Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen felületesek a férfiak kapcsolatok kialakítása terén?
1. Ha valakit többször visszautasítanak nem 1x nem 2x hanem többször, akkor az egésztől elmegy a kedve, és már nincs semmi kedve beégetnie magát vagy felsülni.
2. A nők is ha tetszik nekik valaki félretehetik azt a női büszkeségüket és ők is nyugodtan kezdeményezhetnek, nem esik le nekik sem a gyűrű az ujjukról.
Kifogni 2-3 értéktelen lányt? Nos, elmagyarázom, hogy is van ez!
Ha egy lány, akit eleinte tök normálisnak gondolsz — a felfogása, a nézetei, a jövőképe valamennyien szimpatikusak — minden bátorságodat összeszedve kezdeményezel nála, és aki több hónapos ismerkedés alatt a kiváló manipulálókészségének köszönhetően full félreismerteti önmagát felépítve egy illúziót, egy totális hazugságvilágot — mert az első perctől kezdve megbízol benne, kitárulkozol neki —, amibe én, a "naiv kis puhapöсs" beleszalad, akkor azért úgy elgondolkodok rajta, hogy legközelebb érdemes-e kezdeményezni a nőknél, aki pont ugyanekkora geсiláda lenne velem.
Nem a nőkben csalódunk, nagy tévedés! ÖNMAGUNKBAN CSALÓDUNK, hogy a teljesen normálisnak hitt nőket ennyire félre lehet ismerni.
Gyengék az emberek!Nincs bennük kitartás tisztelet a kivételnek!
Sok gyáva semmirekellő fog magának egy kettőt,aztán kikészülnek nem is próbálkoznak tovább.
Ez a véleményem.Félnek az emberek a saját érzelmeiktől is.Akkor meg mit várnak a másiktól.....
szexre tökéletesek
felületes vagyok,mert nem mindenki olyan értékes mint én :d sajnos ez van :D
a jobbaknak nehéz,de ha könnyű lenne nem is lennénk ennyivel jobbak
de úgy te is találhatsz párt ha nem a segged mereszted :,D
nőként ugye a csodára várni a trendi
viccek vagytok :D
Én most jöttem ki 1 éve egy másfél éves kapcsolatból és jelenleg még (mindig semmi kedvem egy új kapcsolathoz.)
Ezért.Az igazi meg általában akkor jön,mikor nem számítasz rá.Nekem általában mindig így volt.
Most meg elvagyok így,buli szórakozás van. :D
27/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!