Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Milyen internetes társkeresőt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen internetes társkeresőt ajánlotok?

Figyelt kérdés

Valami olyan ami nem fizetős, vagy csak többé-kevésbé. Ismerkedni, illetve komoly kapcsolatot szeretnék velem egykorú vagy fiatalabb lányokkal. Badoo/Tinder nem az én világom. Élőben nem tudok ismerkedni... Válaszokat köszönöm!

22/F

2015. jún. 12. 00:11
1 2 3 4 5 6
 11/53 anonim ***** válasza:

Hát, én nem ajánlom neked egyiket se, mindegyik ugyanolyan, még a fizetőseken is van annyi h*lye min a Badoon...

Én eléggé ráfáztam ott és ki fogtam a világ hülyéjét, azóta már nagyban kerülöm.

De a gondolat is taszít már, hogy mint valami piacon kint van a sok áru, válogat mindenki és legtöbbször nem tisztességes úton hanem mint a vágóhídon, sorjában vannak az ismerkedések.

Oké, nem beszéllek le ha te azt preferálod ,de azért ne csodálkozz ha nem jön össze a többi oldalon se :/

20L

2015. jún. 12. 13:49
 12/53 A kérdező kommentje:
Többek közt ezért nem regeltem a Badoo-ra. Olvastam róla véleményeket, és hát "nem az én világom" a leírtak alapján. Nekem ez ilyen spontán jött, hogy megpróbálom a netes társkeresést, hátha... Ez már ilyen "utolsó mentsvár" nekem. Ha itt sem sikerül találnom valakit, akkor befejeztem az egész "kapcsolat" dolgot. Mint említettem élőben lehetetlen ez a társkeresés, ismerkedés nekem mert nincs senkim (barátok, haverok, "legjobb lány barát" stb stb..) a szó szoros értelmében.
2015. jún. 12. 14:09
 13/53 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy olvasom,eléggé hasonló cipőben járunk.Csak azt szeretném mondani,bár ez nem kapcsolódik szorosan a kérdésedhez,de az utolsó hozzászólásod alapján úgy éreztem,muszáj írnom,hogy sose add fel!Nem szabad semmiről sem előre eldönteni,hogy ez már sose fog megtörténni,mert nem tudhatod.Én sokszor gondoltam ugyanígy,hogy feladom,engem már nem érdekel ez a dolog,mert eddig se volt senkim,ezután miért lenne,de nem szabad emészteni magad ezen,azzal nem lesz semmi sem jobb.Élőben én is képtelen lennék így kifejezetten ismerkedni,leginkább ha-kérdeznek-válaszolok típusú ember vagyok,ha ismeretlennel kell beszélnem.Bár amúgy se járok el sehova ilyen célból,mert nekem nem a szórakozóhelyek,és hasonló helyek jelentik a kikapcsolódást,hanem inkább a természetben járkálok kinn,ott meg nem nagyon van kivel ismerkedni :D De még bármit hozhat a jövő.De nem kesergek ezen már,mert úgy gondolom,hogy nem csak ennek kell lennie az ember életcéljának,nem kell görcsösen pár után kajtatni,és más dolgokba fektetem az energiáim,tanulás,és otthoni munkák,stb,amik lekötnek,és csak szimplán próbálom élvezni az élet minden pillanatát,minden apróságban meglátni a szépet,és igyekezek minél optimistábbnak lenni mindennel kapcsolatban.

(Ezt így írásban nem könnyű átadni,remélem azért valamelyest lelket önt beléd,és nem lett egy nagy érthetetlen katyvasz a mondandóm :D)

22/L

2015. jún. 12. 15:51
 14/53 anonim ***** válasza:

A Randihely azért érdekes dolog, mert hiába az egyetlen teljesen ingyenes társkereső (legalábbis szerintem teljesen ingyenes), egyszerűen. Nincs. Senki. Rajta. Legalábbis én úgy egy éve néztem a korombeliek közül azokat, akik nem 15 éve léptek be utoljára és a megyében laknak, és konkrétan NULLA találat jött. Aztán a keresést kibővítettem és az egész országon belül kerestem. Ugyanez.

Szintén 22, szintén F.

2015. jún. 12. 16:04
 15/53 A kérdező kommentje:

Én így érzem sajnos a sok rossz tapasztalat miatt. Valahogy mindig is nehezen ment nekem ez a "kapcsolat" téma. Nem ez az elsődleges célom az életben, csak már jó lenne valaki. Annyi sok párt látok kint az utcán - tőlem fiatalabbakat is -, és mindig felteszem a kérdést: Hogyan sikerült nekik? Köszönöm a válaszod, átláttam az egészet, szóval nem katyvasz! :)

Kipróbáltam a randihelyet, de tényleg hagy kívánni valót maga után... Maximum online ma voltak 28-an. Na annak 80%-a férfi volt. Aztán ott van mellette, hogy vendégek 99. Tehát tök jól meg tudod figyelni a másikat akár regisztráció nélkül is. A másik érdekes dolog pedig a férfi/nő arány: Férfiak kb 60 ezren, nők 25 ezren...:'D

2015. jún. 12. 16:26
 16/53 anonim ***** válasza:

13-as vagyok

Örülök akkor,hogy érthető volt.:)Elhiheted,én is rengeteg párt szoktam látni mindenhol,az ismerőseim java része nem szingli,többeknél már kisgyerek is van,van a közeljövőben fog születni náluk,szóval elég sokszor szoktam ezeken a dolgokon gondolkozni.Szerencsére azon már túlestem,hogy puszta irigységet érzek ezt látva,vagy haragot,hogy nekem miért nincs barátom,nekik bezzeg miért,mert ezzel csak depresszióba hajszolnám magam,és nincs értelme annak,hogy magadnak árts.Arra koncentrálok,ami nekem van,és annak örülök.Nem megy egyik napról a másikra ez a gondolkodásmód-váltás,de megéri az életet kicsit vidámabban felfogni,és nem kell az embernek túl komolyan venni saját magát sem.

Na,elég mára a lelkizésből,nem szoktam ilyeneket írni,de ha az embernek vizsgaidőszaka van,minden más dolog jobban érdekli a tanulásnál :D

2015. jún. 12. 17:14
 17/53 A kérdező kommentje:
Fuu, azért a kisgyerek témától még nagyon messze állok! :D Hisz még én is egy gyerek vagyok...:$ XD Ki tudja, lehet egyszer megkomolyodok, de az még odébb van! :D Alapjában véve igyekszek komoly lenni, de ha valami oltári nagy marhaság az eszembe jut, akkor az utcán sem tudom magam visszafogni és szakadok...XD Tanulj csak csaj, azt nagyon nem akarom, hogy miattam bukj meg és az én lelkemen száradjon a dolog...:D XD
2015. jún. 12. 17:38
 18/53 anonim ***** válasza:

(Újra 13-as)

Nem kell erőltetni a komolyságot:) Én is van,hogy random elvigyorodok,vagy röhögök egyet,mert eszembe jut valami vicces régi emlék,vagy valami kis hülyeség.

Nem a te lelkeden fog száradni,ne aggódj :D

2015. jún. 12. 17:57
 19/53 anonim ***** válasza:

"Ismét szembe kell mennem a válaszommal... Miért ne menne, miért szúrnám el? Ha netán megismernék valakit, le is szögezném, hogy milyen vagyok. Persze nem ezzel kezdeném, de jelezném felé, hogy visszahúzódóbb, csendesebb fajta vagyok. Viszont elég sok mindenről tudok beszélni, tehát csak nem lenne gond a beszélgetéssel. "

Azért nem fog összejönni neked, mert élőben sem jön össze. Ilyen egyszerű. Az egy dolog, hogy neten beszélgetsz vkivel és megtetszik a másik, de utána jön az élő találkozás és ott kell elvarázsolnod a személyiségeddel, a stílusoddal. És ha élőben nem tudsz ismerkedni. akkor gondolom azokkal lehet elsősorban a probléma, szóval.... Inkább fejleszd magad és ne neten ismerkedj, felesleges!

2015. jún. 13. 09:53
 20/53 anonim ***** válasza:

Amúgy ha már a #13as is olyan mint te (remelem ezt fejtetted ki hosszan mert túl hosszú volt xd) akkor miért nem ír valamelyikőtök a másikra?

Egyébként a Tinder-t próbáltam, gondoltam jó lesz metrón "húzogatni" unalmamban. Röviden: a matcheim 90 százaléka butus, 20 perc után simán ledobnák a bugyijukat. Nincs benne kihívás :D

2015. jún. 14. 21:58
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!