Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találok olyan ingyenes internetes társkeresőt amin nem magyarokkal hanem angolokkal, amerikaiakkal lehet ismerkedni?
Fizetőset találtam, nem is egyet hanem kb 4-5-öt is. Pl: Datetheuk.com, youcangetme.com... stb stb
Nekem ingyenes kéne mert nincs kedvem kiadni több ezer forintot arra h ismerkedjek. Biztos van ingyenes is mert magyar társkeresők között is van ingyenes. Szerintem én keresem rossz kulcsszóval. Remélem tudtok segíteni :D Köszi
köszi, megnézem :D
még várom mások válaszát is
regisztráltam a honlapon, az ICQ klienst nem töltöttem le, meg nem is telepítettem fel, hanem a www.icq.com-on próbáltam bejelentkezni a chatre. Minden szobánál azt írja ki h nem sikerült kapcsolódni.
Trying to Connect - irc.icq.com
Not Connected.
Trying to reconnect in a few seconds...
Trying to Connect - irc.icq.com
Not Connected.
Trying to reconnect in a few seconds...
Mi lehet a baj? A netemmel nincs semmi gond. Lehet vmi port hiba, vagy nemtudom... ? :D
már működik, rájöttem miért nem volt jó. azért mert a bal oldali menüből választottam a chatszobát. pedig ha a jobboldaliból választom akkor tudok beszélni másokkal.
azért még várok más oldalakat is, remélem van még :D
zorpia.com
én itt egy csomó barátot szereztem pl: Új-Zélandról, amerikából, angliából stb...
na ilyesmit kerestem :D köszönöm szépen.
ma már túl fáradt vagyok, de holnap regisztrálok rá:D
te hogyan ismerkedtél meg azokkal az Új zélandi, és amerikai, és egyéb barátaiddal? te írtál nekik először? vagy ők neked?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!