Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondják azt sokan hogy a külső nem számit csak a belső?
Annyira nem számít, mint gondolod.
Ha én most küldenék egy képet, szerintem nem mondanál jóképűnek. Mégis már 2 és fél éve együtt vagyok barátnőmmel. A kisugárzás jobban számít, hogy legyen valamilyen stílusod, na meg önbizalmad, merj odamenni.
Meg olyan személyiség, amivel meg tudod fogni a kiszemeltet.
Ha nem vagy jóképű, lehet kicsit többet kell "melózni" ezen, de inkább ahogy én észrevettem az számít, hogy igényes legyél meg legyen normális kisugárzásod.
A lényeg a viselkedés, az meg a belsőből fakad. Aki azt mondja a belsőre, hogy nem számít, az marha.
A külső is általában annyit számít, hogy ne legyen nagyon rossz az illető személyes ízléséhez képest, de még ez alól is van kivétel. Akinek a külső fontosabb, az is marha. Aki meg közízlés alapján választ párt, arra meg nincs is szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!