Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen internetes társkeresőt ajánlotok?
Valami olyan ami nem fizetős, vagy csak többé-kevésbé. Ismerkedni, illetve komoly kapcsolatot szeretnék velem egykorú vagy fiatalabb lányokkal. Badoo/Tinder nem az én világom. Élőben nem tudok ismerkedni... Válaszokat köszönöm!
22/F
Nos azt nem mondtam, hogy nem dumálunk...:P
Hallottam a tinderről, de mit tudtok ott "húzogatni"?XD Nekem szerintem még az sem menne...:/ Mondjuk én nem is "csak arra" megyek...
Ha ő is igent nyom rád akkor tudtok beszélni.
ennyi az egész app, persze életkort, távolságot beállíthatsz, meg ilyenek.
Töltsd le, kipróbálod, max torlod. Meg hat egy idő után unalmas ha bejön valaki vidd minél előbb elobe a dolgot, mert elég hamar monoton lesz.
"Ismét szembe kell mennem a válaszommal... Miért ne menne, miért szúrnám el? Ha netán megismernék valakit, le is szögezném, hogy milyen vagyok. Persze nem ezzel kezdeném, de jelezném felé, hogy visszahúzódóbb, csendesebb fajta vagyok. Viszont elég sok mindenről tudok beszélni, tehát csak nem lenne gond a beszélgetéssel. "
Ha élőben nem tudsz ismerkedni, akkor neten se, mivel előbb-utóbb élő találkozásra kerül a sor és ott el fogod szúrni. Élő találkozásnál kell meghódítani a lányt a stílusoddal, a személyiségeddel. Neten írkálhatsz akármit. És mivel élőben nem tudsz ismerkedni, így nem fogod tudni meghódítani, hiába jöttök ki jól neten. Szóval ne neten ismerkedj, inkább fejleszd magad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!