Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
40 ev koruli elvalt ferfiak, hogy hol ismerkedtek?
Figyelt kérdés
Mar lassan egy eve elvaltam, mar rendbe is vagyok, jo volna mar egy parkapcsolat. De nem tudom hogy aljak neki, olyan regen volt mar ilyen problemam.2015. máj. 31. 20:37
2/11 A kérdező kommentje:
Nem szandekozom megegyszer elvalni ezt sem volt a terveim kozott. De azert nem akarom egyedul leelni az eletemet...
2015. máj. 31. 21:14
3/11 Karesz6969 válasza:
Jó tanács...ne itt keresgélj mert itt több leoltást kapsz mint valódi lehetőséget.
4/11 anonim válasza:
Na erre én is kíváncsi vagyok .... persze a másik oldalról. Gyerekekkel a háttérben. ..
5/11 anonim válasza:
Én is keresem a páromat,de fogalmam sincs,hol keressem.Már nem vagyok túl fiatal,és a barátok is a saját életüket élik.Próbálkoztam társkeresőn,de az egy vicc..Itt az ideje az új életre.39/nő
6/11 anonim válasza:
Nekem 38 végén járt Lili a párom amikor a love.hu-n megtaláltam, először mert felmenni társkereső oldalra, de egyébként elég vacak az az oldal mint a legtöbb.
Én az elittárs oldalt ajánlanám vagy valami élő társkereső szervezetet mert oda csak tényleg azok mennek akik komolyan gondolják. Szerencsére már nincsen ilyen gondom 38/F.
7/11 anonim válasza:
Nektek,akkor nagy szerencsétek volt egymással.Én még nem érzem azt,hogy készen állnék egy új kapcsolatra.Sajnos annyi negatív is ért ezeken az oldalakon,hogy egyre kevésbé bízok másokban.
8/11 anonim válasza:
Szerencsém volt nagyon igen. Meg a válásom után regisztráltam az oldalon és egy év után feladtam, csak nem töröltem ki magam. Voltam kollégám buliján 4 év múlva ahol egy hölgy mesélte, hogy ő is rajta van és akkor kezdtem írogatni pár hölgynek újra és meglett az igazi! No meg feladtam azt az elvemet, hogy a nő legyen a fiatalabb.
9/11 anonim válasza:
Bárhol meg találhatja az ember a párját
még így is,elváltan..ne aggódj
még gyerekekkel is...
Vannak olyan ismerőseim akik elváltak,
valakiknek volt gyerekek,valakiknek nem
sok sikert kívánok!
Az ember társas lény nyilván sokan szeretnének társat!
Sok sikert,szerencsét kívánok!
10/11 A kérdező kommentje:
Mar nezegettem a tarskereso oldalakat, de meg nem regisztraltam, nem sok jot nezek ki belolluk.
Remelem nekem is sikerul.
2015. jún. 3. 23:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!