Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen internetes társkeresőt ajánlotok?
Valami olyan ami nem fizetős, vagy csak többé-kevésbé. Ismerkedni, illetve komoly kapcsolatot szeretnék velem egykorú vagy fiatalabb lányokkal. Badoo/Tinder nem az én világom. Élőben nem tudok ismerkedni... Válaszokat köszönöm!
22/F
Elvetettem igen, mert lehetetlen dolognak tartom! Odamennék egy lányhoz aki tetszik, kikosarazna, röhögne egy jót. Az amúgy is mínusz önbizalmam még tovább csökkenne... Ráadásul én nem vagyok ilyen kis páwa gyerek, biztos nem jönnék be senkinek. Egyébként nem is vagyok az a típus aki odamegy egy lányhoz ha tetszik neki. Lehet zaklatásnak venné. Nem tudom, hogy kéne csinálni. Másnak lehet, hogy nem lehetetlen küldetés ez. Ez csak az én nézőpontom. Ja és egyáltalán nem akarom görcsösen...
Jó neked. Velem senki sem beszélget ha mégis, akkor erőltetett az egész. Érzem, hogy nincs meg a kölcsönös érdeklődés de azért megpróbálom. Tudom, hogy felesleges így aztán a vége is lesz elég hamar.
na megjöttem! (76%-os) :D
kemény időket élünk ezért kemény szavak kellenek ide!
ha csak rinyálsz és keresed a kifogásokat akkor soha nem lesz nőd, sőt életed se, mert elleszel nyomva, boldogtalan leszel! erőt kell venned magadon és erőltetned az ismerkedést, ne úgy gondolj a lányokra mint potenciális jelöltekre, csak ismerkedj meg velük, alakíts ki velük baráti kapcsolatot. vagy akár fiúkkal. a lényeg hogy legyenek haverjaid, barátaid, lányok és fiúk vegyesen. előttem már írták a közös érdeklődési körös témát, na az jó tipp. de élőben is meg kell tenned bizonyos lépéseket. keress magadnak valami hobbit, ha szeretsz olvasni járj könyvtárba. ha van valami jószágod pl kutya akkor sétáltasd a parkban vagy csak az utcán. kezdj el edzeni!!! ha van a közeledben kondi terem érdemes oda eljárnod. neten találsz edzésterveket is szerintem de biztos van a kondiban olyan aki segít. kondiban is tudsz ismerkedni bár elsősorban nem azért jár oda az ember de úgy legalább bekerülsz egy közösségbe. de akár saját testsúlyos edzést is végezhetsz, ha jó fizikumú vagy akkor mehet a street workout is! kezdj el élni ember! :) ha csak ülsz a popsidon abból nem lesz semmi! és jegyezd meg hogy nem egyből fog minden az öledbe hullani!! az élet sz*r és sok nehézségbe fogsz ütközni! nem lesz könnyű menet ;) ha akarsz valamit akkor tegyél érte. ha kell akkor nézz youtubeon motivációs videókat! Mateusz M-nek jó videói vannak, többségüknél még felirat is van!
hajrá töki, mindent bele! ;)
Nem tudom, hogy beszélsz magadról amikor ismerkedsz, de remelem nem így, ahogy itt írsz magadról, kicsit fényezzed magad te is, vagy legalább vedd viccesre a témát, ne így, hogy én önbizalomhiányos vagyok, nekem nincs pénzem, nekem nem jön össze semmi s senki, ettől menekülnek a lányok, mert nekik biza az kell, hogy felnézzenek rád valamiért. A mai világban pedig sztem 2 szakmával jóval többet kereshetnél mint valaki diplomával, kicsit kell gyúródni na, ez a lényeg.
Aztán ha visszautasít akkor mi, ne vedd egyből komolyan, fel se vedd ha nem válaszol, vagy elküld, vagy kinevet (annyi esze is van ha kinevet valaki), ahány millió egyedülálló lány/nő van, csak kerül egy aki szóbaáll, kopik vásik, kerül másik ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!