Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak! Az igaz, hogy az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Az igaz, hogy az igazán szépnek tartott nőkhöz nem mertek odamenni?

Figyelt kérdés

Úgy értem, hogy aki nektek 10/10-es, modell kategória, azt nem meritek leszólítani, csak az átlagosakat, mert annál esetleg lehet is esélyetek, és annak esetleg nincs párja?

Meg pl. gondolja, hogy erre úgy sincs jelentkező, én meg kiéhezett és elkeseredett vagyok, jó lesz nekem ez is, úgy sincs sok pasi körülötte, könnyen megadja majd mgát pár bók után.

Én nő vagyok, és ezt hallottam, és elég kiábrándító, hogy, akkor igazából nem is annyira tetszem annak, aki oda mer jönni. Ha meg tényleg nagyon tetszem neki, akkor azért mer odajönni, mert nagy az egója, és képes erre.

Főként 40 alatti korosztálytól kérdezem.

2015. jún. 6. 11:58
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:

Sokakra igen.

Rám speciel nem.

2015. jún. 6. 12:04
 2/21 anonim ***** válasza:
93%
Nem igazán jó az a kifejezés, hogy "nem mer", nem a bátorság hiányáról van szó, hanem arról, hogy a biztos kudarc tudatában nem akar belevágni senki, mivel ez rombolja az önbizalmat.
2015. jún. 6. 12:18
 3/21 anonim ***** válasza:
76%
nem! én akárkihez oda megyek max elutasít
2015. jún. 6. 12:20
 4/21 anonim ***** válasza:
Igen, nem tudnék konkrét példát mondani, de biztos viselkedtem már így. De neked ez teljesen mindegy, egy jó kapcsolathoz nem az kell, hogy 10/10 legyen mind a kettő. Ami azt illeti olyat még nem is láttam. Ami tényleg kell, hogy ne legyen semmi idegesítő, zavaró a másikban. Ha ez megvan, és a közös hullámhossz is megvan, akkor teljesen mindegy, hogy 5/10 vagy 10/10 egy kívülálló szemével, úgy is ő a legszuperebb nő a világon. 43F, bocsi.
2015. jún. 6. 12:22
 5/21 anonim ***** válasza:
39%
Nemigaz = Punciszőr
2015. jún. 6. 12:25
 6/21 anonim ***** válasza:
64%

nem igazán. Lehet egy nő szép, de ha nem találom vonzónak, nem tudom vele elképzelni a jövőm akkor nem szólítom le. Még egy játékra sem.

De például nem oylan rég találtam egy valakit, aki tetszik, bejön, és odamentem hozzá. Leszólítottam. a hölgyemény 10 évvel idősebb nálam, és több mint egy éve együtt vagyunk. Csináljátok utánam!

2015. jún. 6. 12:35
 7/21 Interferencia ***** válasza:

Nehezebb összeszedni a bátorságot.

"Én nő vagyok, és ezt hallottam, és elég kiábrándító, hogy, akkor igazából nem is annyira tetszem annak, aki oda mer jönni. Ha meg tényleg nagyon tetszem neki, akkor azért mer odajönni, mert nagy az egója, és képes erre. "

Hogyan jutottál ezekre a következtetésekre?

2015. jún. 6. 13:15
 8/21 A kérdező kommentje:

Utolsónak válaszolok:

Én max. átlagos szépségűnek tartom magam. Vagyis, ha egy pasi odajön hozzám, akkor két dolog lehet:

1. Neki igazából nem is én tetszem igazán, csak úgy gondolja, nálam lehet is esélye, mert látja, hogy nem vagyok annyira szép, és biztos nem jönnek hozzám oda, feltételezi, hogy nincs senkim. De valójában annyira nem is tetszem neki, valójában ő egy jócsajhoz szeretne oda menni, csak nem meri.

2. Ő valami csoda folytán nagyon szépnek talál engem, és odajön. Na most ehhez nagyon nagy önbizalom kell, tehát valószínűleg beképzelt, elszállt, és torzult a személyisége.

Ezt szűrtem le abból, amit hallottam, hogy általában a jócsajokhoz nem mertek odamenni.

2015. jún. 6. 13:46
 9/21 anonim ***** válasza:

ezt jó összeraktad,gratulálok :)

hidd el ilyen buta nőhöz ha oda is megy bárki,rövid úton,futásba kezd el el messzire.lehoz

2015. jún. 6. 14:12
 10/21 Interferencia ***** válasza:

Így már értem, azt hittem, 10/10-es vagy.

Attól még, hogy valaki nem 10/10-es, tetszhet ő is igazán. Aztán ha valakinek a tömegétől eltérő az ízlése, akkor ugye pont az tetszik neki, ami másoknak annyira nem; tehát neki pont bejön a csaj, és sejti, hogy nem próbálkoznak nála rengetegen.

Ha valaki képes összeszedni a bátorságát (ahogy írtam is), attól még nem lesz beképzelt, egoista bunkó.

2015. jún. 6. 14:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!