Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért ilyen negatívak a férfiak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen negatívak a férfiak?

Figyelt kérdés

Az összes átlagos külsejű, de sőt még a legtöbb jóképű srác is ki sem látszik az önsajnálatból. Nem lehet velük két értelmes mondatot váltani, mert a vége mindig az, hogy ők csórók, csúnyák, és sosem lesz barátnőjük, ezért inkább nem is ismerkednek. Ha az ember megpróbál nyitni feléjük, elzavarják azzal, hogy "Hagyjál, te is csak át akarsz vágni"

A legtöbbnek megvan mindene az életben. Egészség, család, barátok, pénz...Ha a hozzáállásukon változtatnának, simán lenne barátnőjük is.

Én szegényen nőttem fel, többféle betegséggel küzdök (szívproblémák, vesegondok, nőgyógyászati gondok, pótolhatatlan ásványi anyag hiány, vérkeringési zavar, és egy, a vérszegénységhez hasonló, vérelégtelenséggel járó probléma. Egyiket sem lehet kezelni), nincsen családom, és nem megfelelő embereket választottambarátoknak, akik végül cserben hagytak.

Nem vagyok szép lány. Valahol az átlag alatt kullogok, jobb napjaimon talán elérem az átlagos alsó határát. 15kg-t kéne leadnom minimum, de éjt nappallá téve dolgozom, valamint nagyon lassan fogyok, így nem igazán megy.

Viszont pozitív vagyok. Mindig kedves és mosolygós a munkában és a magánéletben, szívesen vannak a közelemben, és nem egyszer előfordult, hogy ennek-annak meg is tetszettem, az én ízlésem szerint jóképűeknek is.

Viszont pozitív és önbizalomteli sráccal csak egyszer találkoztam, akivel élmény volt beszélgetni.

Miért ilyen negatív mindenki?

2015. jún. 7. 12:53
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Küldjek képet, hogy elhidd, hogy minden okom megvan a pesszimizmusra? :D
2015. jún. 7. 14:51
 22/28 anonim ***** válasza:
0%

Az a baj, hogy nem ismersz, innentol kezdve meg teljesen felesleges a kotekedesed.

Es igen, ok is hibasak. Fent irt valaszomban srac is az, de ha ezt nyiltan a szemebe mondanam, lenne ott k*****anyazas.

De igen egyszerubb masokra fogni a problemainkat, termeszetesen ti vagytok a tokelyek. Fuhh mar alig varom mkt kapok ezert...:)

2015. jún. 7. 14:54
 23/28 anonim ***** válasza:

Ez meg a másik, nem kell csúnya pasinak lenned, hogy tudd ez a helyzet. Én sem vagyok rosszképű. Tök röhej pl, hogy itt lehordják a csajok azokat a pasikat, akik "álltalánosítanak" erre minden csajtól megkapom, csakazért, mert ez a véleményem (ezt látom, ezt tapapasztaltam) tuti rusnya, szűz, pondró vagyok :)

Ezzel szemben számos barátnőm volt, nem vagyok csúnya, jól csengő szakmám van, (külön nevetséges az az áhitat, ami látszik a nőkön amikor meghallják) pont ezért tudom, hogy hogyan válogatnak a csajok. Addig, amíg nekem pl elmondják, hogy pfhejj mekkora rusnya balfqsz ingyenélő volt az előző udvarlójuk, (miközben randi előtt áá őt nem érdeklik a külsőségek, meg a pénz), addig ahhoz, hogy ezt egyenesen megmndják a srcnak már nyulak.

Komolyan röhejes.

2015. jún. 7. 15:02
 24/28 anonim ***** válasza:
10%

Azért, mert sokan közülük szinte egyáltalán nem vagy csak alig (és akkor is sz.rul) próbálkoznak (mint a 28 éves válaszoló, aki 28 év alatt három nővel próbált megismerkedni és ebből a rengeteg tapasztalatból levonta azt a következtetést, hogy neki nem megy az ismerkedés).

Vagy pedig azonnal akarnak mindent - lehetőleg nulla erőfeszítéssel - és nem képesek elviselni az átmeneti kudarcot (ez persze nem csak a férfiakra vonatkozik). Egy kisgyerek is több százszor pofára esik, mire megtanul járni, mégsem nyavalyog miatta.

2015. jún. 7. 15:09
 25/28 anonim ***** válasza:
Mondjuk az utolsónak abban igaza van, hogy 28 évesen a 3 próbálkozás az nem elég tapasztalat ahhoz, hogy ilyen átfogó véleményt mondjon. Én nem mondok mert most lett vége egy 7 éves kapcsolatomnak mert a barátnőm nem akar házasodni meg gyereket. Szóval nekem ez az egyetlen kapcsolatom volt így befogom:)
2015. jún. 7. 15:18
 26/28 anonim ***** válasza:
utolsó, hány évesek vagytok?
2015. jún. 7. 15:21
 27/28 anonim ***** válasza:
24-22 mert?
2015. jún. 7. 15:24
 28/28 anonim ***** válasza:
0%

Hogy sok, vagy kevés e az az 1

És hogy elmondhassam, ennyi idősen elég gyagyás vagy, hogy házasodni akartál.:) Mire számítottál? Épeszü 22 éves csaj maximum a helyi kiskápóval fog házassogot kötni. 18 és 28 év között a csajok fénykorukat élik, kismillió udvarlójuk lehet, ha kicsit is csinosak. Hülye lenne bármilyekük is az első átlagjózsival összeházasodni.

2015. jún. 7. 15:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!