Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a pasik, akik állítjátok, hogy a nőket csak és kizárólag pénz és külső érdekli- ti sosem léptek ki a házból?
Mármint, itt annyira agresszíven sulykoljátok, hogy mennyire nem számítanak a nőknek a belső értékek, csak nézzen ki jól a férfi és legyen gazdag, na meg néha az sem árt, ha bunkó... Ha egy nő ennek ellent merészel mondani, akkor nyilván mennek a lepontozások és hazugozások.
De most őszintén, kezeteket a szívetekre téve: ti SOSEM láttok párokat az utcán kézen fogva menni? És azoknak a pároknak MINDEGYIKE ultraszuperüljól kinéző férfi? Vagy esetleg csak BMW-ben ülve láttatok még nőt férfi mellett? Netalán csak úgy láttatok egy párt, hogy a pasi direkt ordított vele az utcán és verte?
Nem hazudok, láttam ezek közül mindet. Úgy, a látott pároknak olyan 0,001%-át. A többiek meg általában átlagos nő, átlagos pasi, metrón is, nem csak hiperjárműben, és tekintve, hogy megválogatom, kikkel ismerkedem, nem mondhatom, hogy a kedves, jó fej és figyelmes férfiak annyira esélytelenek lennének a párkeresésben- mindegyiküknek ennivalóan aranyos, szép felesége van, egyiknek gyereke is már. Van, aki jobban keres az átlagnál, van, aki átlagos fizuval rendelkezik, van, aki meg nem éri el a magyar átlagkeresetet. Tehát a pénz ismerettségi körömben bőven nem számít a párkeresésben.
Szóval, akik állítjátok, hogy CSAK ÉS KIZÁRÓLAG- merthogy, a legtöbb sírós válasz erről szól- a külső, pénz és bunkóság a döntő, ti nem mentetek még ki életetekben az utcára? Nem ismertek egy olyan embert sem, aki ennek ellentmondana?
Nem provokációnak szánom a kérdésem, őszintén érdekel, miből, milyen konkrét tapasztalatok alapján állítjátok ilyen határozottan, hogy a belső értékek, kedvesség, törődés, érzelmek nem érnek semmit.
Köszönöm, ha veszitek a fáradtságot és megpróbáljátok felnyitni a szemem :)
Ezek engem is idegesítenek, én sem ezt tapasztalom ismerkedéskor. Elég rossz körülmények között élek, viszont nem nézek ki rosszul. De eddig senki, aki átjött, nem kifogásolta hogyan élek, vagy hogy nem tudom elvinni wellness hétvégére, michelin-csillagos étterembe, stb.
A másik kedvencem a magasság. Kb. 170 centi vagyok, volt már magasabb, és alacsonyabb barátnőm is, de senkit nem zavart. Itt viszont mindenkinek nagy a szája, hogy a nőknek a magas fiú kell stb., ezeket csak át szoktam görgetni, tovább sem olvasom :D
"hatalomra, pénzre bukik, és a bunkóság sem zavarja őket, ha az magabiztossággal párosul."
Ja, és az izmokat kifelejtettem.
De mondom, biztos vannak kivételek, és nekik jár a tisztelet.
Le is pontoztak, mert alacsony vagyok, és mégis voltak barátnőim :DD köszönöm, Gyakori
(#4)
gyóóóhh mit fogsz kapni ezért:)) Hát nem tudtad, h ha az ellenkezőjét állítod; hazudsz? :D
Ilyen nők sztük nem léteznek. Pont. N vitatkozz velük, felesleges :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!