Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen internetes társkeresőt ajánlotok?
Valami olyan ami nem fizetős, vagy csak többé-kevésbé. Ismerkedni, illetve komoly kapcsolatot szeretnék velem egykorú vagy fiatalabb lányokkal. Badoo/Tinder nem az én világom. Élőben nem tudok ismerkedni... Válaszokat köszönöm!
22/F
Tök jó fej vagy, amiért ennyire buzdítasz!^^ :) Áh, már lassan egy hónapja lesz, hogy nem beszéltünk. Azt mondta majd jelentkezik, hát azóta is. Egyszerűen nem erőszakoskodhatok, ha ő nem akarja! :) Amúgy sem vagyok az a típus.
Tinder nincs számítógépre? A telefonommal történt egy kis baleset...:S
Egyiket sem. A legtöbben, akik oda regisztrálnak, nem veszik komolyan az egészet. Aztán majd jöhetsz ide sírni, hogy "egy lány sem válaszol az üzeneteimre..."
Ha már az élőben ismerkedést teljesen elvetetted, azt tudom javasolni, hogy az érdeklődésednek megfelelő fórumokra kezdj el írogatni, ott van esélyed találni egy neked megfelelő lányt. Pl. kedvenc zenekarod rajongói fóruma, sport, túra, hangszerek, könyvek vagy akármilyen témakör, ami téged érdekel. De az élőben ismerkedés lenne a legjobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!