső értékek, csak nézzen ki jól a férfi és legyen gazdag, na meg néha az sem árt, ha bunkó... Ha egy nő ennek ellent merészel mondani, akkor nyilván mennek a lepontozások és hazugozások.
De most őszintén, kezeteket a szívetekre téve: ti SOSEM láttok párokat az utcán kézen fogva menni? És azoknak a pároknak MINDEGYIKE ultraszuperüljól kinéző férfi? Vagy esetleg csak BMW-ben ülve láttatok még nőt férfi mellett? Netalán csak úgy láttatok egy párt, hogy a pasi direkt ordított vele az utcán és verte?
Nem hazudok, láttam ezek közül mindet. Úgy, a látott pároknak olyan 0,001%-át. A többiek meg általában átlagos nő, átlagos pasi, metrón is, nem csak hiperjárműben, és tekintve, hogy megválogatom, kikkel ismerkedem, nem mondhatom, hogy a kedves, jó fej és figyelmes férfiak annyira esélytelenek lennének a párkeresésben- mindegyiküknek ennivalóan aranyos, szép felesége van, egyiknek gyereke is már. Van, aki jobban keres az átlagnál, van, aki átlagos fizuval rendelkezik, van, aki meg nem éri el a magyar átlagkeresetet. Tehát a pénz ismerettségi körömben bőven nem számít a párkeresésben.
Szóval, akik állítjátok, hogy CSAK ÉS KIZÁRÓLAG- merthogy, a legtöbb sírós válasz erről szól- a külső, pénz és bunkóság a döntő, ti nem mentetek még ki életetekben az utcára? Nem ismertek egy olyan embert sem, aki ennek ellentmondana?
Nem provokációnak szánom a kérdésem, őszintén érdekel, miből, milyen konkrét tapasztalatok alapján állítjátok ilyen határozottan, hogy a belső értékek, kedvesség, törődés, érzelmek nem érnek semmit.
Köszönöm, ha veszitek a fáradtságot és megpróbáljátok felnyitni a szemem :)
Ja igen még egy dolog.
16-os vagyok.
Nem vagyok dagadt, 185 cm magas vagyok,és ehhez olyan 65 kg nagyjából,és nem nem fogok gyúrni,mert felesleges,nincsen eredménye sem.
24-es:
De igen is használt, az egészségednek, hogy lefogytál, gratulálok! :) Sokan még erre se képesek, sajnos.
És itt jön a saját magunkról alkotott negatív vélemény, ami megjelenik a külső kisugárzásunkon:
"rettenetesen ocsmány vagyok és alacsony."
Hát, amíg így vélekedsz magadról, utálod magad, addig ne is várj pozitív visszacsatolást!
Szeresd magad, mert ha te nem szereted magad, akkor ki szeressen téged? Egy külső vadidegen személy? Tanuld meg szeretni és elfogadni magad, hagyd az önsajnálatot és önutálatot, mert ezzel csak rontasz a helyzeteden!
Noss!
1. van egy normális munkám tűrhető keresetem, van autóm, és egy normális albérletben élek. Egy házikóban.
2. eljárok szórakozni, fesztiválokra, haverokkal barátokkal, nagyon sokat kimozdulok.
3. sportolok, edzeni járok.
4. A pénz soha nem jelentett gondot ismerkedésnél sosem érdekelt senkit h mennyim van mennyit kereshetek.
Ami érdekelt mindenkit minden NŐT az az arcom a fejem, és mivel k**úrvára nem vagyok jóképű így mindegyik élből elutasított. A külsőm miatt b**aszhatom. 5 évig próbálkoztam de már nem érdekel feladtam. Vagy csoda történik vagy nem.
Mert amúgy se bunkó nem vagyok se nagyképű.
nekem nem kell a szöveg h nem számít a külső.
3 as válaszoló leírta a lényeget. Én pl biztosan nem állítottam hogy minden nő, és hogy csak ezekre bukik.
Aztán persze ezt is le fogjátok pontozni, mert arról van szó, hogy ezt azok a nők tehetik meg, akik válogatási helyzetben vannak. És a prioritás bizony a biztos egzisztenciális helyzet, és a külső megjelenés lesz, egész egyszerűen ezekkel fognak szóba állni, a többi jelölt számukra esélytelen, tulajdonképpen észre sem veszik. Nem férfiak számukra, belőlük lesznek a "barátok".
Csak a szóba állás után jönnek fel a belső tulajdonságok, de ezek sem olyan fontosak, ha bármelyik első két prioritásban kiemelkedően teljesítenek.
A 30 as korosztályban -és az alatt. a férfiakból túlkínálat van, sőt, mivel a huszonéves nőkért versenybe szálnak a 30-as 40 es férfiak is-értelem szerűen egzisztenciális szinten ők erősebbek- ezért még a mai magyar huszonéves átlagnőre is 3-4 udvarló jut Ezért rengeteg huszonéves férfi marad hoppon, és értetlenűl pislog maga köré, hogy mi a rossb történik, hiszen ő kedves volt, hogy lehet mégis, hogy a kevésbé kedves, ám magasabb, anyagilag jobban eleresztett 10 évvel idősebb férfi keféli az excsaját.
Nincsen ebben semmi bonyolult, szimpla szociológia.
Az szerintem is baromság, hogy a nőknek a pénz kell és az, hogy az ember gyökér legyen velük. Viszont azt ne mondd már énnekem, hogy a külső nem nyom vagy 95%-ot... Az egyik előttem válaszoló is írta a saját példáját, meg én magam is ezt tapasztalom és látom mindenütt. Mindenkinek csak a vékony vagy izmos, legalább 175 centi magas, nem szemüveges, vékony arcú szépfiúk kellenek, lehetőség szerint nem szőrösek, extrém esetben is max borosta. Minimális túlsúly, szemüveg, szakáll instant kizáró ok. Az ne tévesszen meg senkit se, hogy itt a GYK-n kivétel nélkül MINDEN nő azt írja, hogy márpedig neki a macis, szőrös fiúk tetszenek, mert ez bizony tényleg hazugság a javából.
Viszont, mint mondtam, hülyeség a sikertelenséget a pénzre vagy a tahóságra fogni. Úgyis a külső dönt.
22F
"A szőrös férfi az igaz férfi (mindenütt) :D"
Na, ez érdekes ám, mert talán itt olvastam múltkor ezzel kapcsolatban egy kérdést (vagy lehet, hogy valahol máshol egy cikket? fene se tudja már), és az lett az eredmény, hogy a maximum a borosta, de igazából inkább az se. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!