Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a pasik, akik állítjátok, hogy a nőket csak és kizárólag pénz és külső érdekli- ti sosem léptek ki a házból?
Mármint, itt annyira agresszíven sulykoljátok, hogy mennyire nem számítanak a nőknek a belső értékek, csak nézzen ki jól a férfi és legyen gazdag, na meg néha az sem árt, ha bunkó... Ha egy nő ennek ellent merészel mondani, akkor nyilván mennek a lepontozások és hazugozások.
De most őszintén, kezeteket a szívetekre téve: ti SOSEM láttok párokat az utcán kézen fogva menni? És azoknak a pároknak MINDEGYIKE ultraszuperüljól kinéző férfi? Vagy esetleg csak BMW-ben ülve láttatok még nőt férfi mellett? Netalán csak úgy láttatok egy párt, hogy a pasi direkt ordított vele az utcán és verte?
Nem hazudok, láttam ezek közül mindet. Úgy, a látott pároknak olyan 0,001%-át. A többiek meg általában átlagos nő, átlagos pasi, metrón is, nem csak hiperjárműben, és tekintve, hogy megválogatom, kikkel ismerkedem, nem mondhatom, hogy a kedves, jó fej és figyelmes férfiak annyira esélytelenek lennének a párkeresésben- mindegyiküknek ennivalóan aranyos, szép felesége van, egyiknek gyereke is már. Van, aki jobban keres az átlagnál, van, aki átlagos fizuval rendelkezik, van, aki meg nem éri el a magyar átlagkeresetet. Tehát a pénz ismerettségi körömben bőven nem számít a párkeresésben.
Szóval, akik állítjátok, hogy CSAK ÉS KIZÁRÓLAG- merthogy, a legtöbb sírós válasz erről szól- a külső, pénz és bunkóság a döntő, ti nem mentetek még ki életetekben az utcára? Nem ismertek egy olyan embert sem, aki ennek ellentmondana?
Nem provokációnak szánom a kérdésem, őszintén érdekel, miből, milyen konkrét tapasztalatok alapján állítjátok ilyen határozottan, hogy a belső értékek, kedvesség, törődés, érzelmek nem érnek semmit.
Köszönöm, ha veszitek a fáradtságot és megpróbáljátok felnyitni a szemem :)
Szívből kívánom minden siránkozó pasinak, hogy legyen egy fullos nője...
aki naponta ötször hisztizik, érzelmi zsarol, manipulálja őket, ha szexelni kell, fáj a feje.
Majd leszoknak a pontozgatásokról, vagy más szempontok alapján kezdenek el pontozgatni. :)
Örvendezem magamban, hogy eszembe jutott az az orbitalitás, amit a fenti kancsal srácról olvastam.
A szerzőjének már írtam privátot, azzal a sommázott szöveggel, hogy ekkorát azért nem kelene hazudnia.
Félig kiderült hogy itt 40+ os törtémetről van szó.
Szeretném jelezni a tamskodóknak, hogy jah bizony a huszas-hamrnincas éveikben járó férfiúk bizony a kérdésben feltett problémákkal szembesülnek. Tetszik, nem teszik, ez a helyzet.
Mami-papi, anyu és apu, elhibázott döntéseinek hátteréről kellene beszéni , jelesül, hogyan is került kiválasztásra a 185 centi mas ember korábban,. A hogy 40 év felett a kancsal fazon törödése már többet nyomotta latba, másik kérdés. Itt a fiatalabb korosztály problémáiról an szó.
Okulásképp érdemes eolvasni a bejegyzés alatti HOZZÁSZÓLÁSOKAT:
FONTOS, ÉS HIÁNYPÓTLÓ INFORMÁCIÓK kerülhetnek a süldő férfitársaim kezébe: [link]
Átlagosan nézek ki, de vállalkozóként élek.
Mindig van csajom, de a pénzre mennek.
most már nem érdekel.
Úgy is csak 2-3 hétig vannak velem, utána lapát van.
Addig meg érezze jól magát, nekem az a pár tízezer ami elmegy plusszban kajára nem számít, meg néha lemegyek velük a balcsira.
Gimnáziumban 32 lánynál próbálkoztam + nyaranta átlag 20-nál eredmény zéró.
Egyetemen első egyből bejött, egy fogadásról volt szó odamerek-e menni lányokhoz a következő szöveggel: "Szia jössz dugni?" 2 hónapig ez volt a felszedő szövegem és működött! Többre vágytam az 1éjszakás kalandoknál, de senki nem jött randira egész suli alatt.
2006-tól napjainkig 99%-ban elhajtanak, mielőtt lenne alkalmam akár csak megszólalni, viszont bekerültem több mint 100 hölgy barátzónájába az elmúlt 9 évben (de jó?).
Mind a mai napig semmi normális nem jön össze, ha kanos vagyok megfizetem a szaktudást, vagy előveszem a paraszt énemet.
Nálam ami bevált: "Szia győri vagy?" "Menjünk fel hozzád dugni, most mert csak egy pár szabad órám van!"
Tömegben pedig "Sziasztok menjünk gruppenelni!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!