Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek egy fiu mit tart...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek egy fiu mit tart vonzonak egy lanyba kulso belso? 14L

Figyelt kérdés

félek hogy senkinek nem tetszenék..

Szerintem átlagos lány vagyok tornacipős-csőnacis van rajtam egy kis súlyfelesleg de kemény sportal is csak 1 kilót tudtam fogyni szerintem genetika. aki ismer azt mondja kedves megértő, vicces és jó hallgatóság vagyok. nem vagyok túl jóban magammal Segítenétek hogy mivel jöhetnék be jobban a fiúknak? :S

2014. febr. 3. 00:15
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
adok egy tanácsot, jocykával ne kezdj
2014. febr. 3. 00:16
 2/14 anonim válasza:
100%
Csak annyit mondok, hogy igazából ne akarj megfelelni senkinek sem, önmagadon kívül, és ha ily módon is tetszeni fogsz a fiúknak, na az az igazi érzés. Bár 14 évesen szerintem fiatal vagy hozzá, de nem osztom az észt, a kérdésedre válaszoltam.
2014. febr. 3. 00:22
 3/14 A kérdező kommentje:
köszönöm xdd nem terveztem. egfogadom
2014. febr. 3. 00:23
 4/14 A kérdező kommentje:
remélem egyszer az életben szeretni fog valaki mert épp kiszemeltem sincs.
2014. febr. 3. 00:29
 5/14 anonim ***** válasza:
ez elég változó.
2014. febr. 3. 00:31
 6/14 anonim ***** válasza:

Külsőleg?

Ápolt, de nem agyonfestett

Szép szőrmentes bőr, vagy lehet szőrös de ne mint egy Yeti

Feszes, gömbölyű idomok.

Arányos test, de belefér ha ducibb.

Legyen nőillata.

Ne legyen olajos vagy zsíros a bőre.

Ne legyen ágyú hangja és rikácsolós se.

Volt egy csajom akivel mikor elébe találkoztam hatalmasat csalódtam, olyan hangja volt mint egy vénembernek.

Jah !

Ha olvasod vera akkor kabbeaYetiF@aszt!

2014. febr. 3. 00:31
 7/14 anonim ***** válasza:
linkelj képet vagy jöhet privibe is:)
2014. febr. 3. 00:35
 8/14 twoa. ***** válasza:
Jó nagy segged legyen mert azt szeretem.Na meg persze a Melleid se legyenek kicsik!Arcod ne legyen olyan mint a lóé mer azt nem bejövős!Hajad mindig legyen fésülve.Ne legyen kócos!
2014. febr. 3. 01:01
 9/14 anonim ***** válasza:

ezt a genetika dolgot most felejtsd el amíg kislány vagy.

hagyd meg a puffancs 40es nőknek,akik erre fogják a dagiságukat.

étrenddel kapcsolatban írj ki kérdést a sport mozgásba-ne a fogyiba!-mert az étrenden áll vagy bukik az alakváltozás elsősorban.

a sport csak utána jön.

2014. febr. 3. 02:06
 10/14 anonim ***** válasza:

1. ha a külsőddel akarsz megfogni egy fiút, akkor felszínes kapcsolataid lesznek.

2. lehet kemény sporttal és jó étkezéssel-életvitellel többet is fogyni.

3. külsőnél bizonyos rétegnek mindegy hogy nézel ki csak lyukad legyen, a z igényesebbek viszont nem szeretik ha felesleg van rajtad, főleg ha azzal kompenzálod hogy kikened magad és nagy a szád.

értelmes legyél, pl tanulj, művelődj, és akkor enm csak szexre kellesz majd a fiúknak.

2014. febr. 3. 09:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!