Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen internetes társkeresőt ajánlotok?
Valami olyan ami nem fizetős, vagy csak többé-kevésbé. Ismerkedni, illetve komoly kapcsolatot szeretnék velem egykorú vagy fiatalabb lányokkal. Badoo/Tinder nem az én világom. Élőben nem tudok ismerkedni... Válaszokat köszönöm!
22/F
#44 Szerintem most egy jó csajszit szalasztottál el. Ha mással is ilyen vagy, akkor nem csoda, hogy nincs csajod. De így nem is lesz.
Ha ír valaki, akkor válaszolni kell. Persze akkor soha nem lesz vége, de ne rajtad múljon! Az hogy te nem válaszolsz, és azt mondod, hogy ő rázott le, az az én értékrendemet is sérti.
Ha úgy érezted, hogy lerázott, akkor legalább annyit kellett volna válaszolnod, hogy megértetted, és megígéred, hogy nem zaklatod többet. Ezzel megadtad volna a lehetőséget magatoknak, arra, hogy tisztázzatok egy esetleges félreértést. Vagy ha nincs félreértés, úriemberként tudtál volna kihátrálni.
37F
Szívküldi
Próbáltam még vagy 5-6 félét, de nekem ez vált be.
27F
Kérdező, volt valami ami bevált végül?
Én pár hete próbálok ismerkedni és egyenlőre online kezdtem el. Hát nem valami bizalomgerjesztő a felhozatal. A rendesebb nőknek tűnőek is elég furcsa adatlapokat tudnak maguknak összeállítani. Beleírják, hogy ne írjanak nekik elmebetegek pl :D Mintha az aki elmebeteg, az magára ismerne ebből és visszatartaná egy ilyen szöveg :D Ódákat zengenek egyes nők arról, milyen pasi ne írjon nekik és hogy ők szeretnének ismerkedni, de csak komoly céllal.
Több nőre is próbáltam ráírni. Udvarias voltam, korrekten bemutatkoztam, elmondtam hogy szimpatikusnak tűnik és van-e kedve beszélgetni. Próbáltam az értelmesebb, rendesnek tűnő nőket megtalálni. Szinte minden nő, akire ráírtam, figyelmen kívül hagyott. Megnyitják a leveleimet, de nem reagálnak. Biztos vagyok benne, hogy aktív felhasználók, online is vannak gyakran. Szóval valamit biztos csinálnak az ilyen társkeresőkön, csak éppen velem ismerkedni nem hajlandóak :D
Ezek után nem tudom milyen társkeresőt ajánlhatnék, de nagyon érdekelne, van-e olyan ami neked bevált
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!