Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy fiu mit tart vonzonak egy lanyba kulso belso? 14L
Figyelt kérdés
félek hogy senkinek nem tetszenék..
Szerintem átlagos lány vagyok tornacipős-csőnacis van rajtam egy kis súlyfelesleg de kemény sportal is csak 1 kilót tudtam fogyni szerintem genetika. aki ismer azt mondja kedves megértő, vicces és jó hallgatóság vagyok. nem vagyok túl jóban magammal Segítenétek hogy mivel jöhetnék be jobban a fiúknak? :S
2014. febr. 3. 00:15
12/14 anonim válasza:
Küldhetsz képet. Úgy könnyebb lenne bármit is megállapítani. 14L
13/14 anonim válasza:
Próbálj valami elfoglaltságot találni,lehetőleg valami sportot.
Próbálj magadnak megfelelni,ha másoknak akarsz akkor elég felszínes baráti/szerelmi kapcsolataid lesznek.Légy tisztában az értékeiddel,ne becsüld le magad,de ne is legyél beképzelt.Meg ne legyél feltűnősködő,ez szinte a legfontosabb.Ja,és legyél ápolt ez is fontos.
Fiút meg csak fogsz találni,mindegyik nagyon akar magának barátnőt. :)
14/14 anonim válasza:
én nem szeretem azokat a lányokat akik éhen fognak halni, nemtom van 1 lány aki nekem nagyon tetszik meg tán van palija de ez változó még ebe a korba de félek elmondani nek, de ha megkérdezné h tetszik e nekem igent mondanék
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!