Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen negatívak a férfiak?
Az összes átlagos külsejű, de sőt még a legtöbb jóképű srác is ki sem látszik az önsajnálatból. Nem lehet velük két értelmes mondatot váltani, mert a vége mindig az, hogy ők csórók, csúnyák, és sosem lesz barátnőjük, ezért inkább nem is ismerkednek. Ha az ember megpróbál nyitni feléjük, elzavarják azzal, hogy "Hagyjál, te is csak át akarsz vágni"
A legtöbbnek megvan mindene az életben. Egészség, család, barátok, pénz...Ha a hozzáállásukon változtatnának, simán lenne barátnőjük is.
Én szegényen nőttem fel, többféle betegséggel küzdök (szívproblémák, vesegondok, nőgyógyászati gondok, pótolhatatlan ásványi anyag hiány, vérkeringési zavar, és egy, a vérszegénységhez hasonló, vérelégtelenséggel járó probléma. Egyiket sem lehet kezelni), nincsen családom, és nem megfelelő embereket választottambarátoknak, akik végül cserben hagytak.
Nem vagyok szép lány. Valahol az átlag alatt kullogok, jobb napjaimon talán elérem az átlagos alsó határát. 15kg-t kéne leadnom minimum, de éjt nappallá téve dolgozom, valamint nagyon lassan fogyok, így nem igazán megy.
Viszont pozitív vagyok. Mindig kedves és mosolygós a munkában és a magánéletben, szívesen vannak a közelemben, és nem egyszer előfordult, hogy ennek-annak meg is tetszettem, az én ízlésem szerint jóképűeknek is.
Viszont pozitív és önbizalomteli sráccal csak egyszer találkoztam, akivel élmény volt beszélgetni.
Miért ilyen negatív mindenki?
te honnét ismerkedsz ilyenekkel?
Én nem rinyálok senkinek, csak magamban sirok, szakembert segitségét fontolgatom.
Az önéletrajzom: volt egy általános iskolás szerelmem, de nem léptem soha. Igen, 14 éves voltam csak. Később, amikor bejött az iwiw, megtaláltam, megkerestem. Irtam neki, találkozni akartam volna ismét, először nem válaszolt, ismét irtam, és válasz gyanánt visszadobott egy üres levelet.
A következővel barátságból próbáltam többet kihozni. Legyen találkozó: most nem ér rá, most karácsony van. De 4 hónap után csak sikerült. A találkozón egyfolytában azzal kérkedett, hogy most nem kell neki senki, jól elvan pasi nélkül (akkor ért véget egy 1 éves kapcsolata). Aztán több találkozó nem lett, mert mindultalan "nincs időm, nincs időm, nincs időm" - aztán egyszer csak kapcsolatban lett egy másik pasival.
A következővel jelenleg is megy a huzavona, 2x elküldött, de nem egyenesen, csak "most jobb egyedül", mikor kértem hogy akkor nyirjuk ki a reményt, mond ki őszintén, akkor "a remény hal meg utoljára". Most van pasija, aki nem törődik vele, tudja is ésszel, de még együtt vannak. Persze azóta is minden rendben van, barátságos, sőt, de most soha nem tudom, mikor merjek rákérdezni, hogy változtak e a dolgok. Istenem, összefutunk hosszabb idő után, csillogó szemekkel "nahát itt még nem is voltál, fogsz ide járni? Régen táncoltunk", beránt, és a hátsóját az ölemhez dörgöli.
Társkeresőket is próbáltam, az eredményt nem irom le, keresgélj abban a témában itt, minden pasi ugyanazt irja.
És akkor itt állok 28 évesen, nőm soha nem volt, de egyébként meg őrizzem meg a józanságomat.
De igen. Kifelé pozitiv vagyok, inkább egyedül, mint egy rossz kapcsolatban. Nincs semmi egészségügyi gond, baj, jól is nézek ki, csak nagyon nehéz ezt a forgatókönyvet igy csinálni. Ott egy lány, ok, és? Szabad? Foglalt? Tetszem neki? Itt lakik, vagy csak vidékről erre járt? Itt képzeli el az életét? Nincs lelki baja? Nagyon sok lány "már van jelöltem 4 éve, de nem vesz észre, és mást nem akarok" ilyen láthatatlan fallal veszi körbe magát. Oké, megtudom a nevét, irok neki. Válaszol?
És ezek közül ha csak EGY bibi is van, semmi nem sikerülhet.
Nem mindenki ilyen negatív, csak ilyenekkel találkozol.
Illetve miért imponánának neked? ... :-/
Mert engem a nők egész életemben csak megaláztak,kinevettek.Pedig mindig is adtam magamra,ápolt,igényes voltam magamra,és okot sem adtam semmi ilyenre.Mindig kedves voltam mindenkivel,visszafelé viszont csak ezt kaptam.
Azonban mindennap látom,hogy azok akik meg bunkók,megalázzák a nőket,0 IQ-val rendelkeznek,csak azért kellenek a nőknek,mert "helyesnek" születtek,én meg nem.És ez a nőknél felülír mindent sajnos.
Szóval hiába vagyok én bármilyen belülről,hiába változtattam magamon sok éven keresztül,voltam pozitív is sok évig,akkor sem jött össze semmi,mert nem születtem helyesnek.És így 1 mp alatt elküldenek a búsba úgy,hogy meg sem tudom mutatni milyen vagyok igazából.Tehát a felszínes nők miatt ilyenek,mi másért lennének.
Nőként könnyű válogatni,meg okoskodni,mikor még ha csúnya is vagy,akkor is kellesz tucatnyi férfinak...
Míg úgy,hogy átlagos kinézetű srácként sok éven át mindent megtettem érte,változtattam magamon,sok helyen próbálkoztam is anno.Ja és vannak életcéljaim is,teszek is érte,és folyamatosan haladok is afelé.
Ezekkel a dolgokkal ugyanúgy semmi nem jött össze,bármit is próbáltam.Míg egy helyesnek született bunkó izomgyerek odamegy a csajhoz,és 2 mp alatt elmegy vele a csaj,mert helyes...
13. "Én nem rinyálok senkinek..."
majd egy oldal rinya :D
Persze megértem, de akkor is vicces:)
Engem mostansag borzasztoan kiboritanak ezek az "atalagos, normalis fiu vagyok, nincs baratnom, de amugy is a nok a r*bik es csak a kigyurt pasikat akarjak", szo szerint idegesitoek. Ruhellem az onsajnaltatast, meg a pesszimista eletszemleletet. Van egy srac ismerosom, aki ket mondat utan, mar a nokre ter ki es , hogy nincs senkije , de errol nem o tehet hanem a csunya, gonosz lanyok akik ember szamba sem veszik. Mar ha messzirol meglatom inkabb elkerulom, mert nincs kedvem ezt hallgatni.
A pasik tobbsege azt hiszi, hogy csak ok szerencsetlenek a parvalasztasnal, a csajoknak meg minden napra jut vki, mert nekik annyira jol megy. Ja dragaim, ha megakarom magam kuratni...
Nemtol fuggetlenul, vannak rossz es jo emberek ezt kene felfogni.
Amugy boven tudnek meselni en a "normalis" pasikrol, hogy egy kapcsolatban milyen elvarasaik vannak, amik szerinten hosszutavon teljesithetetlenek es idegoloek(+azert erdemes neha magunka is nezni a sokadik kudarc utan).
Szerintem azért ilyen negatívak sokan, mert a média annyira felhajtotta ezt a témát, hogy már mindenki fejében ez van. Nemcsak a párkeresés miatt szomorkodnak, hanem azért is, mert semmilyen kontaktjuk nem volt még. Akinek meg volt, az persze még többet akar.
Aztán ott vannak a nők, akiknek azzal tömték tele a fejüket, hogy legyenek "szépek". Ennek következtében állandóan meg akarják kívántatni magukat a férfiakkal. Nem csak 1 férfival, vagy a nekik tetszővel, hanem mindenkivel. Tele a facebook magamutogató, kihívó nőkkel. És az utca szintén.
A pasik meg nem tudnak ezzel mit kezdeni. Még ha normális nőt akarnak, akkor is bele van ültetve a fejükbe a frusztráció. Mindenütt vonzó, szexis nők mászkálnak, akik rájuk sem néznek. Ez szerintem hihetetlenül frusztráló tud lenni, hogy a nők felkeltik a magamutogatásukkal minden férfi nemi vágyát, majd lekezelően bánnak velük és csak a számukra tetszőekkel bonyolódnak valamilyen kapcsolatba, vagy alkalmi kapcsolatba...
Nekem nem kellenek a fentebb leírt nők és nem vágyom alkalmi kapcsolatra sem, de észreveszem ezt a fajta viselkedést.
Sajnos már manapság a férfiak esetében a siker mércéje a nőkkel való szexuális kapcsolat. Azért sírnak sokan, mert nem voltak szexuális élményeik még. Nem a szerelem miatt, vagy a társ miatt, csak a szex miatt. És erre a nők nagyon ráerősítenek. Sokszor hajtanak el vagy néznek le egy olyan férfit, aki 20-30 éves és nem volt még barátnője vagy szexuális kapcsolata.
És igen, lehet mondani, hogy nem mindenki ilyen, vagy ez csak egy rétege a nőknek és férfiaknak. De ez egy elég hangos réteg. Nem tudom mekkora mértékben vannak jelen, de a média és a köztudat is ezzel van tele.
Aki meg ki meri mondani a problémákat, vagy fel mer szólalni ez ellen, vagy kifejti az ellenvéleményét, azt gyorsan megbélyegzik, hogy nem tiszteli a nőket meg húzzon el az arab országokba, ahol zsákban járnak a nők.
Én azt látom, hogy azért ilyen negatív mindenki, mert mintha tudatosan lennének az emberek megnyomorítva. Rengeteg információt nyomnak beléjük, stresszelik őket észrevétlenül. De magáról a folyamatról alig lehet beszélni, így nem tudnak kimászni ebből a helyzetből.
Kérdező, tök jó hogy te ilyen vidám tudsz lenni :) Szerény vagy és vidám, pozitív kisugárzással egyszerre. Ezek nagyon jó tulajdonságok és örülök, hogy van még olyan aki ellenáll ennek a negatív nyomásnak.
Szimpatikus vagy :)
"Ja dragaim, ha megakarom magam kuratni... "
Ugyanmár:) Nyilván az férfi, akit te ezek közül ki fogsz választani a bélyeggyüjteményedre kiváncsi. Itt csak az a kérdés, hogy elég jó faszinak tartod e a jelölted, hogy hajlandó legyél a kedvéért 2 napig ugy tenni, mintha nem tudnád miről is van szó, cserébe a kedvedéőrt ő is ugy tesz 2 napig.
Ne csináljunk már úúgy, mintha még mindíg 12 éves lenne mindenki.
Én meg az ilyen idiótáktól kapok agyvizet, akik pontosan tudják, hogy miről beszélt pár fenti srác, még le is írták a tapasztalataikat, de frankón van képed azt mondani, hogy ők a hibásak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!