Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy fiu mit tart vonzonak egy lanyba kulso belso? 14L
félek hogy senkinek nem tetszenék..
Szerintem átlagos lány vagyok tornacipős-csőnacis van rajtam egy kis súlyfelesleg de kemény sportal is csak 1 kilót tudtam fogyni szerintem genetika. aki ismer azt mondja kedves megértő, vicces és jó hallgatóság vagyok. nem vagyok túl jóban magammal Segítenétek hogy mivel jöhetnék be jobban a fiúknak? :S
Külsőleg?
Ápolt, de nem agyonfestett
Szép szőrmentes bőr, vagy lehet szőrös de ne mint egy Yeti
Feszes, gömbölyű idomok.
Arányos test, de belefér ha ducibb.
Legyen nőillata.
Ne legyen olajos vagy zsíros a bőre.
Ne legyen ágyú hangja és rikácsolós se.
Volt egy csajom akivel mikor elébe találkoztam hatalmasat csalódtam, olyan hangja volt mint egy vénembernek.
Jah !
Ha olvasod vera akkor kabbeaYetiF@aszt!
ezt a genetika dolgot most felejtsd el amíg kislány vagy.
hagyd meg a puffancs 40es nőknek,akik erre fogják a dagiságukat.
étrenddel kapcsolatban írj ki kérdést a sport mozgásba-ne a fogyiba!-mert az étrenden áll vagy bukik az alakváltozás elsősorban.
a sport csak utána jön.
1. ha a külsőddel akarsz megfogni egy fiút, akkor felszínes kapcsolataid lesznek.
2. lehet kemény sporttal és jó étkezéssel-életvitellel többet is fogyni.
3. külsőnél bizonyos rétegnek mindegy hogy nézel ki csak lyukad legyen, a z igényesebbek viszont nem szeretik ha felesleg van rajtad, főleg ha azzal kompenzálod hogy kikened magad és nagy a szád.
értelmes legyél, pl tanulj, művelődj, és akkor enm csak szexre kellesz majd a fiúknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!