Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Azok a pasik, akik állítjátok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azok a pasik, akik állítjátok, hogy a nőket csak és kizárólag pénz és külső érdekli- ti sosem léptek ki a házból?

Figyelt kérdés

Mármint, itt annyira agresszíven sulykoljátok, hogy mennyire nem számítanak a nőknek a belső értékek, csak nézzen ki jól a férfi és legyen gazdag, na meg néha az sem árt, ha bunkó... Ha egy nő ennek ellent merészel mondani, akkor nyilván mennek a lepontozások és hazugozások.

De most őszintén, kezeteket a szívetekre téve: ti SOSEM láttok párokat az utcán kézen fogva menni? És azoknak a pároknak MINDEGYIKE ultraszuperüljól kinéző férfi? Vagy esetleg csak BMW-ben ülve láttatok még nőt férfi mellett? Netalán csak úgy láttatok egy párt, hogy a pasi direkt ordított vele az utcán és verte?

Nem hazudok, láttam ezek közül mindet. Úgy, a látott pároknak olyan 0,001%-át. A többiek meg általában átlagos nő, átlagos pasi, metrón is, nem csak hiperjárműben, és tekintve, hogy megválogatom, kikkel ismerkedem, nem mondhatom, hogy a kedves, jó fej és figyelmes férfiak annyira esélytelenek lennének a párkeresésben- mindegyiküknek ennivalóan aranyos, szép felesége van, egyiknek gyereke is már. Van, aki jobban keres az átlagnál, van, aki átlagos fizuval rendelkezik, van, aki meg nem éri el a magyar átlagkeresetet. Tehát a pénz ismerettségi körömben bőven nem számít a párkeresésben.

Szóval, akik állítjátok, hogy CSAK ÉS KIZÁRÓLAG- merthogy, a legtöbb sírós válasz erről szól- a külső, pénz és bunkóság a döntő, ti nem mentetek még ki életetekben az utcára? Nem ismertek egy olyan embert sem, aki ennek ellentmondana?

Nem provokációnak szánom a kérdésem, őszintén érdekel, miből, milyen konkrét tapasztalatok alapján állítjátok ilyen határozottan, hogy a belső értékek, kedvesség, törődés, érzelmek nem érnek semmit.

Köszönöm, ha veszitek a fáradtságot és megpróbáljátok felnyitni a szemem :)

2015. jún. 12. 17:36
1 2 3 4 5 6 7
 31/66 anonim ***** válasza:
65%

Annyit birok nevetni ezeken a tulzásokon. Persze 1 db párt nem láttatok soha sehol ahol átlagosan nézett ki a pasi. Peeersze. Nem tudom hol éltek ti, de nem is érdekel mert egyértelműen túlzás. Bár nem kétlem hogy ti magatok már el is hittétek a kis meséiteket magatoknak. A gond meg itt van. Fejben sem tiszta már itt minden. Meg azért valljuk be pár ismert díszpinty, ahogy kiíródik 1-1 kérdés már jön is sírni. Akkor hogy jártok ti egyáltalán bárhova?? Hogy vesztek észre bármit? Sehogy, fejetekben létezik ez a sok hülyeség, sehol máshol. És egyetértek a kérdezővel, nekem is vannak mindenféle kinézetű pasi ismerőseim és a nagyrészük párkapcsolatban van. De nem fogom itt ezt bizonygatni mert a sok zombinak tök mindegy mit írunk. Fennakadt valami lemez nálatok, ezt olvasom minden helyen

-femináci

-majmok bolygója

-alfahím

-pénz

-hanemszülettemhelyesesnekolyanocsmányulelküldenekafenébehogycsaknaéscsakaleghelyesebbekkelállnakszóba

Uncsi:)))pacsi

2015. jún. 12. 20:43
 32/66 anonim ***** válasza:
43%

31: Femináci tényleg túlzás, a filmet pedig nem láttam.

Viszont az alfahímmel mégis mi a bajod? Talán nem igaz, hogy a nôk buknak rájuk?

2015. jún. 12. 20:48
 33/66 anonim ***** válasza:
13%
nekem meg az az uncsi amit ti itt daloltok hogy a ffi legyen jól öltözött inteligens jó humoru és nyert ügye van! de mind ezt barmolhatod ha nem tettszel az illető nőnek
2015. jún. 12. 20:49
 34/66 anonim ***** válasza:
68%
Az alfahímmel?? hát figyu őszinte leszek, jól néznek ki megnézem őket, de tartósan kéne a fenének. És hogy miért? Mert kinek van kedve azon agyalni hogy mikor fog félremenni meg lecserélni mert van jobb maca a közelben. Az átlagosabb pasik jobban megbecsülik a csajokat általában. Persze a tipikus cicamicák biztos máshogy látják, ez csak a magán véleményem. de kár volt leírni mert majd mindjárt tokomnak esik 5 ember minimum :D
2015. jún. 12. 20:57
 35/66 anonim ***** válasza:
44%
ja meg mégegy érv: egy alfahím nem fog otthon malmozni meg sétálgatni velem ide oda kirándulni tudomisén. Neem hanem menni akar menő klubokba fesziteni az éjszakába. Na ez egy nyugisabb csajnak alapból nem kell szóval...:))
2015. jún. 12. 20:59
 36/66 anonim ***** válasza:
39%
34: Lehet, hogy neked nem, de a fiatal lányok/nôk 90%-ának kellene az alfahím.
2015. jún. 12. 21:00
 37/66 anonim ***** válasza:
27%
cicamicák megint álltalánosít ez a nőlény
2015. jún. 12. 21:02
 38/66 anonim ***** válasza:
68%

Hozzád meg ki szólt te evolucios zsákutca???

cicamicák. Igen léteznek, miért bajod van tán vele? Nem általánosítok, de plázamacsekot általában kigyurt 2 ajtos szekrénnyel látok. ÁLTALÁBAN. De én vallom hogy vannak kivételek. Nem ugy mint te aki elöszeretettel szajkozza a minden nő kezdetű mondatokat. tükör???

2015. jún. 12. 21:05
 39/66 anonim ***** válasza:
44%

Ez hülyeség hogy fiatalnak kell. Egyrészt én is huszonéves vagyok, bocs :)

2. ha valaki otthonülősebb az mit kezdene egy olyan párral aki folyton az éjszakában lóg? Voltál valaha fősulis, vagy vagy esetleg? akkor nézz szét, ott se mindenki party arc. és aki nem annak folyton olyan párja is van. ennyit erről. Saját tapasztalat IS

2015. jún. 12. 21:08
 40/66 anonim ***** válasza:
84%

ÉS hogy mustafa szavait idézzem... "már csak a selejt marad"..

És még mi vagyunk felszínesek. Szánalmas.

2015. jún. 12. 21:09
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!