Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányoknak mi a fontosabb a külső, vagy a belső?
Nyílvánvalóan a külső.
Egy lányban az utolsó amit megfigyelhetünk azok a belső "értékei". (persze ha nekik van olyan)
Azt tudom mondani, hogy valójában egyformák. Ezt mindenki megtapasztalja ha figyeli őket.
Egyszerűen el kell fogadni, ha egy nőnek nem vonzó a testalkata vagy nem szép az arca, akkor értéktelen.
az attól függ, hogy a külsejében vagy a belsejében látok-e valamit, ami miatt nagyon nem jön be.
elfogadható külső nélkül nemigen kívánom őt meg. szellemi-lelki mélység nélkül meg nem akarom, hogy megszólaljon. azaz mindennek jónak kell lennie. de nem tökéletesnek!
3,
azt mondod, hogy minden nő értéktelen, vagy a férfiakkal együtt minden ember értéktelen?
amíg ilyet lehet rajtad érezni, nem lesz nő, aki meg akarja neked mutatni az értékeit, azaz megosztani a gondolatait.
4.
N
3-as remélem anyádat is ezzel a szép mondókával köszöntötted anyáknapján. :-) biztos megsimizte a buksid, milyen okos gyermeke nevelt.
egyébként az 1-essel értek egyet és ez férfiakra és nőkre is egyaránt igaz. ha valakihez nem tudsz vonzódni, lehet akármilyen aranyember, abból max barátság lesz, ha valaki vonzó külsőre, de egy szadista állat, azt pedig messziről kerülöm, mert nem akarok ilyet a közelemben tudni.
én nem lesek álszent. nekem igenis számít a külső, viszont tényleg nem csak azon múlik a dolog. ha valaki buta vagy képtelen értelmesen beszélgetni, nincs véleménye, akkor hiába jóképű, akkorsem kellene. viszont ettől függetlenül egy srác me tud fogni a belső értékeivel is, de még akkor is szempont a külső. nem a legfontosabb, de szerintem ez is számít mindenkinél valamilyen szinten.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!